ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Ποια είναι η 35χρονη και γιατί είναι η βασική ύποπτη

Η επίθεση με βιτριόλι φαίνεται να φτάνει στο τέλος της. Μία 35χρονη βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας και είναι η βασική ύποπτος για την επίθεση.
Επίθεση με βιτριόλι: Ποια είναι η 35χρονη και γιατί είναι η βασική ύποπτη

Η επίθεση με βιτριόλι φαίνεται να φτάνει στο τέλος της. Μία 35χρονη βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας και είναι η βασική ύποπτος για την επίθεση.

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και, κατά πληροφορίες, είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη, την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η 35χρονη όσο και η 34χρονη Ιωάννα κατάγονταν από την Αιτωλοακαρνανία και ήταν γνωστές μεταξύ τους. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία, όμως, όπως λέγεται, δεν άντεξε το γεγονός ότι ο άνθρωπος που ήταν ερωτευμένη έτρεφε συναισθήματα για την 34χρονη Ιωάννα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κρυφά πάρτι σε βίλες: Πώς κλείνονται τα «ραντεβού»

Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των 5 βασικών υπόπτων αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει η ομάδα των αστυνομικών που χειρίζεται την υπόθεση.

Στην 35χρονη οδηγήθηκαν από το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο φάνηκε να καταγράφεται από κυψέλες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στα σημεία στα οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί ότι κινήθηκε η μαυροντυμένη γυναίκα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Κρήτη : Τη συνέλαβαν γιατί αγαπούσε τα ζώα υπερβολικά, είχε 66 σκυλιά και δε μπορούσε να τα φροντίσει

Κρήτη : Τη συνέλαβαν γιατί αγαπούσε τα ζώα υπερβολικά, είχε 66 σκυλιά και δε μπορούσε να τα φροντίσει

Σε μια αυλή και ένα χωράφι της Μεσαράς βρέθηκαν 66 σκυλιά χωρίς φροντίδα. Η 62χρονη που τα «μάζευε από αγάπη» συνελήφθη για παθητική κακοποίηση.

Κοινωνία
Κοινωνία: Λιβύη: Μέχρι και ο Πέτσας κατακρίνει τη φοβικότητα Γεραπετρίτη – «Να σκληρύνουμε τη στάση μας – Δεν νοείται να απαντάμε μέσω πηγών»

Λιβύη: Μέχρι και ο Πέτσας κατακρίνει τη φοβικότητα Γεραπετρίτη – «Να σκληρύνουμε τη στάση μας – Δεν νοείται να απαντάμε μέσω πηγών»

«Θέλω μια σκληρή απάντηση προς τη Λιβύη» δήλωσε ο Σ.Πέτσας - Έντονη δυσαρέσκεια γαλάζιων βουλευτών για την παθητικότητα του Υπ.Εξ.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τροχαίο στην Ιεράπετρα: Οδηγός μηχανής τραυματίζεται σοβαρά μετά από σύγκρουση – Καταγράφηκε σε κάμερα

Τροχαίο στην Ιεράπετρα: Οδηγός μηχανής τραυματίζεται σοβαρά μετά από σύγκρουση – Καταγράφηκε σε κάμερα

Στην Ιεράπετρα, ένας οδηγός μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση και παράσυρση από δεύτερο ΙΧ. Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και μετέδωσε η ΚΡΗΤΗ TV.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει γίνει ποτέ – Χιλιάδες νεκροί και τραυματίες, τσουνάμι χιλιόμετρα μακριά

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει γίνει ποτέ – Χιλιάδες νεκροί και τραυματίες, τσουνάμι χιλιόμετρα μακριά

Ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει γίνει ποτέ ήταν μια τρομακτική κατάσταση και προκάλεσε σοβαρά ζητήματα, χιλιάδες νεκροί, τραυματίες

Κοινωνία
Κοινωνία: Τα άκουσε η Λίνα Μενδώνη που θέλει να «εκσυγχρονίσει» τη Μονεμβασιά με τελεφερίκ – «Διώξτε την» φώναζαν συγκεντρωμένοι κάτοικοι

Τα άκουσε η Λίνα Μενδώνη που θέλει να «εκσυγχρονίσει» τη Μονεμβασιά με τελεφερίκ – «Διώξτε την» φώναζαν συγκεντρωμένοι κάτοικοι

Κάτοικοι της Μονεμβασιάς αντιδρούν στην κατασκευή τελεφερίκ, εκφράζοντας ότι θα καταστρέψει την παραδοσιακή εικόνα της πόλης

Κοινωνία
Κοινωνία: Παναθηναϊκός εναντίον Ρεστέμη: Έντονη αντίδραση για οπαδικές αναρτήσεις του Γ.Γ. του Δήμου Χίου

Παναθηναϊκός εναντίον Ρεστέμη: Έντονη αντίδραση για οπαδικές αναρτήσεις του Γ.Γ. του Δήμου Χίου

Η υπόθεση αφορά οπαδικές δημοσιεύσεις του κ. Ρεστέμη, γνωστού για τη συμπάθειά του στον Ολυμπιακό.

Κοινωνία
Κοινωνία: Μας τα εξηγεί ωραία ο Άδωνις: «Ποιος έχει την πλειοψηφία στη Βουλή; Η ΝΔ. Τι αποφάσισε η ΝΔ; Να μην ελεγχθούν Βορίδης – Αυγενάκης. Τελεία»

Μας τα εξηγεί ωραία ο Άδωνις: «Ποιος έχει την πλειοψηφία στη Βουλή; Η ΝΔ. Τι αποφάσισε η ΝΔ; Να μην ελεγχθούν Βορίδης – Αυγενάκης. Τελεία»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μας μαθαίνει πολιτική... μπαλίτσα, δείχνοντας πως καθαρίζονται τα σκάνδαλα στα πετυχημένα καθεστώτα

Κοινωνία
Κοινωνία: Επίδομα παιδιού Α21: Πότε πληρώνεται η τρίτη δόση

Επίδομα παιδιού Α21: Πότε πληρώνεται η τρίτη δόση

Η πλατφόρμα δεν δέχεται νέες αιτήσεις έως ότου ολοκληρωθεί η καταβολή της τρίτης δόσης.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ναλοξόνη: Διαθέσιμη από όλα τα φαρμακεία – Το «αντίδοτο» στις υπερδοσολογίες γίνεται προσβάσιμο σε όλους

Ναλοξόνη: Διαθέσιμη από όλα τα φαρμακεία – Το «αντίδοτο» στις υπερδοσολογίες γίνεται προσβάσιμο σε όλους

Στόχος είναι η μείωση της θνησιμότητας από υπερδοσολογία.

Κοινωνία