ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Αττική: Σοκ με την πρώτη ανθρώπινη απώλεια – Τεράστια μάχη με τις αναζωπυρώσεις – Διάσπαρτες εστίες σε Βαρνάβα, Νέα Μάκρη και Πεντέλη! (vids)

Η φωτιά στην Αττική συνεχίζει να καίει με πολλές αναζωπυρώσεις και διάσπαρτες εστίες.
Φωτιά στην Αττική: Σοκ με την πρώτη ανθρώπινη απώλεια – Τεράστια μάχη με τις αναζωπυρώσεις – Διάσπαρτες εστίες σε Βαρνάβα, Νέα Μάκρη και Πεντέλη! (vids)

Μία ακόμα εφιαλτική βραδιά μας έδωσε η φωτιά στην Αττική και αυτή τη φορά είχαμε και μία δυσβάσταχτη απώλεια, αφού βρέθηκε μία γυναίκα νεκρή.

Η άτυχη γυναίκα ήταν απανθρακωμένη σε βιοτεχνία στο Πάτημα Χαλανδρίου και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 65 ετών.

Οι μάχες ήταν όλο το βράδυ σκληρές σε πολλά μέτωπα, αφού σύμφωνα με τις αναφορές που κάνει η Πυροσβεστική, οι δυνάμεις αντιμετωπίζουν διάσπαρτες ενεργές εστίες από τον Βαρνάβα μέχρι την Νέα Μάκρη και έως την Πεντέλη, ενώ συνεχώς σημειώνονται αναζωπυρώσεις.

Το μόνο θετικό είναι ότι πλέον οι άνεμοι στην περιοχή έχουν κάπως πέσει, κάτι που βοηθάει την κατάσταση, ωστόσο δεν έχουν κοπάσει.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες έχουν σηκωθεί και τα εναέρια μέσα, προκειμένου να δώσουν παραπάνω βοήθεια και να κάνουν τη μεγάλη διαφορά, ειδικά στα πολύ δύσκολα σημεία.

Το πρωί της Τρίτης για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 702 πυροσβέστες με 27 ομάδες δασοκομάντος, 199 οχήματα και εθελοντές με τη συνδρομή όλων των φορέων Πολιτικής Προστασίας, ενώ 3 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα κάνουν ρίψεις νερού.

Φωτιά στην Αττική: Έρχεται πολύ μεγάλη βοήθεια από το εξωτερικό!

Την ίδια στιγμή, πάρα πολλές χώρες στέλνουν βοήθεια, προκειμένου να ανακοπεί επιτέλους η φωτιά που έχει κάψει πάνω από 100 χιλιάδες στρέμματα γης.

Στην Ελλάδα θα φτάσουν λοιπόν, δυνάμεις από τη Γαλλία, την Ιταλία, την Σερβία, την Τσεχία, την Τουρκία και την Ρουμανία.

Οι χώρες αυτές θα στείλουν και ανθρώπινο δυναμικό, οχήματα αλλά και αεροσκάφη, τα οποία θα πέσουν και αυτά στη… μάχη για να έχουμε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Τα περιθώρια είναι πολύ στενά, αφού πρέπει να γίνει όσο μεγαλύτερη προσπάθεια γίνεται, τη στιγμή που ευνοούν κάπως οι καιρικές συνθήκες.

Γιατί όπως αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς, με το ξημέρωμα θα γίνουν και πάλι ριπαίοι, αν και με μικρότερες εντάσεις απ’ ό,τι χθες.

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

Πρώτος σε δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» με 968 ψήφους και τέσσερις έδρες.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Η Αποστολία Ακριβούση είχε επικρίνει τη μη τήρηση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και την παράλειψη τοξικολογικών εξετάσεων από τους επτά ιατροδικαστές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Ο Έλληνας Πόντιος που κινδυνεύει με απέλαση με απόφαση Πλεύρη, στέλνει κραυγή απόγνωσης - «Οι Τούρκοι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν αν το ελληνικό κράτος με στείλει πίσω»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Αδιανόητο - Για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνας πρωθυπουργός μιλά επαινετικά για τον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Κοινωνία
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία