ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Πριν λίγους μήνες ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης έλεγε πως έχει γίνει καταπληκτική δουλειά φέτος

Πριν λίγους μήνες ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης έλεγε πως έχει γίνει καταπληκτική δουλειά φέτος - Όταν μπήκαμε στην αντιπυρική περίοδο
Φωτιές: Πριν λίγους μήνες ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης έλεγε πως έχει γίνει καταπληκτική δουλειά φέτος

Φωτιές: Πριν λίγους μήνες ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης έλεγε πως έχει γίνει καταπληκτική δουλειά φέτος – Όταν μπήκαμε στην αντιπυρική περίοδο

Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με δεκάδες τεράστια καταστροφικά πύρινα μέτωπα ενώ η οργή του κόσμου για τον κυβερνητικό σχεδιασμό αντιμετώπισης των πυρκαγιών φουντώνει.

Πριν από λίγους μήνες όμως, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μαζί με τον αρμόδιο υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά, έδιναν συνέντευξη τύπου όπου χαρακτήριζαν το νέο κυβερνητικό σχεδιασμό για την αντιπυρική προστασία του 2021 ως «καταπληκτικό».

«Έχει γίνει μία καταπληκτική, πρότυπη θα έλεγα δουλειά, όσον αφορά την αντίληψη και την κατανόηση του προβλήματος της πυροπροστασίας στην χώρα μας», σημείωνε πριν από μερικούς μήνες ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Έχουμε πλέον μία νέα προσέγγιση θα έλεγα, με επίκεντρο την πρόληψη, την ετοιμότητα και την προσπάθεια να παρέμβουμε πριν εκδηλωθεί το κακό», ανέφερε τότε.

«Σκοπός όλων μας είναι στο μέτρο του δυνατού η αποτροπή του κινδύνου και όχι η εκ των υστέρων μεμψιμοιρία για το τι θα μπορούσε να έχει γίνει», τόνιζε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Τώρα τι από αυτά είδαμε στις φωτιές αυτό είναι ένα άλλο πράγμα. Που θα συζητηθεί μόλις περάσουν οι τραγικές αυτές ώρες.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Πώς φτάσαμε λοιπόν στο παρανάλωμα

Η Βόρεια Εύβοια καίγεται εδώ και πέντε μέρες και οι άνθρωποι ακόμα ζητούν βοήθεια!

Φωτιά Ιστιαία: Κινδυνεύουν 25.000 άνθρωποι να καούν – Τους κυκλώνει η φωτιά

Φωτιές: Πριν λίγους μήνες ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης έλεγε πως έχει γίνει καταπληκτική δουλειά φέτος

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Το ελληνικό κράτος αφανίζει με αδίστακτο τρόπο το ζωικό κεφάλαιο της χώρας - «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά μας ένα - ένα...»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Κάλεσμα προς τα πατριωτικά κόμματα πραγματοποιούν οι ΗΠΑ, αλλιώς «σε λίγες δεκαετίες οι ευρωπαίοι θα γίνουν μειοψηφία στις χώρες τους»

Κοινωνία
Κοινωνία: Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Θέλουμε έναν πολίτη που ελέγχει την τεχνολογία ή μια τεχνολογία που ελέγχει τον πολίτη;

Κοινωνία
Κοινωνία: Γαλαντόμος ο Βασίλης Κικίλιας: «Δέχομαι τη διαμαρτυρία των αγροτών αλλά να πάνε στην άκρη του δρόμου»

Γαλαντόμος ο Βασίλης Κικίλιας: «Δέχομαι τη διαμαρτυρία των αγροτών αλλά να πάνε στην άκρη του δρόμου»

Απίστευτες δηλώσεις - Ο Βασίλης Κικίλιας κάνει τη... χάρη στους αγρότες να διαδηλώσουν αλλά τους λέει να κάνουν στην... άκρη για να μην ενοχλούν

Κοινωνία
Κοινωνία: Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Τη δουλειά που όφειλε να κάνει ο δήμος εδώ και χρόνια, την έκανε με μια ακτιβιστική πράξη ο Κωσταντίνος Τσιφτσόπουλος

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Τον κατάπτυστο χάρτη που κυκλοφορεί σε επίσημο φυλλάδιο, κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης

Κοινωνία
Κοινωνία: Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ  –  Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ – Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

«Οι πολιτικοί υπεύθυνοι παραμένουν ΠΑΝΤΑ εκτός κάδρου, ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!, προστατευμένοι από το άρθρο 86»

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Τα «κλουβιά» γίνονται θελκτικά εάν έχουν χρυσά κάγκελα - Διαφημίζουν τα Γιάννενα ως την πιο ευτυχισμένη πόλη των 15 λεπτών

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Πορτοσάλτε: «Η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ περιέχει τη βελτίωση» – Κανάκης: «Ούτε ο Μητσοτάκης τέτοιο επιχείρημα»

Πορτοσάλτε: «Η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ περιέχει τη βελτίωση» – Κανάκης: «Ούτε ο Μητσοτάκης τέτοιο επιχείρημα»

O Άρης Πορτοσάλτε εμφάνισε την ακρίβεια ως... ανάπτυξη και ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο

Κοινωνία