ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 2: Ο άλλος τρόπος για να πάρει κανείς 85 ευρώ στην τράπεζα

Οι αιτήσεις για το Fuel Pass 2 συνεχίζονται κανονικά μέχρι 1 Σεπτεμβρίου. Δείτε πως μπορείτε να πάρετε αλλιώς τα 85 ευρώ.
Fuel Pass 2: Ο άλλος τρόπος για να πάρει κανείς 85 ευρώ στην τράπεζα

Ανοιχτή είναι πλέον για όλα τα ΑΦΜ η πλατφόρμα των αιτήσεων για το Fuel Pass 2, vouchers.gov.gr/fuelpass με τις αιτήσεις για το επίδομα βενζίνης να συνεχίζονται ανελλιπώς.

Ο αριθμός των αιτήσεων ξεπερνάει ήδη το 1 εκατομμύριο με έναν μικρό χαμό να έχει επικρατήσει με τις αιτήσεις με τους πολίτες να δείχνουν μεγάλο ζήλο για την πενιχρή οικονομική βοήθεια της κυβέρνησης.

Το Twitter μάλιστα έστειλε τα δικά του μηνύματα στη κυβέρνηση σχετικά με το Fuel Pass με πολλούς να περιγελούν την κατάσταση κάνοντας σύγκριση με την κατοχή!

Με τη διαδικασία να γίνεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας οι πληροφορίες κάνουν λόγω ήδη για και για τρίτο Fuel Pass όλα αυτά την ώρα που στην Ευρώπη το ενεργειακό Lockdown βρίσκεται όλο και πιο κοντά.

Fuel Pass 2: Αυτός είναι ο τρόπος να κάνετε αίτηση μέσω ΚΕΠ

Παρότι λοιπόν ο κόσμος φαίνεται να έχει εξοικειωθεί πλέον με τη διαδικασία έκδοσης του voucher, πολλοί είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη τεχνολογία και επομένως και με την έκδοση της κάρτας Fuel Pass.

Για αυτούς τους πολίτες η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί και με άλλον τρόπο, κάνοντας την αίτηση τους στα ΚΕΠ.

Τα βήματα για να κάνετε την αίτηση στα ΚΕΠ:

  • Επισκεφτείτε το ΚΕΠ της γειτονιάς σας και ζητήστε από έναν υπάλληλο να σας κάνει την αίτηση
  • Κάντε αυθεντικοποίηση των στοιχείων σας μέσω του Taxisnet παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον υπάλληλο.
  • Στη συνέχεια καταχωρείτε το ΑΦΜ, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος/μοτοσυκλέτας-μοτοποδηλάτου, επιβεβαιώνοντας ότι το δηλούμενο είναι ιδιοκτησίας ή συνιδιοκτησίας σας ή μισθωμένο όχημα που έχει παραχωρηθεί προς χρήση (leasing) και τέλος τα στοιχεία επικοινωνίας σας (email, τηλέφωνο)
  • Ο υπάλληλος στη συνέχεια κάνει την αίτηση για εσάς είτε για την έκδοση της χρεωστικής κάρτας και τη πίστωση του ποσού είτε για την καταβολή του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό (εδώ χρειάζεται να δώσετε και τα στοιχεία λογαριασμού)

Ψηφιακή ταυτότητα: Ανοικτή για όλους πλέον η πλατφόρμα – Όλες οι λεπτομέρειες για το Gov.gr Wallet

Απίστευτη τιμή για ξαπλώστρες στην Κρήτη – Υπάρχει κι αυτή η Ελλάδα

Ρωσία: Τη σκότωσε τη μέρα του γάμου τους μπροστά στους καλεσμένους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass 2: Ο άλλος τρόπος για να πάρει κανείς 85 ευρώ στην τράπεζα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις