ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιος Θεοδωράκη: «Θα σεβαστώ την τελευταία του επιθυμία»

Ο Γιος του Μίκη Θεοδωράκη με ανάρτηση του στο διαδίκτυο γνωστοποίησε πως δεν θα πάρει μέρος στην δίκη που θα γίνει μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που έγιναν για το μέρος ταφής του.
Γιος Θεοδωράκη: «Θα σεβαστώ την τελευταία του επιθυμία»

Ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη έκανε γνωστό πως δεν θα παραστεί στην δίκη που θα γίνει για τον τόπο ταφής του πατέρα του.

O Γιος του Μίκη Θεοδωράκη έκανε μία σημαντική αποκάλυψη. Με ανάρτηση του στο facebook, τόνισε πως θα σεβαστεί την τελευταία επιθυμία του πατέρα μου, όπως το έκανε και όταν βρισκόταν στην ζωή.

Να ταφεί εκεί που ήθελε. Έτσι ενώ αύριο στο Πρωτοδικείο Αθηνών, θα αποφασιστεί σε ποιο μέρος θα ταφεί, δεν θα βρίσκεται ο ίδιος στην όλη διαδικασία. Όλα αυτά ενώ η ενδοοικογενειακή κόντρα για το όλο θέμα συνεχίζεται.

Χαρακτηριστικά έγραψε μεταξύ άλλων: «Επιθυμία του ήταν να ταφεί στην Κρήτη. Δεν το μάθαμε χθες, ούτε χρειάστηκαν συμβολαιογράφοι, επιστολές και Πρωτοδικεία να μας το πουν. Την είχε εκφράσει με κάθε δυνατό τρόπο. Δημόσια. Ιδιωτικά. Προφορικά. Γραπτά.

Και έχει προσωπικά φροντίσει για την τελευταία λεπτομέρεια. Η αυριανή διαδικασία στο Πρωτοδικείο δεν με αφορά Δεν πρόκειται να παραστώ. Δεν αψήφισα τον πατέρα μου ζωντανό. Δεν θα το κάνω τώρα όταν όλη η Ελλάδα τον Τιμά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίκης Θεοδωράκης: Η Ρωσία τίμησε τον σπουδαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη στην Κόκκινη Πλατεία

Μίκης Θεοδωράκης: Η συγκινητική τελευταία φωτογραφία με την γυναίκα του (pic)

Ολυμπιακός: Η συζήτηση Μοντέστο, Μαρτίνς βγάζει μεταγραφή αμυντικού – Τι γίνεται με Σιόβα

Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ευλογιά αιγοπροβάτων: Η Νέα Τάξη «τελειώνει» τους μικρούς παραγωγούς – Κτηνοτρόφος πέθανε από τον καημό του επειδή θα του θανάτωναν τα ζώα

Ευλογιά αιγοπροβάτων: Η Νέα Τάξη «τελειώνει» τους μικρούς παραγωγούς – Κτηνοτρόφος πέθανε από τον καημό του επειδή θα του θανάτωναν τα ζώα

Επισιτιστικός εφιάλτης στον ορίζοντα - Οι τίμιοι κτηνοτρόφοι πεθαίνουν μεταφορικά και κυριολεκτικά, και οι γιαλαντζί πλουτίζουν με τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Τέμπη: Νομική κίνηση – ματ από συγγενείς για τα έλαια σιλικόνης – Κατέθεσαν αγωγή εναντίον Siemens και Bayer για να φανεί αν ευθύνονται για την έκρηξη

Τέμπη: Νομική κίνηση – ματ από συγγενείς για τα έλαια σιλικόνης – Κατέθεσαν αγωγή εναντίον Siemens και Bayer για να φανεί αν ευθύνονται για την έκρηξη

Οι δύο γερμανικοί κολοσσοί καλούνται να αποδείξουν ότι τα έλαια σιλικόνης είναι αθώα ή αλλιώς να πληρώσουν αποζημίωση μαμούθ

Κοινωνία
Κοινωνία: Μιρέλα Ρούτσι: «Ευχαριστώ» τον Μητσοτάκη που δεν αφιέρωσε ούτε 1 λεπτό στον σύζυγο μου, και τον Γεωργιάδη που του πετούσε λάσπη

Μιρέλα Ρούτσι: «Ευχαριστώ» τον Μητσοτάκη που δεν αφιέρωσε ούτε 1 λεπτό στον σύζυγο μου, και τον Γεωργιάδη που του πετούσε λάσπη

Η σύζυγος του Πάνου Ρούτσι καταγγέλλει την κυβερνητική αναλγησία για τον τιτάνιο αγώνα του τραγικού πατέρα

Κοινωνία
Must Read: Η Ελληνίδα που έφτιαχνε κούκλες πριν από εκατό χρόνια και χωρίς να το ξέρει έγινε σύμβολο

Η Ελληνίδα που έφτιαχνε κούκλες πριν από εκατό χρόνια και χωρίς να το ξέρει έγινε σύμβολο

Στην Αθήνα των προσφύγων, η Δέσποινα άρχισε να ράβει μικρές φιγούρες με βελόνες που δεν σταματούσαν ποτέ.

Must Read
Κοινωνία: Πρωταθλητές οι Έλληνες σε ώρες εργασίας με πάσα επισημότητα αλλά είναι όλο λάθος

Πρωταθλητές οι Έλληνες σε ώρες εργασίας με πάσα επισημότητα αλλά είναι όλο λάθος

Η Eurostat δείχνει ότι οι Έλληνες δουλεύουν περισσότερο από όλους στην Ευρώπη, αφιερώνοντας επιπλέον ώρες στις καθημερινές μετακινήσεις μέσα σε αστικό χάος.

Κοινωνία
Κοινωνία: Του είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στη χώρα και κυκλοφορούσε ανενόχλητος στα βόρεια προάστια

Του είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στη χώρα και κυκλοφορούσε ανενόχλητος στα βόρεια προάστια

Ο 32χρονος Αλβανός με μακρύ ποινικό μητρώο συνελήφθη μετά από θεαματική καταδίωξη στο Μαρούσι, ενώ ο συνεργός του παραμένει ασύλληπτος.

Κοινωνία
Κοινωνία: Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα οι συντάξεις στους λογαριασμούς!

Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα οι συντάξεις στους λογαριασμούς!

Πότε θα δουν οι συνταξιούχοι χρήματα στους λογαριασμούς τους!

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Γρηγόρης Βάρρας «έκαψε» τον Βορίδη – «Έδωσε εντολή να παραιτηθώ γιατί ξεκάρφωνα ανομίες για τις επιδοτήσεις»

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Γρηγόρης Βάρρας «έκαψε» τον Βορίδη – «Έδωσε εντολή να παραιτηθώ γιατί ξεκάρφωνα ανομίες για τις επιδοτήσεις»

Άμεση εμπλοκή του Μάκη Βορίδη στη μη εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ έδειξε ο Γ.Βάρρας - «Απομακρύνθηκα για χάρη της Neuropublic», αποκάλυψε

Κοινωνία
Τεχνολογία: Κλικ στην Απαγόρευση & Έφηβοι Οffline έως 15 Ετών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης – Λύση ή Αδιέξοδο;

Κλικ στην Απαγόρευση & Έφηβοι Οffline έως 15 Ετών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης – Λύση ή Αδιέξοδο;

Κάποτε η ιδέα και μόνο του διαδικτύου στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, ήταν τόσο δελεαστική και συναρπαστική, όσο είναι σήμερα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης– με τη διαφορά ότι τα Social Media, εκτός από ενθουσιασμό μπροστά στο άγνωστο, ενίοτε δημιουργoύν και… κινδύνους.

Τεχνολογία