ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί – Βασιλική Θάνου: Αντιδημοκρατική και ακραία η αναστολή εργασίας των υγειονομικών

Θέση για τις αναστολές εργασίας και η στέρηση μισθού σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς πήρε η Βασιλική Θάνου.
Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί – Βασιλική Θάνου: Αντιδημοκρατική και ακραία η αναστολή εργασίας των υγειονομικών

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Η Βασιλική Θάνου ήταν ξεκάθαρη αναφορικά με τις αναστολές εργασίας και η στέρηση μισθού σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου επί τιμή, και πρώην υπηρεσιακή Πρωθυπουργός πήρε θέση στο ζήτημα των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Στάθηκε στο σχετικό μέτρο, αναφερόμενη στους υγειονομικούς. «Το μέτρο είναι ακραίο, δυσανάλογο και αντιδημοκρατικό», είπε αναφορικά, μεταξύ άλλων.

Όπως τόνισε η Βασιλική Θάνου «το μέτρο της αναστολής εργασίας και στέρησης μισθού και μάλιστα σε βάρος προσώπων τα οποία μέχρι χθες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους με εξουθενωτικούς ρυθμούς και αυτοθυσία είναι ακραίο, δυσανάλογο και αντιδημοκρατικό. Πρέπει να ανακληθεί άμεσα και να ευρεθεί ηπιότερο μέτρο για τους μη εμβολιασμένος υγειονομικούς».

Τη στιγμή που οι υγειονομικοί της χώρας βρίσκονται στους δρόμους διοργανώνοντας μεγάλες κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για τις αναστολές εργασίας που αποφάσισε η Κυβέρνηση για όσους εργαζόμενους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο στον κλάδο, την αντίθεση του σε αυτό το μέτρο έδειξε με δηλώσεις του και ο Νίκος Καπραβέλος. «Είναι πρωτάκουστο αυτό που συμβαίνει…», τόνισε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, «όχι στην υποχρεωτικότητα» δηλώνει η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου, με ανακοίνωση που εξέδωσε στην ιστοσελίδα της.

Διαβάστε ακόμη: 

Κορονοϊός σχολεία: Πιθανό το κλείσιμο των σχολείων σε περίπτωση αύξησης των κρουσμάτων

Εμβολιασμός: Τεράστιο κενό στη διαδικασία γι’ αυτούς που έχουν νοσήσει χωρίς διάγνωση

Λουτσέσκου: «Δεν μου αρέσει να δικαιολογούμαι, θα παλέψουμε»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί – Βασιλική Θάνου: Αντιδημοκρατική και ακραία η αναστολή εργασίας των υγειονομικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.