ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάγκουρες πήγαν να σκοτώσουν κόσμο στον Κηφισό και η τροχαία γράφει μάσκες

Κάγκουρες πήγαν να σκοτώσουν κόσμο με κόντρες στον Κηφισό - Άγιο είχε νεαρή οδηγός που βρέθηκε μπροστά τους.
Κάγκουρες πήγαν να σκοτώσουν κόσμο στον Κηφισό και η τροχαία γράφει μάσκες

Κάγκουρες πήγαν να σκοτώσουν κόσμο με κόντρες στον Κηφισό – Άγιο είχε νεαρή οδηγός

Το περιστατικό διηγείται χρήστης του Facebook στον προσωπικό του λογαριασμό.

Αναπαράγουμε τη δημοσίευσή του:

«Κηφισός, ρεύμα προς Λαμία.
Ένα Audi jeep και ένα Porche Cayenne παίζουν κυνηγητό…
Εγώ με την μηχανή στο ύψος της λαχαναγοράς.
Με περνάν σαν σταματημένο.
Κάνουν κόντρες με σφήνες ανάμεσα στα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Στο ύψος της Ιερά Οδού, αρχίζουν όλοι να πλακώνονται στα φρένα.
Τούμπα στην δεξιά πλευρά του δρόμου ένα Renault.Στην αριστερή στα κυκλιδώματα ένα smart.
Τα 2 οχήματα από την σφήνα έχουν χάσει τον έλεγχο και έχουν τρακάρει μεταξύ τους.
Σταματώ πρώτος, κατεβαίνω από την μηχανή, τρέχω, σκύβω και βλέπω μια πιτσιρίκα να προσπαθεί να βγει από το τουμπαρισμένο αμάξι με ματωμένα χέρια από τα θραύσματα του παρμπρίζ σε κατάσταση σοκ.
Με βοηθάνε κι άλλοι να την βγάλουμε έξω… καθισμένη στο οδόστρωμα, κλαίγοντας, δείχνει και λέει ότι είναι καλά πέρα από μικρό εκδορές…ζητάει να βρούμε το κινητό της να καλέσουμε τον πατέρα της.
Αχ αυτός ο πατέρας…
Το Porche δεν σταμάτησε.
Ο “Σουμάχερ” του Audi αντί για συγγνώμη, το μόνο που είπε “φταίω, η κοπέλα είναι καλά, θα τα βρουν όμως οι ασφαλιστικές…”.
Μου γύρισε ο εγκέφαλος.
Τι θα βρουν ρε μαλακά οι ασφαλιστικές??? Αυτό το κορίτσι το περιμένει κάποιος να γυρίσει σπίτι…που για την καυλάντα σας παραλίγο να της στοίχιζε η ζωή της ή να την άφηνατε ανάπηρη.
Μπορεί να ήμουν εγώ, ο οποιοσδήποτε στην θέση της… Μπορεί μέσα να υπήρχε παιδί.
Ήρθε η τροχαία, η πυροσβεστική.
Ένα βουρκωμένο βλέμμα και ένα “ευχαριστώ” σε όλους εκεί, πριν την πάρει το ΕΚΑΒ προληπτικά τα λόγια της…
Η κοπέλα σώθηκε γιατί είχε άγιο και επειδή φορούσε ζώνη. Να την φοράτε την πουτ@να,σώζει.Να οδηγάτε προσεκτικά, συνεσταλμένα & όχι επιθετικά, να μην τρέχετε και να μην μιλάτε στο γ@μημένο το κινητό καθώς οδηγάτε… δεν σας φταίνε σε τπτ οι γύρω σας, οι δικοί σας άνθρωποι.
Όσα φέρνει η στιγμή,δεν τα φέρνει ο χρόνος…
Και να θυμάστε το “λείπει” και η “λύπη” ακούγονται ίδια και αυτό δεν μοιάζει και πολύ τυχαίο…»

Οι… κάγκουρες της ασφάλτου έχουν γίνει μάστιγα των ελληνικών δρόμων. Βρίσκονται παντού. Είναι ανάμεσά μας.

Όλα θα ήταν πιο εύκολα αν η Τροχαία έκανε την δουλειά της.

Αλλά που να την κάνει. Την αφήνουν; Τρέχουν όλοι να γράψουν τους μεροκαματιάρηδες με τις μάσκες.

Κηφισός,ρεύμα προς Λαμία.
Ένα Audi jeep και ένα Porche Cayenne παίζουν κυνηγητό…
Εγώ με την μηχανή στο ύψος της…

Δημοσιεύτηκε από Akis Papadoulis στις Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

Πρώτος σε δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» με 968 ψήφους και τέσσερις έδρες.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Η Αποστολία Ακριβούση είχε επικρίνει τη μη τήρηση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και την παράλειψη τοξικολογικών εξετάσεων από τους επτά ιατροδικαστές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Ο Έλληνας Πόντιος που κινδυνεύει με απέλαση με απόφαση Πλεύρη, στέλνει κραυγή απόγνωσης - «Οι Τούρκοι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν αν το ελληνικό κράτος με στείλει πίσω»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Αδιανόητο - Για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνας πρωθυπουργός μιλά επαινετικά για τον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Κοινωνία
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία