ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρολάιν: Συγκέντρωση για τη δολοφονία της στη Θεσσαλονίκη (pics/vid)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας από τον 32χρονο σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. 
Καρολάιν: Συγκέντρωση για τη δολοφονία της στη Θεσσαλονίκη (pics/vid)

Καρολάιν: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας από τον 32χρονο σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν πραγματοποίησαν νωρίτερα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στη Θεσσαλονίκη.

«Η πατριαρχία είναι εξουσία και η εξουσία δολοφονεί», τονίζουν στο κάλεσμα τους μέλη της συλλογικότητας για τον κοινωνικό αναρχισμό Μαύρο & Κόκκινο.

Συγκεντρώθηκαν και ανάρτησαν πανό στην πλατεία της Καμάρας, με αφορμή τη δολοφονία και όλες τις εξελίξεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

«Ομολόγησε λοιπόν χθες ο δολοφόνος του ειδεχθούς εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Έπειτα από μια ολόκληρη εκστρατεία ασύστολης προπαγάνδας των ΜΜΕ και διαφόρων πολιτικών προσώπων κατά των μεταναστών, περί ακραίας και ανεξέλεγκτης μετανάστευσης και εισαγόμενης εγκληματικότητας, αποδείχθηκε τελικά αυτό που πολλοί υποπτεύονταν από την αρχή, ο δολοφόνος ήταν ο σύζυγος της, υπεράνω πάσης υποψίας εύπορος και ευπαρουσίαστος Έλληνας πιλότος.

Μόλις λίγους μήνες μετά τη δημοσίευση δεκάδων δημόσιων καταγγελιών που αφορούν σε σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση, ταυτόχρονα με άλλες που αφορούν εργασιακή κακομεταχείριση σε χώρους της τέχνης και του αθλητισμού, μόλις που πρόλαβε να “ξεχαστεί” η συγκάλυψη του σκανδάλου με τον παιδοβιαστή Λιγνάδη και τις αναφορές για εμπλοκή του σε κύκλωμα παιδικής πορνείας, μόλις λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του φόνου και της εγκατάλειψης της Δήμητρας, μία ακόμα πατριαρχική δολοφονία έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των δολοφονημένων», αναφέρουν, επίσης, στην ανακοίνωση τους.

Καταλήγοντας, σημειώνουν πως «ξέρουμε καλά πως η πατριαρχία είναι μία ακόμα μορφή καταπίεσης, η οποία δεν είναι διαχωρισμένη από τις υπόλοιπες που δεχόμαστε αλλά απορρέει από την δομή του κυρίαρχου συστήματος. Ο αγώνας των γυναικών για την απελευθέρωσή τους από τα δεσμά της πατριαρχίας δεν μπορεί παρά να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συνολικού αγώνα για το γκρέμισμα της κρατικής και καπιταλιστικής επιβολής».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από το GRtimes: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Έγκλημα Γλυκά Νερά – Αστυνομία: Έτσι φτάσαμε στην ομολογία – «Δεν ήθελα να κοροϊδεύω, ήθελα να μεγαλώσω το παιδί μου»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απόλυτα ήρεμος στην Ευελπίδων ο πιλότος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι θα γίνει με το μωρό της Καρολάιν και του πιλότου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρολάιν: Συγκέντρωση για τη δολοφονία της στη Θεσσαλονίκη (pics/vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.