ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Άνοιξε η πλατφόρμα – Εδώ μπαίνεις για την αίτηση

Έτοιμη να δεχτεί της αιτήσεις των πολιτών είναι η πλατφόρμα για τον Κοινωνικό Τουρισμό.
Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Άνοιξε η πλατφόρμα – Εδώ μπαίνεις για την αίτηση

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Η πλατφόρμα που βρίσκεται στο gov.gr για τις αιτήσεις για δωρεάν ή φθηνότερες διακοπές σε όλη τη διάρκεια του χρόνου βρίσκεται πλέον σε λειτουργία.

Από σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 13:00 το μεσημέρι το σύστημα μπορεί να δέχεται τις αιτήσεις των ενδιαφερόμενων πολιτών οι οποίοι υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τους 300.000 από 1 Αυγούστου του 2022 μέχρι 23 Ιουλίου του 2023.

Στο Sportime σας έχουμε ήδη γράψει για το ποιοι είναι αυτοί που δικαιούνται δύο κουπόνια Κοινωνικού Τουρισμού.

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Πως γίνεται η αίτηση

Για να κάνετε την αίτησή σας αρχικά πρέπει να εισέλθετε στην πλατφόρμα η οποία βρίσκεται εδώ όπου χρειάζεστε είτε τους προσωπικούς σας κωδικούς από το Taxisnet είτε τους προσωπικούς κωδικούς από το ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).

Σε περίπτωση που εισέλθετε μέσω Taxisnet θα σας ζητηθεί ο ΑΜΚΑ και η επαλήθευση της ταυτότητάς σας. Αφού κλικάρετε στο ότι είστε φυσικό πρόσωπο, στη συνέχεια χρειάζεται η συμπλήρωση των στοιχείων σας.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για αιτήσεις μέχρι και τις 23 Ιουνίου στις 14:00 το μεσημέρι.

Η συμμετοχή των ιδιωτών στο κόστος διανυκτέρευσης αναμένεται να είναι από μηδενική ως ελάχιστη. Ταυτόχρονα τον Αύγουστο προσφέρεται επιπλέον 20% επιδότηση.

Οι δικαιούχοι μπορούν να κάνουν φθηνότερες διακοπές από 6 εως και 12 βράδια ανάλογα την τοποθεσία την τοποθεσία την οποία θα διαλέξουν. Τα ακτοπλοϊκά αναμένεται επίσης να βγουν φθηνότερα καθώς επιδοτούνται.

Παρόλα αυτά ο φετινός Κοινωνικός Τουρισμός κρύβει παγίδες οι οποίες κρύβονται στα… ψιλά γράμματα. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Ειδήσεις σήμερα

Power Pass: Ο ΑΦΜ ορίζει την ημερομηνία της αίτησης για τα 600 ευρώ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Άνοιξε η πλατφόρμα – Εδώ μπαίνεις για την αίτηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις