ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλαίει ποταμηδόν για τα χάλια μας η Παρηγορήτρια – Ολοφάνερη απόδειξη του εκπληκτικού θαύματος σε νέο βίντεο!

Ποτάμι τρέχουν τα μυρόβλυτα δάκρυα στην Παναγία Παρηγορήτρια! Ένα νέο βίντεο από προσκυνητή αποκαλύπτει το μεγαλείο ενός θαύματος που σαστίζει κάθε σκεπτικιστή!
Κλαίει ποταμηδόν για τα χάλια μας η Παρηγορήτρια – Ολοφάνερη απόδειξη του εκπληκτικού θαύματος σε νέο βίντεο!

Παναγία Παρηγορήτρια: Όσο συνεχίζει να συμβαίνει αυτό το αποστομωτικό θαύμα με τα δάκρυα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Βύρωνα, τόσο οφείλουμε να το αναδεικνύουμε για να αφυπνιστούν όσες περισσότερες ψυχές γίνεται. Αυτό το υπερκόσμιο μήνυμα δεν επιτρέπεται να αποσιωπάται, ούτε να υποβιβάζεται κατ’ ελάχιστον. Εδώ στο Sportime, φροντίζουμε να δημοσιεύουμε συχνά άρθρα με νέα βίντεο και μαρτυρίες που έρχονται στο φως από προσκυνητές, αποδεικνύοντας το μεγαλείο του θαύματος.

Η θαυματουργή εικόνα της Θεοτόκου συνεχίζει να κλαίει – κυριολεκτικά – ποταμηδόν. Κοντεύουν 17 μήνες από τότε που τα μάτια της Παναγίας άρχισαν να βουρκώνουν για τα σημερινά χάλια μας, και το φαινόμενο όχι μόνο δεν φθίνει, όχι μόνο δεν παραμένει ίδιο, άλλα η ροή των δακρύων μοιάζει να αυξάνεται όλο και περισσότερο στο πέρασμα των μηνών!

Στο νέο συγκλονιστικό βίντεο που τραβήχτηκε εχθές, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, γινόμαστε μάρτυρες μιας – πραγματικά – αναβλύζουσας πηγής δακρύων που έχουν την όψη μύρου και κυλούν σε διαφορετικά αυλάκια, τα οποία διατρέχουν όλη την εικόνα και φτάνουν να καταβρέχουν τη βάση της!

Ποιος υλιστής και άθεος επιστήμονας μπορεί να εξηγήσει αυτό το μέγα θαύμα; Αφού οι γνωστοί αθεϊστικοί κύκλοι έχουν τέτοιο μίσος για την εκκλησία, γιατί δεν τολμούν να… ξεσκεπάσουν αυτό το παράδοξο φαινόμενο; Αν επρόκειτο για κάποιο τέχνασμα, θα είχε αποκαλυφθεί σε χρόνο «dt», και θα είχε γίνει πρώτο θέμα σε κανάλια ή ιστοσελίδες που παριστάνουν την… «αστυνομία» θαυμάτων! Τώρα που 17 μήνες η Παναγία κλαίει ασταμάτητα, και κανένας δεν μπορεί να βρει λογική εξήγηση, όλοι συμπεριφέρονται σα να μη συμβαίνει τίποτα στον Βύρωνα! Όλοι άχνα! Τσιμουδιά! Αμήχανοι, καλύπτουν την ανεπάρκεια τους, με προσποιητή αδιαφορία!

Η Ορθοδοξία δίνει ολοφάνερα σημάδια της γνησιότητας της, άλλα οι κακοπροαίρετοι αρνούνται να παραδεχθούν ακόμα και την πιο εξόφθαλμη απόδειξη. Μια πωρωμένη και διεστραμμένη διάνοια, δεν συγκινείται ακόμα και αν γίνει μάρτυρας του συγκλονιστικότερου θαύματος.

Όμως το ακατάπαυστο μήνυμα της Θεοτόκου στον Βύρωνα απευθύνεται στις καλοπροαίρετες ψυχές. Στις καρδιές που υπάρχει σπόρος για να ποτιστεί από τα δάκρυα της Παρηγορήτριας και να φυτρώσει ένα κραταιό δέντρο πίστεως. Η Παναγία εντείνει το κλάμα της όσο περνά ο καιρός, γιατί μένουμε αμετανόητοι σαν άτομα, σαν κοινωνία, σαν κράτος.

Και πώς να μην κλαίει περισσότερο; Αν ρίξουμε μια ματιά στα όσα ταλανίζουν την ελληνική πραγματικότητα, είναι να μην θρηνεί η Μάνα μας η Παναγία;

Διαστροφή και ανεξέλεγκτη βία επικρατεί. Και μόνο η αναφορά στην πολύτιμη ζωή του αγέννητου παιδιού, βαφτίζεται «αναχρονισμός» και «σκοταδισμός» από μισάνθρωπους υποκριτές. Οι εκτρώσεις έχουν γίνει «σπορ». Σε μια κοινωνία μίσους γίνονται εν ψυχρώ δολοφονίες για μια ομάδα, για ένα τόπι. Δολοφονούνται γυναίκες σα να ήταν άψυχα αντικείμενα. Βγαίνουν συνεχώς στην επιφάνεια ειδεχθή σεξουαλικά εγκλήματα. Ξεφυτρώνουν εμετικά σκάνδαλα παιδεραστίας σαν μανιτάρια. Παντού σήψη και διαφθορά. Τι να πρωτοπιάσει κανείς;

Αυτή την απίστευτη κατρακύλα βλέπει η Παναγία και δεν σταματά να κλαίει. Ας βάλουμε αρχή από τον εαυτό μας, για μετάνοια και πνευματική προκοπή. Γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, οι επόμενοι που θα κλάψουμε πικρά θα είμαστε εμείς, σαν κοινωνία και σαν έθνος.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: 

Παντελής Λαμψιώτης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Αιχμηρά καρφιά Σαλβίνι προς τη «συμμαχία των προθύμων»: «Εδώ Χίτλερ και Ναπολέων δεν έφτασαν στη Μόσχα, θα φτάσει ο Μερτς και ο Μακρόν;»

Αιχμηρά καρφιά Σαλβίνι προς τη «συμμαχία των προθύμων»: «Εδώ Χίτλερ και Ναπολέων δεν έφτασαν στη Μόσχα, θα φτάσει ο Μερτς και ο Μακρόν;»

Ο Ματέο Σαλβίνι χαρακτήρισε «απίθανη» την επίθεση των Ρώσων στην Ευρώπη και είπε ότι ο πραγματικός κίνδυνος είναι ο «ισλαμικός φανατισμός»

Κοινωνία
Κοινωνία: TikTok: Ελληνίδα ψωνίζει στα Κανάρια νησιά και παθαίνει σοκ με τη διαφορά από Ελλάδα – «3 λίτρα ελαιόλαδο με 11 ευρώ»

TikTok: Ελληνίδα ψωνίζει στα Κανάρια νησιά και παθαίνει σοκ με τη διαφορά από Ελλάδα – «3 λίτρα ελαιόλαδο με 11 ευρώ»

Μισό κιλό χοιρινές μπριζόλες με 3,19 ευρώ - Οργή προκαλούν οι ακραίες διαφορές τιμών με την πανάκριβη Ελλάδα

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση ALCO: Οι 8 στους 10 στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών – Το 56% θέλει εκλογές εντός του 2026

Δημοσκόπηση ALCO: Οι 8 στους 10 στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών – Το 56% θέλει εκλογές εντός του 2026

Κατά 80% οι πολίτες αποδοκιμάζουν το έργο της κυβέρνησης και υποστηρίζουν ότι δεν κατανοεί τις ανάγκες του λαού

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Το ύπουλο δηλητήριο του Netflix στα παιδιά: 41% των «κατάλληλων» σειρών είναι γεμάτες με woke μηνύματα!

Το ύπουλο δηλητήριο του Netflix στα παιδιά: 41% των «κατάλληλων» σειρών είναι γεμάτες με woke μηνύματα!

Έρευνα - σοκ ενός συντηρητικού οργανισμού στις ΗΠΑ εντόπισε 326 σειρές να επιχειρούν πλύση εγκεφάλου με άμεσο ή έμμεσο τρόπο!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Σοκ προκαλούν τα αυξανόμενα περιστατικά βίας μεταξύ κοριτσιών – 16χρονη μαχαίρωσε 14χρονη σε σχολείο της Κυψέλης!

Σοκ προκαλούν τα αυξανόμενα περιστατικά βίας μεταξύ κοριτσιών – 16χρονη μαχαίρωσε 14χρονη σε σχολείο της Κυψέλης!

Συνελήφθη η 16χρονη - Το τραύμα του θύματος ευτυχώς ήταν επιφανειακό - Φρίκη προκαλούν τα συνεχόμενα περιστατικά με ανήλικες δράστριες

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση GPO: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ κορυφαίο πολιτικό γεγονός του 2025 – Στηρίζουν αγρότες και μπλόκα οι πολίτες

Δημοσκόπηση GPO: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ κορυφαίο πολιτικό γεγονός του 2025 – Στηρίζουν αγρότες και μπλόκα οι πολίτες

Το ξεσκέπασμα των σκανδάλων και οι λαϊκές κινητοποιήσεις απασχολούν περισσότερο τον κόσμο - Στα «αζήτητα» η εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroυp

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Κυριάκος Πιερρακάκης: Επική επιτυχία – Έχουμε τον πιο φτωχοποιημένο λαό της Ευρώπης και 1 πρόεδρο Eurogroup!

Κυριάκος Πιερρακάκης: Επική επιτυχία – Έχουμε τον πιο φτωχοποιημένο λαό της Ευρώπης και 1 πρόεδρο Eurogroup!

Μας καλούν να πανηγυρίσουμε για τον ψηφιακό «τσάρο» που θέλει να μας κάνει αριθμούς και φέρνει το τέλος των μετρητών; - Έλεος!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ραγδαίες εξελίξεις με τη σύλληψη του αγροτοσυνδικαλιστή Μύρωνα Χιλετζάκη – Ο Αυγενάκης τον εκθείαζε ως υπόδειγμα ηθικής

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ραγδαίες εξελίξεις με τη σύλληψη του αγροτοσυνδικαλιστή Μύρωνα Χιλετζάκη – Ο Αυγενάκης τον εκθείαζε ως υπόδειγμα ηθικής

Ο Μύρωνας Χιλετζάκης έκανε και δημόσιες παρεμβάσεις το 2020 για να μη φύγει από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Βορίδης

Κοινωνία
Κοινωνία: «Ο Φραπές έγινε λάτε μακιάτο ντεκάφ» – Πανζουρλισμός στο «Χ» με την παρωδία της Εξεταστικής – Γελοιοποιήθηκε πλήρως ο θεσμός

«Ο Φραπές έγινε λάτε μακιάτο ντεκάφ» – Πανζουρλισμός στο «Χ» με την παρωδία της Εξεταστικής – Γελοιοποιήθηκε πλήρως ο θεσμός

Viral έγινε το σόου του «Φραπέ» με τις πλάτες της ΝΔ - Οι Έλληνες το ρίχνουν στο χιούμορ για να μην τρελαθούν με αυτά που ακούνε

Κοινωνία