ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Απίστευτος εμπαιγμός – Παίρνουν πίσω την χαλάρωση των μέτρων για τους ανεμβολίαστους

Προς... αναβολή οδεύει η κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού.
Κορονοϊός: Απίστευτος εμπαιγμός – Παίρνουν πίσω την χαλάρωση των μέτρων για τους ανεμβολίαστους

Κορονοϊός: Τι και αν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν σενάρια για κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και για το τέλος των περιοριστικών μέτρων στην εστίαση; Η Μίνα Γκάγκα έβαλε «φρένο».

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας τόνισε στον ΑΝΤ1 πως «δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα», σημειώνοντας ότι, όσα αντίθετα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής, δεν προέρχονται από επίσημα χείλη της κυβέρνησης. «Δεν είναι απόφαση που έχουμε πάρει», είπε μεταξύ άλλων.

Από ‘κει και πέρα, σχετικά με την κατάργηση του προστίμου των 100 ευρώ, το οποίο βέβαια δεν είναι νίκη, ανέφερε πως το πρόστιμο θα σταματήσει να ισχύει, γιατί αυτό επιτάσσει η πορεία της πανδημίας αφενός, αλλά και γιατί αφετέρου πέτυχε τον στόχο του.

Όλα αυτά τη στιγμή που με φόντο την 25η Μαρτίου άρχισαν το ίδιο τρομοκρατικό «τροπάρι», λέγοντας «να μην πάει στις παρελάσεις ο κόσμος».




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Απίστευτος εμπαιγμός – Παίρνουν πίσω την χαλάρωση των μέτρων για τους ανεμβολίαστους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.