ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Δύσκολες στιγμές για την 27χρονη που νοσηλεύεται μετά τον εμβολιασμό της – Eκκληση για αίμα από τον αδελφό της

Δύσκολες ώρες βιώνει 27χρονη που είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου με τον αδερφό της να κάνει έκκληση για αίμα.
Κορονοϊός: Δύσκολες στιγμές για την 27χρονη που νοσηλεύεται μετά τον εμβολιασμό της – Eκκληση για αίμα από τον αδελφό της

Κορονοϊός: Δραματικές στιγμές βιώνει η 27χρονη με καταγωγή από την Κέρκυρα που έκανε το εμβόλιο της εταιρείας Johnson & Johnson και νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή σε δύσκολη κατάσταση σε ΜΕΘ στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Η 27χρονη διακομίστηκε από την Κέρκυρα στις 30 Ιουνίου μετά από πολύ σοβαρές επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στην υγεία της αφού έκανε το εμβόλιο κατά του Covid-19.

Η νεαρή κοπέλα εμφάνισε εκτεταμένες θρομβώσεις σε αγγεία και δίνει μάχη εδώ και σχεδόν 2 μήνες για να μπορέσει να αναρρώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα με τις θρομβώσεις αποκαταστάθηκε χάρη στις προσπάθειες και τη συνεχή παρακολούθηση από τον καθηγητή Αιματολογίας του ΠΓΝΠ κ. Συμεωνίδη και την ομάδα του.

Παρόλα αυτά, οι θρομβώσεις παρουσίασαν άλλες επιπλοκές, με αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση η κοπέλα να χειρουργηθεί για την αντιμετώπισή τους.

Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε με την 27χρονη να νοσηλεύεται σε δύσκολη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου και την οικογένειά της να απευθύνει έκκληση για φιάλες αίματος.

Σύμφωνα με ανάρτηση συγγενικού της προσώπου όποιος επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει δίνοντας αίμα με τα παρακάτω στοιχεία:

Κορονοϊός: Δύσκολες στιγμές για την 27χρονη που είχε εμβολιαστεί - Eκκληση για αίμα από τον αδελφό της

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Τουρισμός: Έτσι θα γίνονται οι πτήσεις από και προς τα νησιά μέχρι τις 30 Αυγούστου

Νίκος Βέρτης: «Λουκέτο» στο μαγαζί του – Πρώτο θέμα κι αυτό όπως και ο Οικονομόπουλος

Μανωλάς: Επιβεβαιώνει τις επαφές ο Καραπαπάς, διαψεύδει τα περί συμφωνίας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Δύσκολες στιγμές για την 27χρονη που νοσηλεύεται μετά τον εμβολιασμό της – Eκκληση για αίμα από τον αδελφό της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.