ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – νέα μέτρα: Eπικο σαρδάμ του Κικίλια με τα… αντισυλληπτικά κατά του ιού

Το επικό σαρδάμ του Βασίλη Κικίλια που έγινε... viral σε όλο το διαδίκτυο.
Κορονοϊός – νέα μέτρα: Eπικο σαρδάμ του Κικίλια με τα… αντισυλληπτικά κατά του ιού

Κορονοϊός: Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που αφορούν ανεμβολίαστους πολίτες, κάνοντας επικό… σαρδάμ.

Ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε νέα μέτρα που αφορούν τους ανεμβολίαστους. Στην εισαγωγική του τοποθέτηση προσπάθησε να αναφέρει όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα και έκανε ένα επικό… σαρδάμ το οποίο έγινε άμεσα Viral στα Social Media.

Ο Υπουργός Υγείας, αναφέρθηκε στο Lockdown, στις μάσκες και τα… αντισυλληπτικά. Φυσικά, δευτερόλεπτα αργότερα έκανε διόρθωση, θέλοντας να πει αντισηπτικά.

Ωστόσο, οι χρήστες του twitter και όχι μόνο τον… δίκασαν στήνοντας ένα επικό «πάρτι».

«Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Κικιλιας:Όχι στα αντισηπτικα, Ναι στα αντισυλληπτικά», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Δεν κατάλαβα, θα πρέπει να παίρνουμε υποχρεωτικά αντισυλληπτικά?».

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο:

Δείτε μερικά από τα πιο επικά σχόλια:

\

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορονοϊός σήμερα: Τα νέα μέτρα ακροβατούν ανάμεσα στη λογική και την παράνοια! – Πάλι «στόχος» εστίαση, αθλητισμός!

ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 4.700 θέσεις εργασίας – Ποιοι μπορούν να βρουν δουλειά

Ο Ολυμπιακός σφραγίζει το εισιτήριο και ο ΠΑΟΚ κυνηγά τη νίκη-πρόκριση

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Ρεσιτάλ αδιαντροπιάς από Βούλτεψη: Η Ελλάδα καίγεται γιατί φταίνε οι πολίτες που δεν γίνονται εθελοντές!

Ρεσιτάλ αδιαντροπιάς από Βούλτεψη: Η Ελλάδα καίγεται γιατί φταίνε οι πολίτες που δεν γίνονται εθελοντές!

Απτόητη η Βούλτεψη προκαλεί ακόμα και αυτές τις ώρες που η οργή ξεχειλίζει στο πανελλήνιο για την πύρινη καταστροφή της χώρας

Κοινωνία
Κοινωνία: Φωτιά: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος σε 10 περιφέρειες – Τεράστιες πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα!

Φωτιά: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος σε 10 περιφέρειες – Τεράστιες πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα!

Πολλές περιοχές σε αυξημένο κίνδυνο για φωτιά και πάλι!

Κοινωνία
Κοινωνία: Tageszeitung: Εκρηκτικό άρθρο για τα σκάνδαλα Μητσοτάκη – «Είναι ο νεκροθάφτης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα»

Tageszeitung: Εκρηκτικό άρθρο για τα σκάνδαλα Μητσοτάκη – «Είναι ο νεκροθάφτης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα»

Κόλαφος από τη γερμανική εφημερίδα - «Ο πρωθυπουργός υπονομεύει το Κράτος Δικαίου - Θα δωροδοκούσε μέχρι και τον... Peanut αν μπορούσε»

Κοινωνία
Κοινωνία: Καίνε τη χώρα μας: ΣΟΚ με εμπρηστικό μηχανισμό σε δάσος στη Δροσιά! – Η κλιματική κρίση τον έβαλε κι αυτόν;

Καίνε τη χώρα μας: ΣΟΚ με εμπρηστικό μηχανισμό σε δάσος στη Δροσιά! – Η κλιματική κρίση τον έβαλε κι αυτόν;

Στο στόχαστρο εμπρηστών η ανατολική Αττική - Πολίτης εντόπισε μηχανισμό με γκαζάκια και ενημέρωσε τις Αρχές!

Κοινωνία
Κοινωνία: Κερατέα: Η ζωή αντιστέκεται μέσα από τις στάχτες – Συγκίνηση με το χελωνάκι που βρέθηκε στα καμένα

Κερατέα: Η ζωή αντιστέκεται μέσα από τις στάχτες – Συγκίνηση με το χελωνάκι που βρέθηκε στα καμένα

Η έκπληξη που περίμενε τους εθελοντές του ΔΙ.Δ.Α.Ζ. - Όσο ο ανθρώπινος παράγοντας σπέρνει την καταστροφή, η φύση συνεχίζει απτόητη να παραδίδει μαθήματα ζωής

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου

Αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τάσος Ισαάκ – Σολωμός Σολωμού: Αθάνατοι για τους Έλληνες – Αθέατοι μόνο για τους νενέκους

Τάσος Ισαάκ – Σολωμός Σολωμού: Αθάνατοι για τους Έλληνες – Αθέατοι μόνο για τους νενέκους

Η μνήμη είναι το θεμέλιο κάθε χώρας που ποθεί τη λευτεριά - Η κόρη του εθνομάρτυρα Τάσου Ισαάκ συγκλόνισε με την αφυπνιστική ομιλία της

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Αντώνης Σαμαράς: Συγκλονιστικά λόγια στον επικήδειο για την κόρη του – «Ευχαριστώ τον Θεό που μας έδωσε αυτό το δώρο για 34 χρόνια…»

Αντώνης Σαμαράς: Συγκλονιστικά λόγια στον επικήδειο για την κόρη του – «Ευχαριστώ τον Θεό που μας έδωσε αυτό το δώρο για 34 χρόνια…»

«Δεν αποχαιρετούμε σήμερα τη Λένα μας. Μαζί θα είμαστε συνέχεια, δίπλα στο φως το δικό της...»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Η Λάουρα Κοβέσι «καρφώνει» ξανά την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Αν είχαν γίνει έργα με τα εκατομμύρια για το σιδηρόδρομο, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί»

Τέμπη: Η Λάουρα Κοβέσι «καρφώνει» ξανά την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Αν είχαν γίνει έργα με τα εκατομμύρια για το σιδηρόδρομο, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί»

«Πόσες τραγωδίες πρέπει να ζήσουμε ακόμα για να καταλάβουμε ότι τα οικονομικά εγκλήματα δεν είναι μικροπράγματα;»

Κοινωνία