ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Βόμβες Πλεύρη για 6ο κύμα το καλοκαίρι – Προαναγγέλει επαναφορά μέτρων

Προσεχώς θερινό κύμα κορονοϊού! Μην ανησυχείτε πάντως, τα όποια μέτρα θα έρθουν από... Σεπτέμβρη.
Κορονοϊός: Βόμβες Πλεύρη για 6ο κύμα το καλοκαίρι – Προαναγγέλει επαναφορά μέτρων

Κορονοϊός: Να πούμε ότι δεν το περιμέναμε; Ψέματα θα λέγαμε. Εδώ και δυο εβδομάδες ο ιός δεν κολλάει… κολυμπάει! Έτσι λοιπόν, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έκανε λόγο για θερινό κύμα, το οποίο ωστόσο δεν θα φέρει προς το παρόν νέα περιοριστικά μέτρα.

Όπως διαβάσατε στο Sportime, ο ίδιος απ’ ότι φαίνεται διαθέτει προορατικό «χάρισμα» και ξέρει τι μέτρα θα χρειάζονται σε 3 μήνες, κάνοντας λόγο για 4η υποχρεωτική δόση για όλους το Φθινόπωρο.

Με τo «σίριαλ» δόσεων να συνεχίζεται, ένα νέο κύμα κορονοϊού δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα που τρέχουν οι ειδικοί.

«Σε όλα τα μοντέλα που τρέχουμε δεν δείχνουν δυναμικές που θα πιέσουν το σύστημα υγείας για να χρειαστεί να πάρουμε μέτρα. Τα κρούσματα ως κρούσματα, είναι ένα κεφάλαιο. Το θέμα είναι κατά πόσο μετατρέπονται σε νοσηλείες. Προφανώς θα είναι περισσότερες, αλλά δεν φαίνεται δυναμική πίεσης του συστήματος υγείας», τόνισε χαρακτηριστικά στο ΣΚΑΪ.

«Θα υπάρξει ένας σχεδιασμός από Σεπτέμβριο, καθώς αναμένεται άνοδος κρουσμάτων και αναλόγως της πίεσης που θα ασκηθεί μπορεί να χρειαστεί να ενεργοποιηθούν πολλά μέτρα, αλλά μπορεί να μην ενεργοποιηθεί τίποτα», σημείωσε.

Συνεχίζεται και τους καλοκαιρινούς μήνες η παρωδία που ακούει στο όνομα «διαχείριση της πανδημίας»…Ο υπ. Υγείας όπως είδαμε, κατώτερος των περιστάσεων για ακόμη μια φορά, κάνει αναφορά για επανεξέταση επιστροφής των μέτρων…όχι τώρα…αλλά από τον Σεπτέμβριο όταν θα φύγει ο μεγάλος όγκος των τουριστών…

Σύστημα υγείας που πράττει ανάλογα με την Τουριστική κίνηση…πρέπει να είναι όντως Ελληνική πατέντα…Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για την ποιότητα της σοβαρότητας των πράξεων του εν λόγω Υπουργείου και Υπουργού…




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Βόμβες Πλεύρη για 6ο κύμα το καλοκαίρι – Προαναγγέλει επαναφορά μέτρων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.