ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγνάδης: Απολογείται την Τετάρτη – Δηλώνει αθώος (vid)

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα κρατηθεί στην ΓΑΔΑ και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ αρνείται τις κατηγορίες.
Λιγνάδης: Απολογείται την Τετάρτη – Δηλώνει αθώος (vid)

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα κρατηθεί στην ΓΑΔΑ και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ αρνείται τις κατηγορίες.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα απολογηθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 12:00. Πήρε προθεσμία για να καταθέσει στην ανακρίτρια, καθώς κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Ο γνωστός ηθοποιός – σκηνοθέτης, μετά την σύντομη παραμονή του στην Ευελπίδων όπου παρουσιάστηκε με χειροπέδες, επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου και θα παραμείνει μέχρι την ημερομηνία της απολογίας του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Νίκο Γεωργουλέα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού κατά συρροή. «Ακολουθήθηκε η διαδικασία. Η προθεσμία είναι για την Τετάρτη στις 12:00. Και πριν και μετά υπάρχει πλήρης άρνηση. θα μελετήσουμε τη δικογραφία και θα σας ενημερώσουμε» δήλωσε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη δικογραφία της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, περιλαμβάνονται τρεις καταθέσεις και δύο μηνύσεις.

Η πρώτη μήνυση κατατέθηκε από ένα 40χρονο σήμερα άνδρα, ο οποίος ζει στο εξωτερικό και ήδη μιλήσει δημοσίως. Στην εισαγγελία όμως κατατέθηκε και μια δεύτερη μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, μόλις την περασμένη Παρασκευή και αυτή αφορά επίσης στο αδίκημα του βιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι σκηνοθέτης – ηθοποιός συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές αφού πρώτα έλαβαν καταθέσεις από σημαντικούς μάρτυρες που έδεσαν τις καταγγελίες που υπήρχαν σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Νέα μαρτυρία για αποπλάνηση 15χρονου

Εν τω μεταξύ μια νέα μαρτυρία που αφορά σε αποπλάνηση ανηλίκου ήρθε στο φως για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. Ο Χρίστος Χ. περιγράφει με τη σειρά του τα όσα έζησε με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τονίζει ότι «δεν κατηγορώ τον Δ. Λ. για βιασμό, αλλά για την επιτυχή προσπάθεια χειραγώγησής μου -αποπλάνηση λέγεται αυτό- με άμεσο στόχο την σεξουαλική συνεύρεση του μαζί μου».

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε χθες σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη και την Λίνα Μενδώνη.

Παρί: Ο Κέιν θα είναι ο αντί-Εμπαπέ

The Bachelor – Παναγιώτης Βασιλάκος: Το έχω συναισθήματα για σένα έγραψε… ιστορία!

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τεχνολογία: Ο Αόρατος Ψηφιακός Πόλεμος του 21ου Αιώνα: Πώς οι Κυβερνοεπιθέσεις Απειλούν την Οικονομική Αντοχή  και Αποδεκατίζουν τις Επιχειρήσεις

Ο Αόρατος Ψηφιακός Πόλεμος του 21ου Αιώνα: Πώς οι Κυβερνοεπιθέσεις Απειλούν την Οικονομική Αντοχή  και Αποδεκατίζουν τις Επιχειρήσεις

Σε μια εποχή όπου η αβεβαιότητα έχει γίνει η νέα κανονικότητα, η επιχειρησιακή ανθεκτικότητα (business resilience) δεν αποτελεί πλέον πολυτέλεια αλλά βασική προϋπόθεση επιβίωσης.

Τεχνολογία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Το ελληνικό κράτος αφανίζει με αδίστακτο τρόπο το ζωικό κεφάλαιο της χώρας - «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά μας ένα - ένα...»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Κάλεσμα προς τα πατριωτικά κόμματα πραγματοποιούν οι ΗΠΑ, αλλιώς «σε λίγες δεκαετίες οι ευρωπαίοι θα γίνουν μειοψηφία στις χώρες τους»

Κοινωνία
Κοινωνία: Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Θέλουμε έναν πολίτη που ελέγχει την τεχνολογία ή μια τεχνολογία που ελέγχει τον πολίτη;

Κοινωνία
Κοινωνία: Γαλαντόμος ο Βασίλης Κικίλιας: «Δέχομαι τη διαμαρτυρία των αγροτών αλλά να πάνε στην άκρη του δρόμου»

Γαλαντόμος ο Βασίλης Κικίλιας: «Δέχομαι τη διαμαρτυρία των αγροτών αλλά να πάνε στην άκρη του δρόμου»

Απίστευτες δηλώσεις - Ο Βασίλης Κικίλιας κάνει τη... χάρη στους αγρότες να διαδηλώσουν αλλά τους λέει να κάνουν στην... άκρη για να μην ενοχλούν

Κοινωνία
Κοινωνία: Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Τη δουλειά που όφειλε να κάνει ο δήμος εδώ και χρόνια, την έκανε με μια ακτιβιστική πράξη ο Κωσταντίνος Τσιφτσόπουλος

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Τον κατάπτυστο χάρτη που κυκλοφορεί σε επίσημο φυλλάδιο, κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης

Κοινωνία
Κοινωνία: Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ  –  Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ – Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

«Οι πολιτικοί υπεύθυνοι παραμένουν ΠΑΝΤΑ εκτός κάδρου, ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!, προστατευμένοι από το άρθρο 86»

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Τα «κλουβιά» γίνονται θελκτικά εάν έχουν χρυσά κάγκελα - Διαφημίζουν τα Γιάννενα ως την πιο ευτυχισμένη πόλη των 15 λεπτών

Ελευθέριος Ανδρώνης