ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες διαρροές για mini lockdown στη Β. Ελλάδα – Μπάχαλο από τα μπρος πίσω του Υπ. Υγείας

Θέλοντας πιθανότατα να «τρομάξει» τους πολίτες η κυβέρνηση διαρρέει ενδεχόμενο επιβολής νέου lockdown.
Νέες διαρροές για mini lockdown στη Β. Ελλάδα – Μπάχαλο από τα μπρος πίσω του Υπ. Υγείας

Η κυβέρνηση, όπως φαίνεται έχει και πάλι στο πλάνο της το χωρίς κανένα σχέδιο lockdown, θέλοντας και πάλι να κλείσει τους πολίτες μέσα στα σπίτια του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, Δράμα, Καστοριά και Ξάνθη «φλερτάρουν» ήδη με το «κόκκινο» και υπάρχουν σκέψεις για απαγόρευση της μουσικής όλο το 24ωρο αλλά και της κυκλοφορίας από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα ως τις 6 το πρωί.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιες είναι οι προθέσεις όσων βρίσκονται στα κέντρα αποφάσεων, αφού για παράδειγμα η είδηση για lockdown στη Θεσσαλονίκη, πιο πολύ με απειλή έμοιαζε, παρά με ουσιαστική απόφαση.

Το Υπουργείο Υγείας διαρρέει συνεχώς για lockdown σε περιοχές και στη συνέχεια παίρνει πίσω τις φήμες, όπως έκανε χθες ο Θάνος Πλεύρης με τη Θεσσαλονίκη.

Ουσιαστικά, η κυβέρνηση συνεχίζει να βαδίζει χωρίς σχέδιο, τρομοκρατώντας τους πάντες και φυσικά απαξιώνοντας τη δημόσια υγεία χωρίς να έχει μάθει από τα όσα έγιναν πέρσι, ρίχνοντας γι’ άλλη μία φορά την ευθύνη στους πολίτες.

«Λουκέτο» σε τμήματα σχολείων

Έκλεισαν τα πρώτα τμήματα σχολείων λόγω νόσησης μαθητών από κορονοϊό. Αυτά βρίσκονται στη Βόρεια Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης – Συκεών.

Σε δύο τμήματα νόσησε πάνω από το 50% των μαθητών και έτσι με βάση το πρωτόκολλο του 50% +1 μαθητής, αμέσως η λειτουργίας τους ανεστάλη και η διδασκαλία θα συνεχιστεί με τηλεκπαίδευση.

Λευτέρης Παυλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

Πρώτος σε δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» με 968 ψήφους και τέσσερις έδρες.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Η Αποστολία Ακριβούση είχε επικρίνει τη μη τήρηση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και την παράλειψη τοξικολογικών εξετάσεων από τους επτά ιατροδικαστές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Ο Έλληνας Πόντιος που κινδυνεύει με απέλαση με απόφαση Πλεύρη, στέλνει κραυγή απόγνωσης - «Οι Τούρκοι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν αν το ελληνικό κράτος με στείλει πίσω»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Αδιανόητο - Για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνας πρωθυπουργός μιλά επαινετικά για τον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Κοινωνία
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία