ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέρασε την Εθνική Οδό η φωτιά και πάει προς Καπανδρίτι!

Η φωτιά κινείται ολοένα και πιο ανεξέλεγκτα. Όπως έγινε γνωστό, το «πύρινο μέτωπο» πέρασε την Εθνική Οδό και κατευθύνεται προς Καπανδρίτι!
Πέρασε την Εθνική Οδό η φωτιά και πάει προς Καπανδρίτι!

Ολοένα και πιο ανεξέλεγκτα κινείται η φωτιά όσο η ώρες περνούν. Όπως έγινε γνωστό περίπου στις 22:00 το «πύρινο μέτωπο» πέρασε ακόμη και την Εθνική Οδό και κατευθύνεται προς Καπανδρίτι!

Η φωτιά στη Βαρυμπόμπη που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι όταν και αναζωπυρώθηκε πέρασε την Εθνική Οδό και κινείται τώρα προς το Καπανδρίτι! Παράλληλα υπάρχει μεγάλη ανησυχία υπάρχει για τον Άγιο Στέφανο, τη Ροδόπολη και τον Διόνυσο χωρίς προς το παρόν οι περιοχές αυτές να κινδυνεύουν άμεσα.

Σε εφιάλτη εξελίσσεται η κατάσταση με τις πυρκαγιές στην Αττική καθώς το «πύρινο μέτωπο» έχει γιγαντωθεί την ώρα που πλέον έχει νυχτώσει και η κατάσβεση του από εναέρια μέσα είναι πλέον αδύνατη.

Από το μέτωπο της πυρκαγιάς που έχει ήδη μπει στη Δροσοπηγή και την Ιπποκράτειο Πολιτεία φτάσαμε πλέον οι «πύρινη κόλαση» να έχει περάσει στο απέναντι ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας παρά τα «μπλόκα» που είχε στήσει η Πυροσβεστική με τα οχήματά της.

Έτσι η φωτιά κινείται απειλητικά προς το Καπανδρίτι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει ήδη περάσει συνολικά πέντε φορές την εθνική οδό. Ειδικότερα  στο ύψος των Αφιδνών πετάγονται συνεχώς σπίθες σε μεγάλη απόσταση, ενώ γενικότερα συχνά πυκνά ακούγονται δυνατές εκρήξεις.

Παράλληλα ο στρατός με σκαπτικά οχήματα δημιουργεί αντιπυρικές ζώνες στο Καπανδρίτι έτσι ώστε να σταματήσει την επέλαση της πυρκαγιάς.

 

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Η εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ αναλαμβάνει την αναδάσωση της Βαρυμπόμπης

Συγκλονίζει η Κυριακοπούλου: «Η χαρά μου για τους Ολυμπιακούς πνίγεται από τη φωτιά και τις στάχτες που αφήνει πίσω της»

Φωτιές- Χαρδαλιάς: «Σήμερα είχαμε 99 νέες πυρκαγιές»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέρασε την Εθνική Οδό η φωτιά και πάει προς Καπανδρίτι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.