Φωτιά Βαρυμπόμπη: Δραματική είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Βόρεια Αττική μετά την αναζωπύρωση στο «μέτωπο» της Βαρυμπόμπης. Σε πύρινο κλοιό η Ιπποκράτειος Πολιτεία! 

Δραματική είναι η κατάσταση μετά την αναζωπύρωση στο «μέτωπο» της Βαρυμπόμπης. Σε πύρινο κλοιό η Ιπποκράτειος Πολιτεία! 

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Δραματική είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Βόρεια Αττική μετά την αναζωπύρωση στο «μέτωπο» της Βαρυμπόμπης. Σε πύρινο κλοιό η Ιπποκράτειος Πολιτεία! 

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Η αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη έχει δημιουργήσει πλέον ένα τεράστιο «μέτωπο» που απειλεί το Κρυονέρι, τη Βαρυμπόμπη, τη Δροσοπηγή, τα Βασιλικά Κτήματα στο Τατόι και πλέον και στις… ορέξεις της φωτιάς βρίσκεται και η Ιπποκράτειος Πολιτεία!

Η ακτίνα της φωτιάς έχει ξεπεράσει τα 5(!) χιλιόμετρα και μάλιστα μερικές από τις εκτάσεις που καίει συμπεριλαμβάνονται σε όσες κατέκαψε και προχθές!

Έτσι εν ριπή οφθαλμού η φωτιά «εισέβαλε» αρχικά στην Δροσοπηγή για την οποία εστάλη μήνυμα εκκένωσης από το 112 της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Παρά τις προσπάθειες της πυροσβεστικής δεν κατέστη δυνατό η πυρκαγιά να ελεγχθεί με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να απειλήσει και την Ιπποκράτειο Πολιτεία. Έτσι οι αρμόδιοι εκκένωσαν και αυτή την περιοχή, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των κατοίκων.

Εξάλλου να σημειώσουμε πως ο άνεμος δεν έχει σταθερή φορά. Πριν από λίγα λεπτά δεν υπήρχε έντονος άνεμος, όμως η έντασή του άλλαξε μέσα σε μία στιγμή.

Οι εικόνες που έρχονται από την περιοχή φανερώνουν το μέγεθος της καταστροφής, καθώς και τη διαδρομή της πυρκαγιάς.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά – Φωκίδα: Εντολή να εκκενωθεί η Ελαία

Φωτιά Βαρυμπόμπη- Καλλιάνος: Δραματική προειδοποίηση – Ελέγξτε τη φωτιά έρχονται άνεμοι 8 μποφόρ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τζόλης: Συμβόλαιο 5 ετών δίνει η Νόριτς, κοντά σε deal με ΠΑΟΚ