ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες για παραίτηση Τσιόδρα μετά το άδειασμα από Μητσοτάκη

Παραίτηση Τσιόδρα προ των πυλών! Τρέχουν και δεν φτάνουν στο Μαξίμου.
Πληροφορίες για παραίτηση Τσιόδρα μετά το άδειασμα από Μητσοτάκη

Πληροφορίες για παραίτηση Τσιόδρα μετά το άδειασμα από Μητσοτάκη κυκλοφορούν από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Τα όσα δήλωσε ο Άκης Σκέρτσος και φυσικά νωρίτερα ο Γιάννης Οικονόμου φαίνεται πως έφτασαν στα όριά του τον γνωστό επιστήμονα, ο οποίος, πλέον είναι έτοιμος να δηλώσει παραίτηση ακόμα και σήμερα!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να… σώσει ό,τι σώζεται από την «τραγωδία», όπως τη χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας, «αδειάζει» τον Τσιόδρα, ο οποίος είχε δείξει 5338 νεκρούς εκτός ΜΕΘ πριν 2 μήνες και κανείς δεν το κατάλαβε.

Φυσικά, την παραίτηση Τσιόδρα θέλουν να αποτρέψουν στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς θα πρόκειται για άλλη μία απόδειξη της κυβερνητικής ανικανότητας στη διαχείριση της κρίσης.

Ο Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του έχουν πέσει πάνω στον λοιμωξιολόγο, προσπαθώντας να τον πείσουν πως χαίρει της απόλυτης εκτίμησης της κυβέρνησης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πληροφορίες για παραίτηση Τσιόδρα μετά το άδειασμα από Μητσοτάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.