ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεπορτάζ – βόμβα από την ΕΣΤΙΑ: «Η κυβέρνηση γνώριζε για τους ναζί του Αζόφ στη Βουλή»

Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ, η κυβέρνηση ήταν ενήμερη για την ύπαρξη ναζιστών του Αζόφ στο επίμαχο βίντεο, άλλα δεν το «έκοψε» για να μην ακυρωθεί η ομιλία Ζελένσκι!
Ρεπορτάζ – βόμβα από την ΕΣΤΙΑ: «Η κυβέρνηση γνώριζε για τους ναζί του Αζόφ στη Βουλή»

Κόλαφο αποτελεί για την κυβέρνηση το ρεπορτάζ που δημοσίευσε η συντηρητική εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, σχετικά με τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί … άγνοιας για την ύπαρξη μελών του ναζιστικού Τάγματος Αζόφ στο περιβόητο βίντεο του Ζελένσκι που προβλήθηκε στην ελληνική Βουλή.

Με σχετικό άρθρο που δημοσιεύτηκε την Κυριακή, η εφημερίδα γκρεμίζει το αφήγημα του «δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω» που μεταχειρίστηκε ο πρόεδρος της Βουλής και το Μαξίμου, που προέβαλαν τη δικαιολογία πως το βίντεο είχε φτάσει στη Βουλή λίγα λεπτά πριν αυτό να προβληθεί.

«Οι κασέτες που έπαιξαν στη Βουλή με τους δύο Αζοφίτες ομογενείς, τις είχαν στείλει οι Ουκρανοί σε κυβερνητικά γραφεία και από εκεί κατέληξαν σε εταιρεία παραγωγής για να γίνει επεξεργασία εικόνας και ήχου… κοινώς το Μαξίμου γνώριζε το περιεχόμενο των κασετών. Όμως ο προβληματισμός ήταν μεγάλος. Να κόψουν τις βιντεοκασέτες και τους δύο νεοναζί κινδυνεύοντας να βρεθούν αντιμέτωποι με πιθανή ακύρωση της εμφάνισης Ζελένσκι ή να τις αφήσουν να παίξουν… και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», αναφέρει με νόημα στο ρεπορτάζ της η ΕΣΤΙΑ.

Αν ισχύουν πραγματικά τα όσα περιγράφονται στο άρθρο της εφημερίδας, όχι μόνο δεν έχουμε να κάνουμε με κυβερνητική άγνοια, άλλα με μια ολόκληρη… διακίνηση των κασετών που πρωταγωνιστούσαν οι νοσταλγοί του Χίτλερ, από τα κυβερνητικά γραφεία σε εταιρεία παραγωγής, για να επιστρέψουν τελικά και πάλι πίσω σε ψηφιακή μορφή!

Και όπως φαίνεται, η κυβερνητική πρεμούρα για να μην δυσαρεστηθεί ο… guest star Ζελένσκι (και οι ισχυροί πάτρονες του) ήταν τόσο μεγάλη, που δεν δίστασαν να αποφασίσουν τελικά να προβάλλουν κανονικά τους φασίστες του Αζόφ, αδιαφορώντας για το ιστορικό όνειδος που έλαβε χώρα στην Ελληνική Βουλή!

Δεν φτάνει δηλαδή που ο Ουκρανός πρόεδρος καταχράστηκε την «φιλοξενία» που του παρείχαν στο ελληνικό Κοινοβούλιο προκειμένου να κάνει ένα απίστευτο φιλοναζιστικό «ξέπλυμα» που πρόσβαλε την Ελληνική δημοκρατία, είχε και την συνδρομή της κυβέρνησης που συναίνεσε σε αυτό.

Φαίνεται πως η δυτικόδουλη συνείδηση είναι τόσο ισχυρή και «τυφλή» στους κυβερνητικούς κόλπους, που δεν τόλμησαν καν να προβάλουν αντιρρήσεις σε ότι και αν αποφάσιζε να δείξει ο Ζελένσκι!

Αυτό το ιστορικό φιάσκο που θα μείνει στις πιο μελανές στιγμές της ιστορίας της Βουλής, είναι απαράδεκτο  σαν γεγονός, είτε γνώριζε την εμφάνιση των ναζιστών στο βίντεο ο Κωνσταντίνος Τασούλας και η κυβέρνηση, είτε όχι.

Άλλα εάν είχαν επίγνωση της ύπαρξης των χιτλερικών στο βίντεο του Ζελένσκι, είναι ακόμα πιο προκλητικό, ακόμα πιο εξοργιστικό, γιατί σημαίνει πως έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο υπέρμετρης αλαζονείας, που δεν υπολογίζουν ούτε στοιχειωδώς τον ελληνικό λαό και το κύρος της χώρας, προκειμένου να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους στα διεθνή κέντρα εξουσίας.

Παντελής Λαμψιώτης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: «Δεν υπάρχει χειρότερη βία από την αδικία» – Η καταδίκη του π. Αντωνίου και το κοινό αίσθημα που κραυγάζει

«Δεν υπάρχει χειρότερη βία από την αδικία» – Η καταδίκη του π. Αντωνίου και το κοινό αίσθημα που κραυγάζει

Κακοδικία, ψευδομάρτυρες, παραιτήσεις δικηγόρων - Μια καταδίκη που έμοιαζε προκαθορισμένη σε έναν καιρό που η αδικία είναι θεσμοποιημένη

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Σύμφωνο Συνεργασίας ανάμεσα στο Χαμόγελο του Παιδιού και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αθλούμενων Εργαζομένων στα ΜΜΕ

Σύμφωνο Συνεργασίας ανάμεσα στο Χαμόγελο του Παιδιού και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αθλούμενων Εργαζομένων στα ΜΜΕ

Την έναρξη μιας ουσιαστικής συνεργασίας με κοινωνικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα ανακοίνωσαν το Χαμόγελο του Παιδιού και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλούμενων Εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ακρίβεια: Καταπέλτης η εγκύκλιος του ΓΓ Εμπορίου – Τρομακτικές αυξήσεις σε 344 προϊόντα την περίοδο 2021- 2025

Ακρίβεια: Καταπέλτης η εγκύκλιος του ΓΓ Εμπορίου – Τρομακτικές αυξήσεις σε 344 προϊόντα την περίοδο 2021- 2025

Η εγκύκλιος ξεγυμνώνει την ωραιοποιημένη εικόνα της κυβέρνησης - Οι σωρευτικές αυξήσεις είναι μέχρι και τριπλάσιες του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή!

Κοινωνία
Κοινωνία: Metron Analysis: Στο 21,4% κατρακύλησε η ΝΔ σε πρόθεση ψήφου – Το 29% είναι «πολύ» ή «αρκετά» πιθανό να ψηφίσει Καρυστιανού

Metron Analysis: Στο 21,4% κατρακύλησε η ΝΔ σε πρόθεση ψήφου – Το 29% είναι «πολύ» ή «αρκετά» πιθανό να ψηφίσει Καρυστιανού

Τραγικοί οι ποιοτικοί δείκτες για κυβέρνηση και πρωθυπουργό από τους 7 στους 10 πολίτες - Το 62% ζητά αλλαγή κυβέρνησης

Κοινωνία
Κοινωνία: Νίκος Δένδιας: Υπαινικτικά «καρφιά» για Μητσοτάκη – «Αγκομαχούμε για δυάρια στις δημοσκοπήσεις – Δεν είναι αυτό που μας αξίζει»

Νίκος Δένδιας: Υπαινικτικά «καρφιά» για Μητσοτάκη – «Αγκομαχούμε για δυάρια στις δημοσκοπήσεις – Δεν είναι αυτό που μας αξίζει»

«Έχω μεγάλη αγωνία βλέποντας τις δημοσκοπικές επιδόσεις του κόμματος και όχι της παράταξης» είπε με νόημα ο Νίκος Δένδιας

Κοινωνία
Κοινωνία: Βασίλης Κοκοτσάκης για εκταφές: «Οι οικογένειες δεν ζήτησαν επιλεκτικές εξετάσεις – Ποιος φοβάται τους νεκρούς των Τεμπών;»

Βασίλης Κοκοτσάκης για εκταφές: «Οι οικογένειες δεν ζήτησαν επιλεκτικές εξετάσεις – Ποιος φοβάται τους νεκρούς των Τεμπών;»

«Η κοινωνία δεν ζήτησε προκαθορισμένο αποτέλεσμα - Αν η φωτιά οφειλόταν στα έλαια σιλικόνης, τότε γιατί να φοβόμαστε έναν πλήρη και εξαντλητικό έλεγχο;»

Κοινωνία
Κοινωνία: Ντροπιαστικές εικόνες καταστολής στο Νοσοκομείο Νίκαιας – Οργή και γιουχαΐσματα υγειονομικών στον Άδωνι Γεωργιάδη

Ντροπιαστικές εικόνες καταστολής στο Νοσοκομείο Νίκαιας – Οργή και γιουχαΐσματα υγειονομικών στον Άδωνι Γεωργιάδη

Αστυνομικές δυνάμεις χτυπούσαν και απωθούσαν γιατρούς - Φώναζαν στον Γεωργιάδη ότι είναι ανεπιθύμητος και του μπλόκαραν την είσοδο

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Καισαριανή: Οι Ναζί δεν μας έσφαζαν για κόμματα – Εμείς επιμένουμε στον διχασμό πάνω από Ελλήνων τα πτώματα!

Καισαριανή: Οι Ναζί δεν μας έσφαζαν για κόμματα – Εμείς επιμένουμε στον διχασμό πάνω από Ελλήνων τα πτώματα!

Γίναμε τραγικοί ως λαός - Αντί για ιστορική μνήμη και περηφάνεια για την εθνική αντίσταση ξύπνησε μια ιδεολογική μάχη (κυριολεκτικά) επί πτωμάτων

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Δραπέτευσε Αιγύπτιος από την Ευελπίδων – Τον είχαν χωρίς χειροπέδες

Δραπέτευσε Αιγύπτιος από την Ευελπίδων – Τον είχαν χωρίς χειροπέδες

Σε εξέλιξη έρευνες της ΕΛΑΣ για τον 20χρονο που διέφυγε από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Πώς κατάφερε να ξεφύγει.

Κοινωνία