Συναγερμός στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Λάρισα: Τρένο μπήκε σε λάθος γραμμή!
Ένα λάθος πήγε να κοστίσει πάρα πολύ σοβαρά!
Ένα τρομερά σοβαρά λάθος έγινε και πάλι στο σιδηροδρομικό δίκτυο και παραλίγο να οδηγήσει σε νέα τραγωδία, καθώς τρένο στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Λάρισα κινήθηκε για αρκετά χιλιόμετρα σε λάθος γραμμή, πριν τελικά επιστρέψει στην κανονική του πορεία.
Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών που μίλησαν στο τοπικό ραδιόφωνο «Ενημέρωση», το περιστατικό σημειώθηκε λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, με έναν υπάλληλο να φέρεται να απαντά: «Κάτι έγινε με το κλειδί και πήραμε λάθος γραμμή».
Το γεγονός προκαλεί έντονη ανησυχία, καθώς συμβαίνει σχεδόν τρία χρόνια μετά την τραγωδία των Τεμπών, επαναφέροντας στο προσκήνιο το ζήτημα της ασφάλειας στους ελληνικούς σιδηροδρόμους.
Επιβάτες καταγγέλλουν, επίσης, ότι πολλοί σταθμοί παραμένουν ελλιπώς φωτισμένοι, με χαρακτηριστική μαρτυρία γυναίκας που έφυγε από στάση μέσα στο σκοτάδι φοβούμενη για την ασφάλειά της.