ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνταξιούχος τα χώνει στον Άδωνι Γεωργιάδη – Δεν παίρνει απάντηση – Δεν το καταγράφουν οι κάμερες (vid)

«Φορτωμένος» πολίτης σε σούπερ μάρκετ πάει να βρει το δίκιο του στον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά... μάταια.
Συνταξιούχος τα χώνει στον Άδωνι Γεωργιάδη – Δεν παίρνει απάντηση – Δεν το καταγράφουν οι κάμερες (vid)

«Ποια ακρίβεια; Πήγα προχθές σούπερ μάρκετ και μου ζήτησαν 7 σέλφι» είχε δηλώσει προ διετίας ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιχειρώντας να βγάλει τους πολίτες… τρελούς.

Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι για τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε επίσκεψή του σε σούπερ μάρκετ με φόντο τις εκλογές.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Twitter -και μόνο εκεί- φαίνεται ένας συνταξιούχος να του τα… χώνει, έχοντας την ελπίδα οι κάμερες που τον συνοδεύουν να καταγράψουν τα παράπονά του.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη ποτέ, με τον Άδωνι Γεωργιάδη μάλιστα να τον παρατά, χωρίς να κάτσει να ακούσει ούτε καν όσα έχει να του πει!

Όλα αυτά φυσικά την ώρα που ο ίδιος συνεχίζει να εκλογοποιεί την τραγωδία στα Τέμπη, φτάνοντας στο σημείο να ισχυριστεί πως η Ευρώπη θα σωζόταν αν την κυβερνούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνταξιούχος τα χώνει στον Άδωνι Γεωργιάδη – Δεν παίρνει απάντηση – Δεν το καταγράφουν οι κάμερες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.