ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός Κρήτη: Προφίλ στο Twitter προέβλεψε τι θα συμβεί;

Viral έχει γίνει ένα tweet το οποίο «προειδοποιούσε» για τον σημερινό σεισμό συνιστώντας μάλιστα ψυχραιμία!
Σεισμός Κρήτη: Προφίλ στο Twitter προέβλεψε τι θα συμβεί;

Σεισμός Κρήτη: Ισχυρός σεισμός κλίμακας 5,8 ρίχτερ ταρακούνησε σήμερα το πρωί της Δευτέρας 27/9 το Ηράκλειο Κρήτης αλλά και ολόκληρο το νησί.

Το νησί της Κρήτης συνεχίζει να «κουνιέται» από ισχυρούς μετασεισμούς τις τάξεως των 4,5 και 4,6 ρίχτερ. Οι κάτοικοι βρίσκονται έντρομοι στους δρόμους μέχρι αυτή τη στιγμή κάτι το οποίο συνιστούν και οι ειδικοί καθώς οι δονήσεις είναι συνεχείς.

Οι σεισμολόγοι μάλιστα, δήλωσαν ότι έκπληκτοι από το μέγεθος του σεισμού. Συγκεκριμένα ο κ. Λέκκας δήλωσε: «Τα πράγματα βρίσκονται σε εξέλιξη, Έχουμε να κάνουμε με κάτι παράλογο. Έχουμε έναν σεισμό μεγαλύτερο από ότι περιμέναμε.»

Την ώρα λοιπόν που οι ειδικοί δεν προέβλεπαν τον ισχυρό σεισμό, κάποιος χρήστης του Twitter φαίνεται πως έχει μαντικές ικανότητες καθώς έγραψε χτες τα ξημερώματα για τον σεισμό!

Δεν γνωρίζουμε αν ο χρήστης προσπάθησε να κάνει κάποια πλάκα, έριξε τα χαρτιά ή είναι χρονοταξιδιώτης όπως τον σχολιάζουν άλλοι «τουιτεράδες» ωστόσο το συγκεκριμένο «τουίτ» μόνο ανατριχίλα προκαλεί:

 

Οι απαντήσεις κάτω από το συγκεκριμένο τουίτ είναι χαρακτηριστικές:

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Eurovision – Κλαυδία: H «Αστερομάτα» χωρά μέσα της ολάκερη την Ελλάδα – Αυτή που κληρονομήσαμε, κι εκείνη που ποθούμε

Eurovision – Κλαυδία: H «Αστερομάτα» χωρά μέσα της ολάκερη την Ελλάδα – Αυτή που κληρονομήσαμε, κι εκείνη που ποθούμε

Η ανατριχίλα που προκάλεσε η «Αστερομάτα» στον καθένα, είναι ο επαναπατρισμός στις αξίες που δεν συνειδητοποιούσαμε πόσο μας λείπουν

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ασχολείται με… βραχιολάκια ενώ δεν μπορεί να σταθεί πουθενά ο Γεωργιάδης: «Είσαι έμπορος υγείας και ανεπιθύμητος» του φώναζαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Ασχολείται με… βραχιολάκια ενώ δεν μπορεί να σταθεί πουθενά ο Γεωργιάδης: «Είσαι έμπορος υγείας και ανεπιθύμητος» του φώναζαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονταν για την υποστελέχωση του νοσοκομείου και ο Γεωργιάδης τους έλεγε ότι πρέπει να του πουν και... ευχαριστώ

Κοινωνία
Κοινωνία: Ξεφτίλα: Η Ακρόπολη είχε αθλητικά παπούτσια για «σπόνσορα»! – Για «drone show» των 380 ευρώ γίναμε παγκοσμίως ρεζίλι και το ΥΠΠΟ δεν γνώριζε τίποτα!

Ξεφτίλα: Η Ακρόπολη είχε αθλητικά παπούτσια για «σπόνσορα»! – Για «drone show» των 380 ευρώ γίναμε παγκοσμίως ρεζίλι και το ΥΠΠΟ δεν γνώριζε τίποτα!

Παπούτσι «πατούσε» την Ακρόπολη - Αντί να απολογηθεί για το αίσχος, το ΥΠΠΟ απειλεί με μηνύσεις - Με ευτελές ποσό δόθηκε η άδεια για το «show» από επιτροπή που υπάγεται στο υπουργείο Οικονομικών!

Κοινωνία
ExtraTime: Το πιο σαδιστικό όργανο βασανιστηρίου της Ευρώπης το κατέστρεψε η Αγία Αικατερίνη!

Το πιο σαδιστικό όργανο βασανιστηρίου της Ευρώπης το κατέστρεψε η Αγία Αικατερίνη!

Δεμένοι σε έναν ξύλινο τροχό, με τα άκρα τεντωμένα και τα κόκαλα να θρυμματίζονται – ο τροχός του μαρτυρίου ήταν μια δημόσια επίδειξη τρόμου. Και όμως, μια γυναίκα, μια Αγία, στάθηκε απέναντί του.

ExtraTime
Κοινωνία: Σάλος με τη «μουλωχτή» τροπολογία Φλωρίδη που ανοίγει παράθυρο για «οικογενειακές» offshore εταιρείες πολιτικών

Σάλος με τη «μουλωχτή» τροπολογία Φλωρίδη που ανοίγει παράθυρο για «οικογενειακές» offshore εταιρείες πολιτικών

Τροπολογία αίσχους που πέρασε νύχτα στη Βουλή, ανοίγει δρόμο για διακίνηση μαύρου χρήματος μέσω συγγενών πρώτου βαθμού!

Κοινωνία
Κοινωνία: Λεφτά υπάρχουν μόνο για τους πλούσιους: Χρέη 13 δισ. στο δημόσιο έχουν οι τράπεζες, αλλά η κυβέρνηση τα χαρίζει και κυνηγά τον φορολογούμενο πολίτη

Λεφτά υπάρχουν μόνο για τους πλούσιους: Χρέη 13 δισ. στο δημόσιο έχουν οι τράπεζες, αλλά η κυβέρνηση τα χαρίζει και κυνηγά τον φορολογούμενο πολίτη

Με τις πλάτες της κυβέρνησης, μέσω του «αναβαλλόμενου φόρου» οι 4 συστημικές τράπεζες απολαμβάνουν ένα σκανδαλώδες πλαίσιο «φοροδιαφυγής»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Ξέσπασμα από τον πατέρα της Ελπίδας, Χρήστο Χούπα – «Το πόρισμα Καρώνη αγοράστηκε κατά παραγγελία»

Τέμπη: Ξέσπασμα από τον πατέρα της Ελπίδας, Χρήστο Χούπα – «Το πόρισμα Καρώνη αγοράστηκε κατά παραγγελία»

«Ρίχνουν άπλετο σκοτάδι με κάθε κίνησή τους - Δικαίωση για εμένα είναι να πάει ο Κώστας Καραμανλής στη φυλακή»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πατέρας Ανανίας Κουστένης: 4 χρόνια από την κοίμηση του φωτισμένου Γέροντα των Εξαρχείων

Πατέρας Ανανίας Κουστένης: 4 χρόνια από την κοίμηση του φωτισμένου Γέροντα των Εξαρχείων

Ο πατέρας Ανανίας Κουστένης ήταν ένας «αναρχικός» του Θεού που ακτινοβολούσε λεβεντιά και φως ελληνορθοδοξίας

Κοινωνία
Ελληνοτουρκικά: Ο σεισμός στην Κάσο συνδέεται με τους σεισμούς σε Σαντορίνη και Τουρκία; Οι ειδικοί απαντούν

Ο σεισμός στην Κάσο συνδέεται με τους σεισμούς σε Σαντορίνη και Τουρκία; Οι ειδικοί απαντούν

Καθησυχαστικοί οι επιστήμονες για τα 6,1 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Κάσου – Καμία σύνδεση με τους σεισμούς σε Σαντορίνη και Τουρκία.

Ελληνοτουρκικά