ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκάνδαλο AstraZeneca: Τραγική Ματίνα Παγώνη, δεν ζήτησε ούτε ένα συγγνώμη από τον κόσμο που παρέσυρε – Είπε ότι «παρενέργειες έχει και η ασπιρίνη»!

Αμετανόητη η Ματίνα Παγώνη που για 2μισι έτη εκφόβιζε τον κόσμο από τα τηλεπαράθυρα - Θλιβερές δικαιολογίες για το εμβόλιο AstraZeneca
Σκάνδαλο AstraZeneca: Τραγική Ματίνα Παγώνη, δεν ζήτησε ούτε ένα συγγνώμη από τον κόσμο που παρέσυρε – Είπε ότι «παρενέργειες έχει και η ασπιρίνη»!

Ήρθε η ώρα που και η Ματίνα Παγώνη οφείλει να δώσει λόγο για το μέγα σκάνδαλο του εμβολιασμού με το επικίνδυνο AstraZeneca, καθώς υπήρξε πρωτεργάτρια των τηλεπαραθύρων, ασκώντας ανελέητο ψυχολογικό πόλεμο στους πολίτες.

Δειλά δειλά οι «ειδικοί» που λειτουργούσαν ως τηλεπλασιέ των φαρμακευτικών, αναγκάζονται να ξαναβγούν στα κανάλια για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Γνωρίζουν βέβαια ότι έχουν ακόμα τη σκανδαλώδη κάλυψη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά αυτό δεν τους σώζει από την ολική απαξίωση τους στα μάτια του κόσμου. Και ιδιαίτερα στα μάτια των 500.000 ανθρώπων που εμβολιάστηκαν με ένα δυνητικά επικίνδυνο σκεύασμα, επειδή οι «ειδικοί» το παρουσίαζαν ως απολύτως ασφαλές. Άνθρωποι που σήμερα ζουν με την αγωνία μιας ενδεχόμενης «βόμβας» στον οργανισμό τους.

Η Ματίνα Παγώνη εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega και οι δικαιολογίες της για το υγειονομικό σκάνδαλο ήταν κάτι παραπάνω από τραγικές. Όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη από όλο τον κόσμο που εκφόβισε και παρέσυρε, αλλά παρουσίασε τις παρενέργειες του εμβολίου ως κάτι το φυσιολογικό που δεν θα πρέπει να μας προξενεί καμία εντύπωση!

«Όπως όλα τα φάρμακα έτσι και αυτό έχει κάποιες παρενέργειες, ακόμα και η ασπιρίνη έχει και ο χρήστης τις γνωρίζει» είπε για το αποσυρμένο εμβόλιο της AstraZeneca!

H άθλια τοποθέτηση της Ματίνας Παγώνη για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, αγνοεί σκόπιμα κάποιους σημαντικότατους παράγοντες όπως:

1ον: Στην περίοδο της πανδημίας, κανένας δεν ενημέρωνε αρμοδίως τους εμβολιαζόμενους για τις πιθανές παρενέργειες του σκευάσματος. Και οι «ειδικοί» στα κανάλια αποσιωπούσαν πλήρως τις ανεπιθύμητες ενέργειες και μάλιστα χλεύαζαν κάθε φωνή που έκανε λόγο γι’ αυτές.

2ον: Η ασπιρίνη μπορεί να έχει παρενέργειες, αλλά κανένας δεν αναγκάζει τον πολίτη με πρόστιμα, απολύσεις και περιορισμούς μετακινήσεων αν δεν πάρει ασπιρίνη. Αυτό όμως έγινε με το εμβόλιο της AstraZeneca και όλα τα άλλα.

3ον: Αν ένας γιατρός σου δώσει εν γνώσει του ένα φάρμακο που αντενδείκνυται για την περίπτωσή σου ως επικίνδυνο, και μάλιστα δεν σε ενημερώσει καν γι’ αυτό, θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου. Στην περίπτωση των «ειδικών» που παρέσυραν εκατοντάδες χιλιάδες (ή ίσως και εκατομμύρια αν βγουν στοιχεία και για τα άλλα εμβόλια) κόσμου, ποιες πρέπει να είναι οι συνέπειες;

4ον: Αν η Ματίνα Παγώνη γνώριζε εξ’ αρχής για τις παρενέργειες τότε γιατί δεν είπε ποτέ ούτε μισή κουβέντα γι’ αυτές, στις εκατοντάδες ώρες που «χτύπαγε κάρτα» στα τηλεοπτικά πλατό τον καιρό της πανδημίας;

Η Ματίνα Παγώνη είπε ότι: «καλώς αποσύρθηκε το εμβόλιο κατά της Covid-19 γιατί δεν επικαιροποιήθηκε». Δηλαδή χωρίς ντροπή αναπαρήγαγε το αφήγημα του φαρμακευτικού κολοσσού, ενώ οι πάντες γνωρίζουν ότι η «μη επικαιροποίηση» ήταν απλά ο επικοινωνιακός «φερετζές» της εταιρείας για την απόσυρση του επικίνδυνου εμβολίου.

Κατά τα άλλα αναμάσησε τις κλασσικές δικαιολογίες ότι το εμβόλιο ήταν ένα «όπλο» κατά του ιού και ότι είχαν ενημερώσει πως όπως όλα τα φάρμακα έτσι και τα εμβόλια έχουν κάποιες «σπάνιες» παρενέργειες που θα συμβούν σε λίγους ανθρώπους.

Οι δημοσιογράφοι του Mega (που έχουν ένα εξίσου σοβαρό μερίδιο ευθύνης για την πλύση εγκεφάλου που έκαναν στον κόσμο), θέλοντας να αποτινάξουν κι εκείνοι τα τραγικά λάθη τους, πίεσαν την Ματίνα Παγώνη:

«Είχαμε όμως παρενέργειες από τα εμβόλια. Η υποχρεωτικότητα ήταν το πρόβλημα. Όταν υποχρεώνεις τον άλλον να κάνει κάτι και υποχρεώνεις τον άλλον να πάει να κάνει το εμβόλιο και παθαίνει θρόμβωση, σε αυτόν τι λέμε; Ότι δεν μας νοιάζει;»

«Η αλήθεια είναι ότι με τις θρομβώσεις είχατε αιφνιδιαστεί και δεν μπορούσατε να το διαχειριστείτε. Είχαν πεθάνει τρεις γυναίκες και εκατό άτομα είχαν θρομβώσεις. Εσείς μας τα παρουσιάζετε όλα καλά! Ένα λάθος πείτε μας ότι έγινε! Αν γυρνούσαμε δηλαδή τον χρόνο πίσω πάλι τα ίδια θα κάναμε;» είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής Iορδάνης Χασαπόπουλος.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Βίντεο – ΣΟΚ για το κατάντημα πολλών σημερινών παιδιών – Ανήλικη χαστουκίζει συνομήλικη της και τη διατάζει να γονατίσει ενώ η παρέα ζητωκραυγάζει!

Βίντεο – ΣΟΚ για το κατάντημα πολλών σημερινών παιδιών – Ανήλικη χαστουκίζει συνομήλικη της και τη διατάζει να γονατίσει ενώ η παρέα ζητωκραυγάζει!

SOS για το κατάντημα της νέας γενιάς - Φρίκη προκαλεί βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει 2 κορίτσια να τσακώνονται

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ρίγη εθνικής ανάτασης – Ο Γιώργος Γεραπετρίτης λέει ότι νιώθει… «φιλέλληνας» στην τοποθεσία «Ελλάδα»

Ρίγη εθνικής ανάτασης – Ο Γιώργος Γεραπετρίτης λέει ότι νιώθει… «φιλέλληνας» στην τοποθεσία «Ελλάδα»

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης είπε στο Mega ότι (πάλι καλά) είναι... φιλέλληνας και ολόκληρο το πανελλήνιο άρχισε να ψάχνει ποιανής... χώρας υπήκοος είναι

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Δεν αναχαιτίζονται οι «πύραυλοι» που εκτόξευσε ο Αντώνης Σαμαράς από το Πολεμικό Μουσείο: «Πείτε του πρωθυπουργού να μη ζορίζεται – Έχει δίπλα του τον Γεραπετρίτη και όλο το ΕΛΙΑΜΕΠ»

Δεν αναχαιτίζονται οι «πύραυλοι» που εκτόξευσε ο Αντώνης Σαμαράς από το Πολεμικό Μουσείο: «Πείτε του πρωθυπουργού να μη ζορίζεται – Έχει δίπλα του τον Γεραπετρίτη και όλο το ΕΛΙΑΜΕΠ»

Σφοδρά πυρά εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς για τις πολιτικές Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα - Τι είπε για Τουρκία, ΗΠΑ, Ουκρανία, Σινά και δημογραφικό

Κοινωνία
Κοινωνία: Απίστευτο αλλά αληθινό: Πληρώνουμε πιο πολλά σε ΕΡΤ και Δήμους απ’ ό,τι στο ίδιο το ρεύμα!

Απίστευτο αλλά αληθινό: Πληρώνουμε πιο πολλά σε ΕΡΤ και Δήμους απ’ ό,τι στο ίδιο το ρεύμα!

Όταν τα δημοτικά τέλη και το χαράτσι της ΕΡΤ κοστίζουν περισσότερο από την ίδια την κατανάλωση ρεύματος, τότε κάτι πάει εντελώς στραβά. Και το πιο εξοργιστικό; Το πληρώνουμε όλοι, ακόμη και όσοι δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα βασικά.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ελλάδα : Νέο μπλόκο στο AirBnB

Ελλάδα : Νέο μπλόκο στο AirBnB

Με αυστηρούς περιορισμούς στις βραχυχρόνιες μισθώσεις επιχειρεί η κυβέρνηση να βάλει φρένο στην ανεξέλεγκτη τουριστικοποίηση του κέντρου της Αθήνας και την εκτίναξη των ενοικίων για τους μόνιμους κατοίκους.

Κοινωνία
Κοινωνία: WhatsApp: Έρχονται διαφημίσεις για τους χρήστες, μετά από χρόνια παροχής δωρεάν υπηρεσιών

WhatsApp: Έρχονται διαφημίσεις για τους χρήστες, μετά από χρόνια παροχής δωρεάν υπηρεσιών

Έρχονται διαφημίσεις για τους χρήστες, μετά από χρόνια παροχής δωρεάν υπηρεσιών

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Κατερίνα Βουτσινά προς Καρυστιανού – «Έχω δεχτεί κι εγώ απειλές 2 φορές – Δεν είσαι η μόνη»

Τέμπη: Κατερίνα Βουτσινά προς Καρυστιανού – «Έχω δεχτεί κι εγώ απειλές 2 φορές – Δεν είσαι η μόνη»

Η αδερφή του αδικοχαμένου Γιάννη Βουτσινά καταγγέλλει σκιώδεις απειλές και ισχυρίζεται ότι οι συγγενείς παρακολουθούνται!

Κοινωνία
Κοινωνία: Ινστιτούτο Reuters: Απόλυτη κατάρρευση της εμπιστοσύνης των Ελλήνων στα συστημικά ΜΜΕ – Τελευταία η Ελλάδα σε 48 χώρες

Ινστιτούτο Reuters: Απόλυτη κατάρρευση της εμπιστοσύνης των Ελλήνων στα συστημικά ΜΜΕ – Τελευταία η Ελλάδα σε 48 χώρες

Όσο αυξάνεται η χειραγώγηση των ΜΜΕ, τόσο εντείνεται η δυσπιστία των Ελλήνων στη συστημική ενημέρωση - Στο YouTube στρέφεται ο περισσότερος κόσμος

Κοινωνία
Κοινωνία: Ποιοι γονείς δικαιούνται voucher 800 ευρώ απόε το πρόγραμμα «Πρώιμη παιδική παρέμβαση»

Ποιοι γονείς δικαιούνται voucher 800 ευρώ απόε το πρόγραμμα «Πρώιμη παιδική παρέμβαση»

Πρώιμη παιδική παρέμβαση: Τον Οκτώβριο ξεκινά το νέο πρόγραμμα πρώιμης παιδικής παρέμβασης, με στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης ανηλίκων με αναπηρία. Οι δικαιούχοι, οι αιτήσεις και οι προϋποθέσεις σύμφωνα με ρεπορτάζ της real news. Πιο συγκεκριμένα οικονομική στήριξη έως και 800 ευρώ τον μήνα θα λάβουν οι γονείς 2.500 παιδιών που θα ενταχθούν στο νέο...

Κοινωνία