ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστική ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας προς Παιδιάτρους: «Μην τονίζετε τις παρενέργειες των εμβολίων»!

Αδιανόητη ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας που καλεί τους Παιδιάτρους να υποβιβάσουν σκόπιμα τις παρενέργειες των εμβολίων και να υπερτονιστούν μόνο οι θάνατοι από Covid!
Σοκαριστική ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας προς Παιδιάτρους: «Μην τονίζετε τις παρενέργειες των εμβολίων»!

Μόνο σοκ και τεράστιο αίσθημα ανασφάλειας για το που οδεύει αυτή η χώρα προκαλεί η ανεκδιήγητη ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας για τον εμβολιασμό των παιδιών, καθώς με σαφή τρόπο παροτρύνει τους παιδιάτρους όλης της χώρας να… υποβιβάζουν σκόπιμα (!) τις παρενέργειες των mRNA εμβολίων, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το πρόγραμμα εμβολιασμού στις ηλικίες 12 έως 17 ετών!

Ενώ προμηνύει πως το πρόγραμμα θα επεκταθεί και στις ηλικίες 5 έως 12 ετών!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ρητά πως «δεν πρέπει να υπάρξει διστακτικότητα από κανένα παιδίατρο» και δίνεται ξεκάθαρη ιατρική… ντιρεκτίβα πως «θα πρέπει να τονίζουμε τις δυσάρεστες συνέπειες της νόσου και όχι τις σπανιότατες παρενέργειες των εμβολίων, που ήδη οδήγησαν στην αχρήστευση ενός εμβολίου, πολύ αποτελεσματικού»!

Μιλάμε για ανακοίνωση που στέλνει κάθε έννοια φαρμακοεπαγρύπνησης στην Ελλάδα, κατευθείαν στα σκουπίδια. Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία ισοπεδώνει κάθε έννοια ατομικής επιστημονικής σκέψης και κρίσης από τους Έλληνες Παιδιάτρους, αφού ορίζει το τι θα πρέπει να τονιστεί και τι θα πρέπει να υποβιβαστεί!

Το… «πολύ αποτελεσματικό εμβόλιο που αχρηστεύτηκε» προφανώς είναι το AstraZeneca, το οποίο συνδέθηκε με πάρα πολλά περιστατικά θρομβώσεων και θανάτων και τέθηκε πρώτα υπό ηλικιακούς περιορισμούς και ύστερα σε απαγορεύσεις, σε όλη την Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, ο ΕΟΦ σφύριζε αδιάφορα για τα όσα συνέβαιναν στην Ευρώπη, οι εμβολιασμοί προχωρούσαν κανονικά, 470.000 πολίτες εμβολιάστηκαν με αυτό – πριν επιτέλους καταργηθεί, και προηγήθηκε η παραίτηση του Παναγιώτη Βλαχογιαννόπουλου από την επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνησης, με την επιστολή παραίτησης  του, να αναφέρεται σε προσπάθειες ηθελημένης υποβάθμισης (!) διαφόρων επιπλοκών του εμβολίου της AstraZeneca.

Έλληνες πολίτες έχασαν τη ζωή τους, ακρωτηριάστηκαν ή έπεσαν σε κόμμα από το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Και τώρα η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία… οδύρεται που αχρηστεύτηκε ένα τέτοιο «αποτελεσματικό» εμβόλιο, επειδή τονίστηκαν οι παρενέργειες! Μήπως θα έπρεπε να σταματήσουν και εντελώς οι έρευνες για παρενέργειες των εμβολίων, για να μη ταλαιπωρούμαστε;

Αλλού αναφέρει αυτή η απίστευτη ανακοίνωση πως: «Θα έπρεπε να μην υπερτονίζονται οι περικαρδίτιδες ως παρενέργειες των mRNA εμβολίων, αλλά οι θάνατοι και οι περικαρδίτιδες από COVID-19».

Δηλαδή έχουμε να κάνουμε με μια εισήγηση που μιλά για περικαρδίτιδες που… αξίζει να αναφέρονται και περικαρδίτιδες που είναι προτιμότερο να τις φάει… το μαύρο σκοτάδι της αφάνειας. Και όλο αυτό λέγεται «φαρμακοεπαγρύπνηση»! Μάλιστα.

Σε άλλο σημείο η ανακοίνωση αναφέρεται στο περιβόητο τείχος ανοσίας που «δεν επετεύχθη λόγω άρνησης των ηλικιωμένων να εμβολιασθούν». Ένα τείχος που επαναλαμβάνεται εμμονικά σαν αέναος στόχος, ενώ πάρα πολλοί επιστήμονες έχουν επισημάνει πως είναι αδύνατο να κτιστεί με τα υπάρχοντα εμβόλια. Και από τη στιγμή που το CDC ανακοίνωσε πως και οι εμβολιασμένοι μεταφέρουν παρόμοιο ιικό φορτίο με τους ανεμβολίαστους, άρα και μεταδίδουν κανονικότατα, τότε η συζήτηση περί τείχους ανοσίας ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας:

«Είναι γνωστόν ότι όλοι οι παιδίατροι γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλη ειδικότητα την προσφορά των εμβολίων στη προφύλαξη λοιμωδών και άλλων νοσημάτων και δεν πρέπει να υπάρξει διστακτικότητα από κανένα παιδίατρο για τους εμβολιασμούς. Αναφορικά με τον COVID-19, θα πρέπει να τονίζουμε τις δυσάρεστες συνέπειες της νόσου και όχι τις σπανιότατες παρενέργειες των εμβολίων, που ήδη οδήγησαν στην αχρήστευση ενός εμβολίου, πολύ αποτελεσματικού.

Το τείχος προστασίας δυστυχώς δεν επετεύχθη λόγω άρνησης των ηλικιωμένων να εμβολιασθούν. Η εμφάνιση της μετάλλαξης Δέλτα που είναι πολύ πιο μεταδοτική, κυρίως στις νεαρές ηλικίες που έχουν έντονη κοινωνική δραστηριότητα, αλλά και η μειωμένη συμμόρφωσή τους στα μέτρα προφύλαξης έχουν σαν αποτέλεσμα την αυξημένη εισαγωγή στα νοσοκομεία νέων ατόμων. Έτσι η ανοσία τείχους πλέον είναι μάλλον αδύνατη, διότι θα πρέπει να έχουμε εμβολιαστική κάλυψη άνω του 90%.

Ένας αριθμός παιδιών και εφήβων, που στις ΗΠΑ υπολογίζεται σε ποσοστό 15%, στη δε Ευρώπη πιθανόν ανέρχεται σε μικρότερο ποσοστό, εμφανίζουν το μετά COVID-19 πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο με θνησιμότητα 1,7%.

Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία από την αρχή κυκλοφορίας του εμβολίου της Pfizer (τώρα κυκλοφόρησε και η Moderna) για παιδιά 12-17 ετών, ήταν θετική να ξεκινήσει ο εμβολιασμός από τις 3 Μαΐου, όταν ξεκίνησε και στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ισραήλ. Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε στη διοργάνωση διαδικτυακής ενημερωτικής εκδήλωσης (webinar), με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων, με σκοπό την ενημέρωση για τον εμβολιασμό των παιδιών. Δυστυχώς το διάστημα αυτό υπερτονίζονταν οι τυχόν παρενέργειες (περικαρδίτιδα-μυοκαρδίτιδα 12 περιπτώσεις στο 1.000.000, που αυτοιώνται σε 5-6 ημέρες). Φυσικά και οι 3 προαναφερθείσες χώρες συνέχιζαν και συνεχίζουν τον εμβολιασμό.

Στις 15 Μαΐου είχαν πραγματοποιηθεί 3.000.000 δόσεις εμβολίων σε παιδιά 12-17 ετών στις ΗΠΑ και τότε έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει και εμείς για να αξιοποιήσουμε τους μήνες Μάιο και Ιούνιο (πριν τις διακοπές), γιατί όπως είναι γνωστό, στην πλειονότητά τους οι γονείς δεν κάνουν τους μήνες αυτούς ούτε τα εμβόλια ρουτίνας.

Θα έπρεπε να μην υπερτονίζονται οι περικαρδίτιδες ως παρενέργειες των mRNA εμβολίων, αλλά οι θάνατοι και οι περικαρδίτιδες από COVID-19.

Για όλους τους παραπάνω λόγους θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα ο εμβολιασμός όλων των παιδιών 12-17 ετών και σε λίγους μήνες να επεκταθεί και στα παιδιά 5-12 ετών, αν θέλουμε τα παιδιά μας να βρεθούν στο φυσιολογικό τους περιβάλλον που είναι το σχολείο, διαφορετικά θα αρχίσουμε να συζητάμε για κλείσιμο ή μη των σχολείων.

Συμπερασματικά, η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία συστήνει ανεπιφύλακτα τον εμβολιασμό των παιδιών 12-17 ετών, αν θέλουμε τα παιδιά να επιστρέψουν στο σχολείο τους».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Βίντεο – ΣΟΚ για το κατάντημα πολλών σημερινών παιδιών – Ανήλικη χαστουκίζει συνομήλικη της και τη διατάζει να γονατίσει ενώ η παρέα ζητωκραυγάζει!

Βίντεο – ΣΟΚ για το κατάντημα πολλών σημερινών παιδιών – Ανήλικη χαστουκίζει συνομήλικη της και τη διατάζει να γονατίσει ενώ η παρέα ζητωκραυγάζει!

SOS για το κατάντημα της νέας γενιάς - Φρίκη προκαλεί βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει 2 κορίτσια να τσακώνονται

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ρίγη εθνικής ανάτασης – Ο Γιώργος Γεραπετρίτης λέει ότι νιώθει… «φιλέλληνας» στην τοποθεσία «Ελλάδα»

Ρίγη εθνικής ανάτασης – Ο Γιώργος Γεραπετρίτης λέει ότι νιώθει… «φιλέλληνας» στην τοποθεσία «Ελλάδα»

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης είπε στο Mega ότι (πάλι καλά) είναι... φιλέλληνας και ολόκληρο το πανελλήνιο άρχισε να ψάχνει ποιανής... χώρας υπήκοος είναι

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Δεν αναχαιτίζονται οι «πύραυλοι» που εκτόξευσε ο Αντώνης Σαμαράς από το Πολεμικό Μουσείο: «Πείτε του πρωθυπουργού να μη ζορίζεται – Έχει δίπλα του τον Γεραπετρίτη και όλο το ΕΛΙΑΜΕΠ»

Δεν αναχαιτίζονται οι «πύραυλοι» που εκτόξευσε ο Αντώνης Σαμαράς από το Πολεμικό Μουσείο: «Πείτε του πρωθυπουργού να μη ζορίζεται – Έχει δίπλα του τον Γεραπετρίτη και όλο το ΕΛΙΑΜΕΠ»

Σφοδρά πυρά εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς για τις πολιτικές Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα - Τι είπε για Τουρκία, ΗΠΑ, Ουκρανία, Σινά και δημογραφικό

Κοινωνία
Κοινωνία: Απίστευτο αλλά αληθινό: Πληρώνουμε πιο πολλά σε ΕΡΤ και Δήμους απ’ ό,τι στο ίδιο το ρεύμα!

Απίστευτο αλλά αληθινό: Πληρώνουμε πιο πολλά σε ΕΡΤ και Δήμους απ’ ό,τι στο ίδιο το ρεύμα!

Όταν τα δημοτικά τέλη και το χαράτσι της ΕΡΤ κοστίζουν περισσότερο από την ίδια την κατανάλωση ρεύματος, τότε κάτι πάει εντελώς στραβά. Και το πιο εξοργιστικό; Το πληρώνουμε όλοι, ακόμη και όσοι δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα βασικά.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ελλάδα : Νέο μπλόκο στο AirBnB

Ελλάδα : Νέο μπλόκο στο AirBnB

Με αυστηρούς περιορισμούς στις βραχυχρόνιες μισθώσεις επιχειρεί η κυβέρνηση να βάλει φρένο στην ανεξέλεγκτη τουριστικοποίηση του κέντρου της Αθήνας και την εκτίναξη των ενοικίων για τους μόνιμους κατοίκους.

Κοινωνία
Κοινωνία: WhatsApp: Έρχονται διαφημίσεις για τους χρήστες, μετά από χρόνια παροχής δωρεάν υπηρεσιών

WhatsApp: Έρχονται διαφημίσεις για τους χρήστες, μετά από χρόνια παροχής δωρεάν υπηρεσιών

Έρχονται διαφημίσεις για τους χρήστες, μετά από χρόνια παροχής δωρεάν υπηρεσιών

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Κατερίνα Βουτσινά προς Καρυστιανού – «Έχω δεχτεί κι εγώ απειλές 2 φορές – Δεν είσαι η μόνη»

Τέμπη: Κατερίνα Βουτσινά προς Καρυστιανού – «Έχω δεχτεί κι εγώ απειλές 2 φορές – Δεν είσαι η μόνη»

Η αδερφή του αδικοχαμένου Γιάννη Βουτσινά καταγγέλλει σκιώδεις απειλές και ισχυρίζεται ότι οι συγγενείς παρακολουθούνται!

Κοινωνία
Κοινωνία: Ινστιτούτο Reuters: Απόλυτη κατάρρευση της εμπιστοσύνης των Ελλήνων στα συστημικά ΜΜΕ – Τελευταία η Ελλάδα σε 48 χώρες

Ινστιτούτο Reuters: Απόλυτη κατάρρευση της εμπιστοσύνης των Ελλήνων στα συστημικά ΜΜΕ – Τελευταία η Ελλάδα σε 48 χώρες

Όσο αυξάνεται η χειραγώγηση των ΜΜΕ, τόσο εντείνεται η δυσπιστία των Ελλήνων στη συστημική ενημέρωση - Στο YouTube στρέφεται ο περισσότερος κόσμος

Κοινωνία
Κοινωνία: Ποιοι γονείς δικαιούνται voucher 800 ευρώ απόε το πρόγραμμα «Πρώιμη παιδική παρέμβαση»

Ποιοι γονείς δικαιούνται voucher 800 ευρώ απόε το πρόγραμμα «Πρώιμη παιδική παρέμβαση»

Πρώιμη παιδική παρέμβαση: Τον Οκτώβριο ξεκινά το νέο πρόγραμμα πρώιμης παιδικής παρέμβασης, με στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης ανηλίκων με αναπηρία. Οι δικαιούχοι, οι αιτήσεις και οι προϋποθέσεις σύμφωνα με ρεπορτάζ της real news. Πιο συγκεκριμένα οικονομική στήριξη έως και 800 ευρώ τον μήνα θα λάβουν οι γονείς 2.500 παιδιών που θα ενταχθούν στο νέο...

Κοινωνία