ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη – Θεσσαλονίκη: Οι πολίτες κυνήγησαν τους «μπαχαλάκηδες» στον ΟΣΕ για να μη χαλάσει η διαδήλωση!

Στη Θεσσαλονίκη ο απλός κόσμος προσπάθησε να κρατήσει ειρηνική τη διαδήλωση για τα Τέμπη.
Τέμπη – Θεσσαλονίκη: Οι πολίτες κυνήγησαν τους «μπαχαλάκηδες» στον ΟΣΕ για να μη χαλάσει η διαδήλωση!

Μεγαλειώδης ήταν η διαδήλωση για τα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη, η οποία έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης, με χιλιάδες κόσμο να κατακλύζει το κέντρο.

Οι εικόνες που ήρθαν από τη «νύφη του Βορρά» δείχνουν γεμάτη όχι μόνο την πλατεία Αριστοτέλους, που ήταν το σημείο συνάντησης, αλλά και τα παρακείμενα στενά και ολόκληρη την Εγνατία οδό.

Παρά την ειρηνική μορφή της διαδήλωσης στο μεγαλύτερο κομμάτι της, τα επεισόδια δεν άργησαν να γίνουν. Όμως, σε αντίθεση με όσα συνέβησαν στην Αθήνα, η διαδήλωση παρέμεινε σε καλό κλίμα μέχρι αργά το μεσημέρι και αυτό οφείλεται στους πολίτες!

Οι… «γνωστοί-άγνωστοι» έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση περίπου στις 13:30 στον ΟΣΕ όπου κατέληγε η πορεία και άρχισαν να πετάνε πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς. Πριν όμως η κατάσταση ξεφύγει, οι πολίτες που βρισκόντουσαν στο σημείο άρχισαν να τους γιουχάρουν και πολλοί από αυτούς κατέληξαν να τους κυνηγούν για να φύγουν και να συνεχιστεί ειρηνικά η διαδήλωση!

Παρόλα αυτά, βέβαια, η χρήση των χημικών και των δακρυγόνων από τους αστυνομικούς έγινε αλόγιστα με αποτέλεσμα να πέσουν και σε πολίτες.

@paschaliskirΜεγάλη ένταση υπήρχε στο σταθμό της Θεσσαλονίκης έντονες αστυνομικές δυνάμεις♬ πρωτότυπος ήχος – PaschalisKir

Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ψυχοσάββατο: Μια γέφυρα ελέους και αγάπης μεταξύ ζώντων και κεκοιμημένων

Ψυχοσάββατο: Μια γέφυρα ελέους και αγάπης μεταξύ ζώντων και κεκοιμημένων

Εκατομμύρια τιμητικά στεφάνια και κοσμικές εκδηλώσεις μνήμης δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε ένα ψίχουλο από αυτό που προσφέρει ένα και μόνο Ψυχοσάββατο

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Τραγικό σόου με ψεκασμό των τρακτέρ που πήγαιναν Σύνταγμα την ώρα που η ευλογιά έχει «θερίσει» όλη τη χώρα!

Τραγικό σόου με ψεκασμό των τρακτέρ που πήγαιναν Σύνταγμα την ώρα που η ευλογιά έχει «θερίσει» όλη τη χώρα!

Όλα για τη «βιτρίνα» - Κλιμάκια απολύμαναν τα τρακτέρ των Αγροτών πριν καταφθάσουν στην Αθήνα - Έχει... πρόβατα η πλατεία Συντάγματος;

Κοινωνία
Κοινωνία: Επίθεση Καρυστιανού σε Μητσοτάκη για την επίσκεψη στην Τουρκία: «Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως ‘’θερμή υποδοχή’’»

Επίθεση Καρυστιανού σε Μητσοτάκη για την επίσκεψη στην Τουρκία: «Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως ‘’θερμή υποδοχή’’»

«Η Ελλάδα χρειάζεται ηγεσία που δεν φοβάται - Ο διάλογος χωρίς σεβασμό στο διεθνές δίκαιο, γίνεται άλλοθι στις επεκτατικές βλέψεις του Ερντογάν»

Κοινωνία
Κοινωνία: ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

Πρώτος σε δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» με 968 ψήφους και τέσσερις έδρες.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Η Αποστολία Ακριβούση είχε επικρίνει τη μη τήρηση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και την παράλειψη τοξικολογικών εξετάσεων από τους επτά ιατροδικαστές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Ο Έλληνας Πόντιος που κινδυνεύει με απέλαση με απόφαση Πλεύρη, στέλνει κραυγή απόγνωσης - «Οι Τούρκοι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν αν το ελληνικό κράτος με στείλει πίσω»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Αδιανόητο - Για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνας πρωθυπουργός μιλά επαινετικά για τον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Κοινωνία
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία