ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεραπεία κορονοϊού: Έξαλλος ο Πολάκης με τους λοιμωξιολόγους

Έξαλλος είναι ο Παύλος Πολάκης με την απόφαση των λοιμωξιολόγων για τη θεραπεία κορονοϊού, χαρακτηρίζοντάς τους «συνειδητούς εγκληματίες». Θεραπεία κορονοϊού: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, έκανε σφοδρή επίθεση προς τα μέλη της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων και την απόφαση που πήρε «να μην εισηγηθεί την χρήση των μονοκλωνικών αντισωμάτων ως θεραπευτικό όπλο για τους νοσούντες...
Θεραπεία κορονοϊού: Έξαλλος ο Πολάκης με τους λοιμωξιολόγους

Έξαλλος είναι ο Παύλος Πολάκης με την απόφαση των λοιμωξιολόγων για τη θεραπεία κορονοϊού, χαρακτηρίζοντάς τους «συνειδητούς εγκληματίες».

Θεραπεία κορονοϊού: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, έκανε σφοδρή επίθεση προς τα μέλη της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων και την απόφαση που πήρε «να μην εισηγηθεί την χρήση των μονοκλωνικών αντισωμάτων ως θεραπευτικό όπλο για τους νοσούντες από κορονοϊό».

Στη συνέχεια, προσπάθησε να δώσει μία λογική εξήγηση για την εν λόγω απόφαση και διερωτήθηκε αν οι επιστήμονες έχουν άλλου τύπου δεσμεύσεις στην εν λόγω απόφαση, είτε προσπαθούν να συγκαλύψουν την κυβέρνηση η οποία εδώ και επτά μήνες δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες ώστε να τα φέρει.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Παύλος Πολάκης:

Έμαθα πριν λίγο πως :

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ,στη σημερινή της συνεδρίαση που για ΠΡΩΤΗ φορά μετά από εφτά μηνες συζήτησε το θέμα ,
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να ΜΗΝ εισηγηθεί στο Υπουργειο Υγειας ,τη χρήση των μονοκλωνικων αντισωμάτων ως θεραπευτικό όπλο για τους νοσούντες από κορωναιο!!!!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ,την οποία υποστήριξαν κυριως οι κύριοι Λαζανας,Γώγος,Μαγιορκινης,Σύψας,Παπαευαγγέλου και Εξαδάκτυλος!

Ο Ζαουτης σιωπηλός ,ο Τσιόδρας χλιαρός υπέρ της χρήσης και ο Παναγιωτακοπουλος (αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ) υπέρ!!
ΛΟΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟΥ!!

Είστε συνειδητοί εγκληματίες!
-ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που το φέρατε στην επιτροπή για συζήτηση εφτά μήνες μετά αφότου έχει πάρει την έκτακτη έγκριση από τον αμερικανικό FDA και τρεις μήνες μετά που έδωσε την αρχική έγκριση και ο ευρωπαικος ΕΜΑ ,
-ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που κάποιοι από εσάς κάνατε δουλίτσες με τα τεστ πέρυσι το καλοκαίρι,ή διατυπώνατε «επιστημονικές» θεσεις του τύπου «τι 15 παιδιά στην τάξη τι 30» (Μαγιορκινης) .
-ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που κάποιοι άλλοι για να καλύψετε την κυβέρνηση λέγατε πως φταίνε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες για τον κορωναιο(Σύψας) ή έλεγαν πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τα μέσα μαζικής μεταφοράς (Τσιόδρας) ή έλεγαν πως «πεθαίνει μόνο το 20% εκτός ΜΕΘ»(Παπαευαγγέλου )
-ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που το μόνο που κάνατε ένα χρόνο είναι να εισηγειστε το πιο σκληρό λοκνταουν σε όλη την Ευρώπη και ΟΜΩΣ να φτάνουμε τους 11.500 χιλιαδες ΝΕΚΡΟΥΣ!!!
ΤΩΡΑ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ που έχουν δωθεί σε δεκάδες χιλιαδες ασθενείς από το Νοέμβριο και μετά και ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ :
Πως αν χορηγηθούν μέχρι την 7-8η μερα από τη έναρξη των συμπτωμάτων σε αυτούς που έχουν τους προγνωστικούς δείκτες να εξελιχθούν άσχημα (ευπαθείς ομάδες ,συμπαρομαρτουσες νόσους κλπκλπ)
ΜΕΙΩΝΟΥΝ κατά 70-75% την ΚΑΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ,άρα γλυτωνουμε,διασωληνώσεις και θανάτους!!!!!!

ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΣΑΣ:

1) Η πιστεύετε πως αν υπάρξουν και φανούν στην πράξη θεραπείες που είναι αποτελεσματικές και μειώνουν την κακή έκβαση από τον κορωναιο ,θα φουντώσει το αντιεμβολιαστικο κίνημα (βλακώδης συλλογισμός)
2) Η έχετε άλλου τύπου δεσμεύσεις ,είτε με τα εμβόλια είτε με φάρμακα όπως η ρεμντεσιβιρη !
3) Η δίνετε κάλυψη στην κυβέρνηση που για εφτά μήνες κωφεύει στο να κινήσει τις διαδικασίες να τα φέρει!!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ,ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΗ!!!

Από μενα η όποια «ανακωχή» η «σεβασμός» στο όνομα της αντιμετώπισης της πανδημιας ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!!!
(Άλλωστε ποτέ δεν μείνατε εκτός κριτικής μου για τα αλλοπρόσαλλα ,παράλογα και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ μέτρα που εισηγηθήκατε και σίγουρα αν ήμουν σε πολιτική θέση ευθύνης ούτε τον Τσιοδρα θα έβαζα επικεφαλής ούτε πολλους από εσάς)

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑΤΕ!!

Αυτό δεν θα μείνει έτσι.-

Πατέλης: Σάλος με τη δήλωση «Όποιος κάνει διδακτορικό δεν έχει όρεξη για δουλειά»

Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας!

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Δημοσκόπηση Interview: Πάνδημη υποστήριξη στους αγρότες – Σχεδόν οι 8 στους 10 συμφωνούν με τα αιτήματά τους – Η πλειοψηφία συμφωνεί και με τα μπλόκα

Δημοσκόπηση Interview: Πάνδημη υποστήριξη στους αγρότες – Σχεδόν οι 8 στους 10 συμφωνούν με τα αιτήματά τους – Η πλειοψηφία συμφωνεί και με τα μπλόκα

To 76% των Ελλήνων απαντούν ότι οι αγρότες έχουν δίκιο - Ακόμα και για το ευαίσθητο θέμα των μπλόκων το 53% τα στηρίζει

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ζάκυνθος: Ένα δίχρονο παιδάκι νεκρό από πίτμπουλ – Χάσαμε το μέτρο απέναντι στη φύση και το πληρώνουμε με αίμα;

Ζάκυνθος: Ένα δίχρονο παιδάκι νεκρό από πίτμπουλ – Χάσαμε το μέτρο απέναντι στη φύση και το πληρώνουμε με αίμα;

Η φύση δεν εκδικείται αλλά ενίοτε μας θυμίζει με τραγικούς τρόπους ότι δεν χωρά στα καλούπια της υποκειμενικής «φιλοζωίας» μας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Γεώργιος Αποστολάκης – Το αγροτικό ζήτημα σήμερα: Η Ελλάδα μπροστά σε μια ιστορική σύγκρουση

Γεώργιος Αποστολάκης – Το αγροτικό ζήτημα σήμερα: Η Ελλάδα μπροστά σε μια ιστορική σύγκρουση

Ο κ. Γεώργιος Αποστολάκης γράφει για τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των αγροτών. Το αγροτικό ζήτημα σήμερα: Η Ελλάδα μπροστά σε μια ιστορική σύγκρουση.

Κοινωνία
Κοινωνία: Καραμανλής – Σαμαράς: Στενό μαρκάρισμα στην κυβέρνηση για το αγροτικό – «Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει χώρα!»

Καραμανλής – Σαμαράς: Στενό μαρκάρισμα στην κυβέρνηση για το αγροτικό – «Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει χώρα!»

Σαμαράς: «Οι αγρότες διαμαρτύρονται για το μέλλον των παιδιών τους» - Καραμανλής: «Μείζονα εθνική απειλή η ερήμωση της υπαίθρου»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Με «διαίρει και βασίλευε» προσπαθεί να στρέψει τον λαό κατά των αγροτών

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με «διαίρει και βασίλευε» προσπαθεί να στρέψει τον λαό κατά των αγροτών

Χαρακτήρισε «ακραίες» και «τυφλές» τις κινητοποιήσεις, ενώ έφτασε ακόμα και να υπενθυμίσει στον λαό ότι έρχονται... Χριστούγεννα

Κοινωνία
Τεχνολογία: Ο Αόρατος Ψηφιακός Πόλεμος του 21ου Αιώνα: Πώς οι Κυβερνοεπιθέσεις Απειλούν την Οικονομική Αντοχή  και Αποδεκατίζουν τις Επιχειρήσεις

Ο Αόρατος Ψηφιακός Πόλεμος του 21ου Αιώνα: Πώς οι Κυβερνοεπιθέσεις Απειλούν την Οικονομική Αντοχή  και Αποδεκατίζουν τις Επιχειρήσεις

Σε μια εποχή όπου η αβεβαιότητα έχει γίνει η νέα κανονικότητα, η επιχειρησιακή ανθεκτικότητα (business resilience) δεν αποτελεί πλέον πολυτέλεια αλλά βασική προϋπόθεση επιβίωσης.

Τεχνολογία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Το ελληνικό κράτος αφανίζει με αδίστακτο τρόπο το ζωικό κεφάλαιο της χώρας - «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά μας ένα - ένα...»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Κάλεσμα προς τα πατριωτικά κόμματα πραγματοποιούν οι ΗΠΑ, αλλιώς «σε λίγες δεκαετίες οι ευρωπαίοι θα γίνουν μειοψηφία στις χώρες τους»

Κοινωνία
Κοινωνία: Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Θέλουμε έναν πολίτη που ελέγχει την τεχνολογία ή μια τεχνολογία που ελέγχει τον πολίτη;

Κοινωνία