ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Φρίκη με μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες της

Έναν εφιάλτη από την ίδια τους τη μητέρα ζούσαν δύο αδερφές. Απίστευτες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.
Θεσσαλονίκη: Φρίκη με μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες της

Σοκαριστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, με δύο αδερφές να καταγγέλλουν την μητέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση.

Η εγκληματικότητα και τα περαστικά βίας έχουν ταράξει την κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Θυμίζουμε πρόσφατο περιστατικό με νεκρό μετά από άγρια συμπλοκή και μαχαιρώματα στο κέντρο της πόλης.

Έναν εφιάλτη έζησαν δύο αδερφές, 15 και 20 χρόνων, στη Θεσσαλονίκη, από την ίδια τους την μάνα. Τα δύο κορίτσια σε μια σοκαριστική ομολογία καταγγέλλουν τη μητέρα τους για κακοποίηση και βιασμό.

Τα δύο νεαρά κορίτσια μίλησαν στο MEGA αναφορικά με όσα βίωσαν. Η 20χρονη κατήγγειλε μεταξύ άλλων πως η μητέρα της την βίαζε, ενώ την εξέδιδε σε άλλους άντρες. Μάλιστα, τόνισε πως η μικρότερη αδερφή της έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, για να γλιτώσει από όσα ζούσε!

Οι δηλώσεις της 20χρονης για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη προκαλούν αποτροπιασμό. Χαρακτηρίζει απαίσιους τους γονείς της και αποκαλύπτει ότι η μητέρα της τη βίαζε.

«Η μάνα μου με βίαζε όταν ήμουν μικρή. Μας έχουν καταστρέψει τη ζωή και τη δική μου και της αδερφής μου. Νόμιζα αυτό είναι το νορμάλ. Έτσι με είχαν μεγαλώσει», δηλώνει. Παράλληλα, ανέφερε ότι είχε τρομοκρατηθεί. Aποτέλεσμα να μην ανοίξει ποτέ το στόμα της, ως τώρα.

Ακολουθούν νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις: «Η μαμά μου με προωθούσε να πηγαίνω με άντρες. Αυτή ήταν η φιλοσοφία που μου έδινε σαν μάνα. Μια μέρα μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και βλέπω τη μητέρα μου να χαϊδεύει την αδερφή μου. Εκεί τρελάθηκα, άρχισα να ουρλιάζω».

Είναι πραγματικά μερικές ειδήσεις όπως αυτή που αδυνατεί να τις συλλάβει και να τις εξηγήσει ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ούτε, φυσικά, της μικρής αδερφής που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όπως είπε η 20χρονη, η οποία σε πολύ μικρή ηλικία είχε δεχθεί επέμβαση στα γεννητικά της όργανα για αισθητικούς λόγους, έπειτα από απόφαση των γονιών της.

Σοκ και θλίψη προκαλούν όσα λέει και η 15χρονη. Πλέον μία θεία της έχει την επιμέλειά της. «Υπήρχαν βράδια που δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, το αισθανόμουν, αισθανόμουν πνιγμένη, ότι με κακοποιεί, ότι δεν αντέχω άλλο, αλλά δεν μπορούσα να κουνήσω το σώμα μου, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα», αποκαλύπτει.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Δεν άντεχα να ζω έτσι. Όταν της έλεγα ότι ‘μαμά αυτό που κάνεις δεν μου αρέσει’, μου έλεγε ότι ‘κάνεις λάθος το σώμα σου είναι δικό μου, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα’. Άρχισα να την κλωτσάω, να την χτυπάω, εκείνη δεν σταματούσε».

Μέσα σ’ όλα αυτά, η νεαρή καταγγέλλει ότι βιάστηκε και από έναν 17χρονο γνωστό της. «Προσπαθούσα να βρω την κατάλληλη στιγμή να ξεφύγω από τα χέρια του, εκείνος με άρπαζε με χτυπούσε, συνέχιζε», λέει.

Λευτέρης Παυλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Τραγικό σόου με ψεκασμό των τρακτέρ που πήγαιναν Σύνταγμα την ώρα που η ευλογιά έχει «θερίσει» όλη τη χώρα!

Τραγικό σόου με ψεκασμό των τρακτέρ που πήγαιναν Σύνταγμα την ώρα που η ευλογιά έχει «θερίσει» όλη τη χώρα!

Όλα για τη «βιτρίνα» - Κλιμάκια απολύμαναν τα τρακτέρ των Αγροτών πριν καταφθάσουν στην Αθήνα - Έχει... πρόβατα η πλατεία Συντάγματος;

Κοινωνία
Κοινωνία: Επίθεση Καρυστιανού σε Μητσοτάκη για την επίσκεψη στην Τουρκία: «Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως ‘’θερμή υποδοχή’’»

Επίθεση Καρυστιανού σε Μητσοτάκη για την επίσκεψη στην Τουρκία: «Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως ‘’θερμή υποδοχή’’»

«Η Ελλάδα χρειάζεται ηγεσία που δεν φοβάται - Ο διάλογος χωρίς σεβασμό στο διεθνές δίκαιο, γίνεται άλλοθι στις επεκτατικές βλέψεις του Ερντογάν»

Κοινωνία
Κοινωνία: ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

Πρώτος σε δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» με 968 ψήφους και τέσσερις έδρες.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Η Αποστολία Ακριβούση είχε επικρίνει τη μη τήρηση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και την παράλειψη τοξικολογικών εξετάσεων από τους επτά ιατροδικαστές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Ο Έλληνας Πόντιος που κινδυνεύει με απέλαση με απόφαση Πλεύρη, στέλνει κραυγή απόγνωσης - «Οι Τούρκοι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν αν το ελληνικό κράτος με στείλει πίσω»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Αδιανόητο - Για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνας πρωθυπουργός μιλά επαινετικά για τον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Κοινωνία
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης