ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σοκ άνδρας σκότωσε σκύλο με μαχαίρι – Συνελήφθη από τις Αρχές

Όλο και περισσότερα περιστατικά κακοποίησης ζώων έχουμε στην χώρα μας. Αυτή τη φορά σκύλος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη!
Θεσσαλονίκη: Σοκ άνδρας σκότωσε σκύλο με μαχαίρι – Συνελήφθη από τις Αρχές

Ένας 25χρονος  μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο στη Θεσσαλονίκη σε ένα περιστατικό που προκάλεσε σοκ και ήρθε μετά τη θανάτωση γάτας από μια γυναίκα με σκουπόξυλο!

Ο άνδρας αρνήθηκε να συνεργαστεί με την αστυνομία στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης και μάλιστα προσπάθησε να το σκάει όμως ευτυχώς συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, ο δράστης συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς, παρουσία πταισματοδίκη, σε περιοχή του δήμου Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών ο συλληφθείς, τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου επιτέθηκε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε σκύλο ιδιοκτησίας 65χρονου.

Στη συνέχεια, επιτέθηκε στο άτυχο ζώο και ο σκύλος του, με αποτέλεσμα τον θάνατό του. Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν διαφορές με τον δράστη αφού σκότωσε το ζώο να επιτίθεται και στον ιδιοκτήτη του.

Μάλιστα μαζί του είχε κι ένα πιτ μπουλ.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Έρχεται τελικά νέος καύσωνας; Πότε ξεκινά και μέχρι πότε θα διαρκέσει

Έρχεται τελικά νέος καύσωνας; Πότε ξεκινά και μέχρι πότε θα διαρκέσει

Οι μετεωρολόγοι δεν έχουν ακόμα ξεκάθαρη εικόνα.

Κοινωνία
Κοινωνία: Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα οχήματα και για όσους οδηγούς δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας

Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα οχήματα και για όσους οδηγούς δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας

Οι πρώτοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι έχουν ολοκληρωθεί.

Κοινωνία
Κοινωνία: Μεταναστευτικό: Στα τυφλά η διαχείριση της εισβολής στην Κρήτη – Αδειάζουν το νησί από λαθρομετανάστες και «βουλιάζουν» την ηπειρωτική Ελλάδα

Μεταναστευτικό: Στα τυφλά η διαχείριση της εισβολής στην Κρήτη – Αδειάζουν το νησί από λαθρομετανάστες και «βουλιάζουν» την ηπειρωτική Ελλάδα

Λαθρομετανάστες μεταφέρονται στη Μαλακάσα - Η κυβέρνηση στέκεται ανίκανη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και αρκείται στο να το... μετακομίζει

Κοινωνία
Κοινωνία: Κράτος για κλάματα: Ο Φλωρίδης τώρα θυμήθηκε να ξηλώσει την ιατροδικαστική υπηρεσία Πάτρας, μετά από 7 νεκρά παιδιά από 2 serial killers!

Κράτος για κλάματα: Ο Φλωρίδης τώρα θυμήθηκε να ξηλώσει την ιατροδικαστική υπηρεσία Πάτρας, μετά από 7 νεκρά παιδιά από 2 serial killers!

Ο υπουργός Δικαιοσύνης εμφανίζει ως... καινοτόμα απόφαση αυτό που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια για να σωθούν ζωές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γελάνε οι λαθροδιακινητές της Λιβύης: Αντί για αυστηρά μέτρα ανάσχεσης των ροών ο Πλεύρης απειλεί τους λαθρομετανάστες με πιο λιτό… Τσελεμεντέ!

Γελάνε οι λαθροδιακινητές της Λιβύης: Αντί για αυστηρά μέτρα ανάσχεσης των ροών ο Πλεύρης απειλεί τους λαθρομετανάστες με πιο λιτό… Τσελεμεντέ!

Με την ελάττωση του διατροφικού... μενού ασκεί μεταναστευτική πολιτική ο Πλεύρης, την ώρα που χιλιάδες ελληνικές οικογένειες σιτίζονται πολύ χειρότερα

Κοινωνία
Τεχνολογία: Ο Εκπαιδευτικός Μάριος Παπαευσταθίου «έγραψε ιστορία» στα Education Leaders Awards 2025 για την Καινοτομία στην Ψηφιακή Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ο Εκπαιδευτικός Μάριος Παπαευσταθίου «έγραψε ιστορία» στα Education Leaders Awards 2025 για την Καινοτομία στην Ψηφιακή Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ανώτατη Χρυσή Διάκριση (GOLD) για τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) & τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις υπό την καθοδήγηση και την έμπνευση του Εκπαιδευτικού Μάριου Παπαευσταθίου

Τεχνολογία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Διπλωματικό επεισόδιο με τη Λιβύη: Πόσο μικρή κάνατε τη χώρα να σας ταπεινώνουν οι οπλαρχηγοί της Βεγγάζης!

Διπλωματικό επεισόδιο με τη Λιβύη: Πόσο μικρή κάνατε τη χώρα να σας ταπεινώνουν οι οπλαρχηγοί της Βεγγάζης!

Η Κρήτη εκπέμπει SOS από την ανικανότητά τους - Η ελληνική κυβέρνηση έχει εξαφανίσει το κύρος της χώρας μας από τον παγκόσμιο διπλωματικό χάρτη

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Πυρκαγιά στο Ασπροχώρι Ωρωπού Αττικής

Πυρκαγιά στο Ασπροχώρι Ωρωπού Αττικής

Και μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους του οικισμού.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ούτε στην πιο διεφθαρμένη Μπανανία αυτά – Στέρηση μισθού στην πανάξια υπάλληλο που κατήγγειλε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ!

Ούτε στην πιο διεφθαρμένη Μπανανία αυτά – Στέρηση μισθού στην πανάξια υπάλληλο που κατήγγειλε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ!

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο του αμαρτωλού οργανισμού βρέθηκε η Παρασκευή Τυχεροπούλου επειδή έκανε το... έγκλημα να πράξει το καθήκον της!

Κοινωνία