ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Βίντεο σοκ με αυτοκίνητο να χτυπάει και να εγκαταλείπει γυναίκα

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο με παράσυρση γυναίκας στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη το απόγευμα. Μια ηλικιωμένη στην οδό Αγίων Πάντων παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό στο οδόστρωμα. Το Voria.gr δημοσίευσε το βίντεο, στο οποίο διακρίνεται η ηλικιωμένη γυναίκα να επιχειρεί να περάσει απέναντι στον δρόμο στο ύψος...
Θεσσαλονίκη: Βίντεο σοκ με αυτοκίνητο να χτυπάει και να εγκαταλείπει γυναίκα

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο με παράσυρση γυναίκας στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη το απόγευμα.

Μια ηλικιωμένη στην οδό Αγίων Πάντων παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό στο οδόστρωμα.

Το Voria.gr δημοσίευσε το βίντεο, στο οποίο διακρίνεται η ηλικιωμένη γυναίκα να επιχειρεί να περάσει απέναντι στον δρόμο στο ύψος της οδού Θ. Σταυρού, όπου δεν υπάρχει διάβαση στο οδόστρωμα.

Τόσο ένα μπλε αυτοκίνητο, που κινούνταν με κατεύθυνση προς την οδό Μοναστηρίου, χτύπησε τη γυναίκα και μάλιστα η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που φαίνεται πως η ηλικιωμένη εκτινάχθηκε στον αέρα προτού προσγειωθεί στο έδαφος.

Χωρίς ίχνος ντροπής ο οδηγός πάτησε το γκάζι και εξαφανίστηκε αμέσως μετά το ατύχημα.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ. Από το χτύπημα αποκόμισε πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι αλλά και στο σώμα της.

Παράλληλα, η Ελληνική Αστυνομία ερευνά τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος με περίσσιο θράσος χτύπησε την ηλικιωμένη και την εγκατέλειψε.

Δείτε το βίντεο από το Voria.gr:

 

Λευτέρης Παυλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

Πρώτος σε δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» με 968 ψήφους και τέσσερις έδρες.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Η Αποστολία Ακριβούση είχε επικρίνει τη μη τήρηση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και την παράλειψη τοξικολογικών εξετάσεων από τους επτά ιατροδικαστές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Ο Έλληνας Πόντιος που κινδυνεύει με απέλαση με απόφαση Πλεύρη, στέλνει κραυγή απόγνωσης - «Οι Τούρκοι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν αν το ελληνικό κράτος με στείλει πίσω»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Αδιανόητο - Για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνας πρωθυπουργός μιλά επαινετικά για τον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Κοινωνία
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία