ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Νέο βίντεο λίγο μετά τη σύγκρουση των τρένων (vid)

Νέο βίντεο στη δημοσιότητα από τον τόπο του τραγικού δυστυχήματος.
Τραγωδία στα Τέμπη: Νέο βίντεο λίγο μετά τη σύγκρουση των τρένων (vid)

Στη θλίψη έχει βυθίσει την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη η Τραγωδία στα Τέμπη. Η μετωπική σύγκρουση δύο τρένων είχε ως αποτέλεσμα 57 νεκρούς μέχρι στιγμής και 48 ανθρώπους που νοσηλεύονται.

Οι αποκαλύψεις για τα αίτια του δυστυχήματος, τα τραγικά λάθη και της έλλειψης συστημάτων ασφαλείας στο σιδηροδρομικό δίκτυο συγκλονίζουν.

Παράλληλα, αρκετοί είναι οι δημοσιογράφοι που καταφέρνουν να εξοργίζουν τον κόσμο, αφού ακόμα και τη στιγμή της ανείπωτης τραγωδίας ο Νίκος Μάνεσης το τερμάτισε στο ξέπλυμα του Μητσοτάκη, ενώ αγριο χώσιμο υπήρξε στον Πορτοσάλτε από πατέρα που έχασε το παιδί του στην τραγωδία στα Τέμπη.

Από την άλλη, ο 20χρονος που κατάφερε με αυτοθυσία και ηρωισμό να σώσει 10 ανθρώπους συγκλονίζει και συγκινεί με τα λόγια του και την τρομερή μαρτυρία του στον ΣΚΑΙ.

Συνεχώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορα βίντεο από τον τόπο του δυστυχήματος, ενώ ακόμα ένα έρχεται να προστεθεί σε αυτά, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη μοιραία σύγκρουση.

Σε αυτό φαίνεται η απόγνωση επιβατών που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το τρένο και περιμένουν μέσα στο σκοτάδι να έρθει βοήθεια.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την Τραγωδία στα Τέμπη:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Τέμπη: Νέο βίντεο λίγο μετά τη σύγκρουση των τρένων (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.