ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσαπανίδου για το μπάχαλο με το ρεύμα: «Κάποιος πρέπει να πληρώσει, να χάσει την καρέκλα»

Για το σοβαρό θέμα με το κομμένο ρεύμα στην Αττική πήρε η γνωστή δημοσιογράφος, εξηγώντας πως κάποιοι άνθρωποι πρέπει να λογοδοτήσουν.
Τσαπανίδου για το μπάχαλο με το ρεύμα: «Κάποιος πρέπει να πληρώσει, να χάσει την καρέκλα»

Για το σοβαρό θέμα με το κομμένο ρεύμα στην Αττική πήρε θέση η Πόπη Τσαπανίδου, εξηγώντας πως κάποιοι άνθρωποι πρέπει να λογοδοτήσουν.

Για ακόμα μία μέρα αρκετές περιοχές στην Αττική έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, κάτι που είναι αποτέλεσμα των πτώσεων αρκετών δέντρων πάνω στα καλώδια. Τι είπε η Πόπη Τσαπανίδου.

Το εύλογο ερώτημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, μετά τα όσα βιώνουν αρκετοί πολίτες, είναι το αν στις συσκέψεις που προηγήθηκαν για την κακοκαιρία Μήδεια, συζητήθηκε το θέμα με τα κλαδιά.

Αυτή ακριβώς την απορία εξέφρασε η Πόπη Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα αυτό…

«Είναι τρομερό τέσσερις μέρες μετά την έναρξη της κακοκαιρίας υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν ρεύμα, νερό, δεν έχουν τίποτα. Αλλά θα πάρουν πόσα; Κανά 30άρι ευρώ, με την μείωση της έκπτωσης που θα δοθεί από την ΔΕΗ. Όπως είπε και ένας φίλος μου, αυτά δεν φτάνουν ούτε για ψυχοφάρμακα με αυτά που περάσαμε τις τελευταίες μέρες.

Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι οτι ακούμε οτι θα γίνει σχέδιο νόμου για να δούμε ποιος θα ευθύνεται για το κλάδεμα των δέντρων. Δεν έχουμε νόμους μέχρι σήμερα και θα πρέπει να προσθέσουμε ακόμα ένα νόμο. Κάτι μου λέει οτι προσθέτουμε νόμους, προσθέτουμε αρμοδίους, γενικώς κάνουμε ένα θολό τοπίο για να μην ξέρουμε ποιος είναι ο αρμόδιος.

Σίγουρα ήταν μια κακή κακοκαιρία. Δεν ήταν όμως ο χειρότερη. Έχουμε περάσει αυτή του 2004 που ήταν χειρότερη. Φταίει ο Δήμος, φταίει η Περιφέρεια, φταίει το κακό μας το κεφάλι; Κάπως πρέπει την επόμενη φορά που θα μας βρει, να μην αφήσουμε το 2021 ανθρώπους τόσους μέρες χωρίς ρεύμα. Κάποιος πρέπει να φύγει από την καρέκλα του, κάποιος πρέπει να πληρώσει, κάποιος να αναλάβει την ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Στα λεγόμενά της ουσιαστικά συμφώνησε και ο Πάνος Αμυράς, με την Πόπη Τσαπανίδου να συμπληρώνει: «Μπαίνανε σε συσκέψεις από την ημέρα που ήρθε η ενημέρωση από την ΕΜΥ. Έμπαιναν σε συσκέψεις που διαφήμιζαν. Τι ακριβώς συζητούσαν; Ένας δεν ρώτησε αν είναι κλαδεμένα τα δέντρα; Πότε κόπηκαν για τελευταία φορά. Όταν χιονίζει πέφτουν κλαδιά», με τον Πάνο Αμυρά να λέει: «Και να ρώτησε, μετά από τόσες μέρες δεν έχουμε πάρει απάντηση».

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Επεξεργασμένες μορφές εντόμων ήδη φτάνουν στο πιάτο ανυποψίαστων πολιτών - Η Κομισιόν στηρίζει σθεναρά την αποκρουστική διατροφική ατζέντα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Τσικνοπέμπτη ακριβαίνει αλλά οι μισθοί μένουν ίδιοι και κάπως έτσι χάνεται η παράδοση

Η Τσικνοπέμπτη ακριβαίνει αλλά οι μισθοί μένουν ίδιοι και κάπως έτσι χάνεται η παράδοση

Η Τσικνοπέμπτη γίνεται ακριβότερη την ώρα που οι μισθοί δεν ακολουθούν

Κοινωνία
Κοινωνία: Του έκλεψαν αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια και ο δράστης πήγε για ψώνια σε περίπτερο στη γειτονιά του

Του έκλεψαν αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια και ο δράστης πήγε για ψώνια σε περίπτερο στη γειτονιά του

Κλοπή στην Πάτρα με αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια, ενώ ο δράστης φέρεται να έκανε αγορές σε περίπτερο στη γειτονιά του θύματος

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η βιβλιοθήκη του σκότους: Τα βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού που αγόραζε ο Επστάιν αποκαλύπτουν το κτηνώδες προφίλ του

Η βιβλιοθήκη του σκότους: Τα βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού που αγόραζε ο Επστάιν αποκαλύπτουν το κτηνώδες προφίλ του

Βιβλία για παιδεραστία, σεξουαλική γιόγκα, σκοτεινά τάγματα μαγείας και Καμπαλισμό διάβαζε αποδεδειγμένα ο σατανικός Τζέφρι Επστάιν

Ελευθέριος Ανδρώνης