ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Η Αριστερά διαδίδει σκόπιμα τον ιό, για να κρατήσει η καραντίνα» (audio)

Δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού και τον… ρόλο που παίζει η Αριστερά, όπως είπε. Ο υφυπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα αίτια της αύξησης των κρουσμάτων και της μη αποτελεσματικότητας του lockdown που υπάρχει...
Άδωνις Γεωργιάδης: «Η Αριστερά διαδίδει σκόπιμα τον ιό, για να κρατήσει η καραντίνα» (audio)

Δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού και τον… ρόλο που παίζει η Αριστερά, όπως είπε.

Ο υφυπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα αίτια της αύξησης των κρουσμάτων και της μη αποτελεσματικότητας του lockdown που υπάρχει από τον Νοέμβριο.

«Ας πούμε οτι λες οτι θα χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις καταστολής, τη νόμιμη διαδικασία για να εμποδίσεις την διαδήλωση. Τις δυνάμεις των ΜΑΤ δηλαδή. Όταν τα ΜΑΤ θα έρθουν σώμα με σώμα με τους διαδηλωτές θα επιβαρύνουν την μετάδοση του ιού; Εδώ, είμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και συνέχισε: Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει το ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής. – Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλο. Για να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα. Και μετά να βγαίνουν και να κατηγορούν την κυβέρνηση για την καραντίνα. Αυτό το εξήγησα πολύ ωραία για όσους δεν το είχαν καταλάβει, γιατί κάποιοι καλόπιστοι μπορεί να μην μπορούσαν να πιστέψουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εκβιάζει την Ελλάδα με ένα βιολογικό όπλο όπως είναι ο ιός, και το είπε ο κ. Κυρίτσης».

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπλήρωσε: «Ένα μικρό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, της Αριστεράς, και της άκρας Αριστεράς, αποφάσισε να αποσχιστεί από την εθνική προσπάθεια, και να εκβιάσει το υπόλοιπο σώμα της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα θυσιάσουμε την Δημοκρατίας γι’ αυτό αλλά θα τους θυμόμαστε» τόνισε, συμπληρώνοντας, ότι «ο ελληνικός λαός κρίνει τι θα πει ΣΥΡΙΖΑ και Αριστερά στην Ελλάδα, ο οποίος για να επιβάλει την μειοψηφική του στην κοινωνία άποψη, εκβιάζει τον ελληνικό λαό και τον καταστρέφει με σκόπιμη διάδοση κορονοϊού. Είναι απολύτως προφανές ότι έχουν πέσει οι μάσκες τους. Είναι κανονικοί εκβιαστές. Χρησιμοποιούν τον κορονοϊό ως όπλο για να καταστρέψουν την Ελλάδα, για να επιβάλουν τη γνώμη τους».

Τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως «όσο οι διαδηλώσεις είναι στους δρόμους οι επαγγελματίες δεν θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους. Ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να καταστρέψει την Ελλάδα για να αποκομίσει ο ίδιος δήθεν πολιτικά οφέλη. Στο τέλος δεν θα έχει ούτε πολιτικά οφέλη. Γιατί θα χάσει από όλο αυτό αλλά θα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημία στην Ελλάδα. Όταν είπε «δέχομαι το ρίσκο», στο μυαλό του είχε σχέδιο, δεν το είπε έτσι δεν ήταν τυχαίο».

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό απόσπασμα από όσα είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πολιτική: Ο Θανάσης Ζαννιάς στην Επιτροπή Συντονισμού των Τομέων Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Ο Θανάσης Ζαννιάς στην Επιτροπή Συντονισμού των Τομέων Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Ο ρόλος των «υπερτομεαρχών» είναι κομβικός στη διασφάλιση του συντονισμού, της παρακολούθησης και της αποτελεσματικής λειτουργίας των Τομέων Πολιτικής.

Πολιτική
Πολιτική: Και άλλη βουλευτής αποχώρησε από την Πλεύση Ελευθερίας. Με πόσους έμεινε το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Και άλλη βουλευτής αποχώρησε από την Πλεύση Ελευθερίας. Με πόσους έμεινε το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Νέα αποχώρηση από την Πλεύση Ελευθερίας μειώνει την κοινοβουλευτική της δύναμη στο ελάχιστο όριο

Πολιτική
Πολιτική: Νέα Δημοκρατία: Αυτό είναι το πόθεν έσχες της πρώην υφυπουργού της έκφρασης “Το τζάμπα πέθανε”

Νέα Δημοκρατία: Αυτό είναι το πόθεν έσχες της πρώην υφυπουργού της έκφρασης “Το τζάμπα πέθανε”

Η φράση «το τζάμπα πέθανε» άναψε αντιδράσεις, όμως τα περιουσιακά στοιχεία μαρτυρούν μια δική τους αλήθεια..

Πολιτική
Πολιτική: Ελληνικός Παλμός: 21.000 αφίξεις μέσω Κρήτης με όλο το βάρος να έχει πέσει στο Λιμενικό – Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Ελληνικός Παλμός: 21.000 αφίξεις μέσω Κρήτης με όλο το βάρος να έχει πέσει στο Λιμενικό – Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Ο πρόεδρος του Ελληνικού παλμού,Νίκος Παπαδόπουλος, από το βήμα της Βουλής, μιλά για 21.000 αφίξεις μέσω Κρήτης και ζητά στήριξη στο Λιμενικό.

Πολιτική
Πολιτική: Συμφέρον του πιτ μπουλ ή δημόσιο συμφέρον; Το Υπ. Εσωτερικών καλείται να απαντήσει

Συμφέρον του πιτ μπουλ ή δημόσιο συμφέρον; Το Υπ. Εσωτερικών καλείται να απαντήσει

Έγγραφο του ΥΠΕΣ προς τον Δήμο Ζακύνθου ζητά αξιολόγηση αιτημάτων υιοθεσίας για το πιτ μπουλ, χωρίς καμία αναφορά στη δημόσια ασφάλεια.

Πολιτική
Κοινωνία: Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025 δεν θα μείνει στην ιστορία της Χώρας μας ως χρονιά προόδου. Περισσότερο θα καταγραφεί ως μια περίοδος πολιτικής αδράνειας, θεσμικής κόπωσης και κανονικοποίησης της αδικίας.

Κοινωνία
Πολιτική: Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δικαστής του κόσμου και η “σιωπή” για τη νομιμότητα

Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δικαστής του κόσμου και η “σιωπή” για τη νομιμότητα

Ο Μητσοτάκης μιλά για ελπίδα στη Βενεζουέλα, αλλά ζητά σιωπή για τη νομιμότητα.. όταν βολεύει, το δίκαιο εξαφανίζεται.

Πολιτική
Πολιτική: Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Σωτήριος Μουτούσης του Νικολάου γεννήθηκε στο χωριό Τραγανό της Αχαΐας στις 6 Φεβρουαρίου 1894.

Πολιτική
Media: Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνεχίζει να είναι ο... Άρης Πορτοσάλτε.

Media