ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη ο Θανάσης Ζαννιάς

Την στήριξή του στο Νίκο Ανδρουλάκη ανακοίνωσε ο Θανάσης Ζαννιάς στις επερχόμενες εκλογές ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Εκλογές ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη ο Θανάσης Ζαννιάς

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Ο Γραμματέας του Τομέα Αθλητισμού & Μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Ζαννιάς βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με μήνυμά του με τίτλο «Πάμε Μαζί για τη Νέα Αλλαγή» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στις επερχόμενες εκλογές του κόμματος θα ταχθεί υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Αναλυτικά το μήνυμα του Θανάση Ζαννιά

«Πάμε Μαζί για τη Νέα Αλλαγή

Συμμετέχω από το 2013 στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από το 2018 στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής.

Από 26 ετών ξεκίνησα τη διαδρομή μου σε σημαντικές θέσεις στη μεγάλη Παράταξη, που παραμένει ισχυρή στους μαζικούς χώρους και στους βαθμούς της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Σήμερα βρισκόμαστε για άλλη μια φορά σε δύσκολο «σταυροδρόμι», έχοντας μπροστά μας τις εσωτερικές διαδικασίες, με σημαντικότερη την εκλογή Προέδρου. Είμαι βέβαιος ότι θα αντέξουμε και αυτή τη δοκιμασία και θα παραμείνουμε αρραγείς χωρίς εσωστρέφειες.

Ένα μικρό βήμα χρειάζεται, με γενναιοδωρία από όλους μας, για να πάρουμε τη θέση που μας αξίζει και στην Κεντρική Πολιτική Σκηνή.

Σε όλη αυτή την διαδρομή αναγνωρίζω την μεγάλη προσφορά της αείμνηστης Προέδρου Φώφης Γεννηματά, η οποία «ένωσε» και δημιούργησε τις συνθήκες για να κάνουμε το απαραίτητο βήμα. Έδωσε χώρο στη νέα γενιά, κράτησε γερά τα οικονομικά και ήταν παρούσα σε όλα τα θέματα που ταλανίζουν την Πατρίδα μας.

Πιστεύω ότι αυτή η πολιτική θα συνεχιστεί, ώστε το Κίνημα Αλλαγής να γίνει πάλι πρωταγωνιστής και να κυβερνήσει τον τόπο μας, με δικαιοσύνη για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Στηρίζω Νίκο Ανδρουλάκη.
Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια αυτή.

Απευθυνόμενος στους υποψηφίους Προέδρους, θέλω να καταθέσω την εκτίμηση και τον σεβασμό μου σε όλους και να σας διαβεβαιώσω ότι θα συμμετάσχω παροτρύνοντας με όλες μου τις δυνάμεις τη Νεολαία να πλαισιώσει και να δυναμώσει το Κίνημα Αλλαγής, στην κορυφαία εκλογική διαδικασία.

Με εκτίμηση
Θανάσης Ζαννιάς
Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής
Γραμματέας Τομέα Αθλητισμού»

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πολιτική: Και άλλη βουλευτής αποχώρησε από την Πλεύση Ελευθερίας. Με πόσους έμεινε το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Και άλλη βουλευτής αποχώρησε από την Πλεύση Ελευθερίας. Με πόσους έμεινε το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Νέα αποχώρηση από την Πλεύση Ελευθερίας μειώνει την κοινοβουλευτική της δύναμη στο ελάχιστο όριο

Πολιτική
Πολιτική: Νέα Δημοκρατία: Αυτό είναι το πόθεν έσχες της πρώην υφυπουργού της έκφρασης “Το τζάμπα πέθανε”

Νέα Δημοκρατία: Αυτό είναι το πόθεν έσχες της πρώην υφυπουργού της έκφρασης “Το τζάμπα πέθανε”

Η φράση «το τζάμπα πέθανε» άναψε αντιδράσεις, όμως τα περιουσιακά στοιχεία μαρτυρούν μια δική τους αλήθεια..

Πολιτική
Πολιτική: Ελληνικός Παλμός: 21.000 αφίξεις μέσω Κρήτης με όλο το βάρος να έχει πέσει στο Λιμενικό – Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Ελληνικός Παλμός: 21.000 αφίξεις μέσω Κρήτης με όλο το βάρος να έχει πέσει στο Λιμενικό – Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Ο πρόεδρος του Ελληνικού παλμού,Νίκος Παπαδόπουλος, από το βήμα της Βουλής, μιλά για 21.000 αφίξεις μέσω Κρήτης και ζητά στήριξη στο Λιμενικό.

Πολιτική
Πολιτική: Συμφέρον του πιτ μπουλ ή δημόσιο συμφέρον; Το Υπ. Εσωτερικών καλείται να απαντήσει

Συμφέρον του πιτ μπουλ ή δημόσιο συμφέρον; Το Υπ. Εσωτερικών καλείται να απαντήσει

Έγγραφο του ΥΠΕΣ προς τον Δήμο Ζακύνθου ζητά αξιολόγηση αιτημάτων υιοθεσίας για το πιτ μπουλ, χωρίς καμία αναφορά στη δημόσια ασφάλεια.

Πολιτική
Κοινωνία: Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025 δεν θα μείνει στην ιστορία της Χώρας μας ως χρονιά προόδου. Περισσότερο θα καταγραφεί ως μια περίοδος πολιτικής αδράνειας, θεσμικής κόπωσης και κανονικοποίησης της αδικίας.

Κοινωνία
Πολιτική: Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δικαστής του κόσμου και η “σιωπή” για τη νομιμότητα

Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δικαστής του κόσμου και η “σιωπή” για τη νομιμότητα

Ο Μητσοτάκης μιλά για ελπίδα στη Βενεζουέλα, αλλά ζητά σιωπή για τη νομιμότητα.. όταν βολεύει, το δίκαιο εξαφανίζεται.

Πολιτική
Πολιτική: Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Σωτήριος Μουτούσης του Νικολάου γεννήθηκε στο χωριό Τραγανό της Αχαΐας στις 6 Φεβρουαρίου 1894.

Πολιτική
Media: Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνεχίζει να είναι ο... Άρης Πορτοσάλτε.

Media
Πολιτική: Ο Φειδίας Παναγιώτου με στόχο την Κυπριακή Βουλή ανακοινώνει την Άμεση Δημοκρατία, το νέο του κόμμα

Ο Φειδίας Παναγιώτου με στόχο την Κυπριακή Βουλή ανακοινώνει την Άμεση Δημοκρατία, το νέο του κόμμα

Ο Φειδίας Παναγιώτου παραμένει ευρωβουλευτής και ανακοινώνει το κόμμα Άμεση Δημοκρατία με ψηφιακή συμμετοχή πολιτών για επιλογή υποψηφίων και θέσεις στη Βουλή.

Πολιτική