ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχολεία: Ανοίγουν στις 11 Ιανουαρίου -με αυστηρά μέτρα- νηπιαγωγεία και δημοτικά

Σχολεία: «Ναι» στο άνοιγμα μόνο δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων στις 11 Ιανουαρίου, αλλά με αυστηρά μέτρα
Σχολεία: Ανοίγουν στις 11 Ιανουαρίου -με αυστηρά μέτρα- νηπιαγωγεία και δημοτικά

Σχολεία: «Ναι» στο άνοιγμα μόνο δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων στις 11 Ιανουαρίου, αλλά με αυστηρά μέτρα, είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Θυμίζουμε ότι για τα σχολεία οι αρμόδιοι φορείς συνεδριάζουν από το μεσημέρι της Δευτέρας (4/1) με επικεφαλής τη την Υπουργό Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

Σχολεία: Έτσι θα γίνει το άνοιγμα -Κλιμακωτό ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης

Όπως προκύπτει τα μέτρα στα σχολεία θα είναι αυστηρότερα, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Επίσης υπάρχει η σκέψη να εφαρμοστεί κλιμακωτό ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός γονέων και κηδεμόνων την ώρα που θα πηγαίνουν αλλά και την ώρα που θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από τα σχολεία.

Οι λοιμωξιολόγοι τόνιζαν πως το πρόβλημα δεν είναι τα παιδιά στα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, αλλά ο συνωστισμός που προκαλείται από τους γονείς όταν τα πηγαίνουν και όταν τα παραλαμβάνουν, με την κ. Κεραμέως να έχει προτείνει ένα κλιμακωτό ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης, ώστε να δοθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Ελλάδα: 427 τα νέα κρούσματα, 407 οι διασωληνωμένοι

 

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πολιτική: Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Σωτήριος Μουτούσης του Νικολάου γεννήθηκε στο χωριό Τραγανό της Αχαΐας στις 6 Φεβρουαρίου 1894.

Πολιτική
Media: Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνεχίζει να είναι ο... Άρης Πορτοσάλτε.

Media
Πολιτική: Ο Φειδίας Παναγιώτου με στόχο την Κυπριακή Βουλή ανακοινώνει την Άμεση Δημοκρατία, το νέο του κόμμα

Ο Φειδίας Παναγιώτου με στόχο την Κυπριακή Βουλή ανακοινώνει την Άμεση Δημοκρατία, το νέο του κόμμα

Ο Φειδίας Παναγιώτου παραμένει ευρωβουλευτής και ανακοινώνει το κόμμα Άμεση Δημοκρατία με ψηφιακή συμμετοχή πολιτών για επιλογή υποψηφίων και θέσεις στη Βουλή.

Πολιτική
ExtraTime: Δεύτερη παραπομπή της Δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας στο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Δεύτερη παραπομπή της Δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας στο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Για δεύτερη φορά καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αιρετών η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή...

ExtraTime
Πολιτική: Αλέξης Τσίπρας: Πώς επιλέγει τα στελέχη του για το νέο κόμμα – Πότε θα παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας: Πώς επιλέγει τα στελέχη του για το νέο κόμμα – Πότε θα παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας κινείται με προσεκτικά βήματα στο σχέδιο δημιουργίας του νέου πολιτικού φορέα, επιλέγοντας τα στελέχη που θα τον πλαισιώσουν

Πολιτική
Πολιτική: Αλέξης Τσίπρας: Αυτά είναι τα πρώτα βαριά ονόματα στο νέο κόμμα – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Αλέξης Τσίπρας: Αυτά είναι τα πρώτα βαριά ονόματα στο νέο κόμμα – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει με νέο κόμμα και ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα. Δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι αν ξεπεράσει το 20%, μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην πολιτική σκηνή.

Πολιτική
Ηλεκτρονική έκδοση: e-sportime (3/8) :  O Καραλής του 6.08! Η άλλη Ελλάδα, αυτή που δεν φωνάζει αλλά παλεύει

e-sportime (3/8) : O Καραλής του 6.08! Η άλλη Ελλάδα, αυτή που δεν φωνάζει αλλά παλεύει

Ο Εμμανουήλ Καραλής με το 6.08μ. δεν νίκησε μόνο τα κοντάρια – αλλά και την Ελλάδα της ρεμούλας, των σκανδάλων και του εύκολου. Γιατί υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα. Και μοιάζει με εκείνον.

Ηλεκτρονική έκδοση
Πολιτική: Πώς θα εκλέγεται δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή

Πώς θα εκλέγεται δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή

Καταργείται ο δεύτερος γύρος, καθιερώνεται η ηλεκτρονική ψήφος και αυστηροποιούνται τα κριτήρια για τους υποψηφίους

Πολιτική
Πολιτική: Αλέξης Τσίπρας: Πότε θα ανακοινώσει τελικά το νέο κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: Πότε θα ανακοινώσει τελικά το νέο κόμμα

Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να έχει αποχωρήσει από την πολιτική σκηνλημ όμως το επιτελείο του λειτουργεί μεθοδικά, επεξεργαζόμενο κάθε πιθανή παρέμβαση, με φόντο τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα.

Πολιτική