ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Μπογδάνο: «Έπρεπε να τον εκθέσει ο Δένδιας για τον διαγράψει ο Μητσοτάκης»

Αιχμηρή ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή Μπογδάνου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
ΣΥΡΙΖΑ για Μπογδάνο: «Έπρεπε να τον εκθέσει ο Δένδιας για τον διαγράψει ο Μητσοτάκης»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση, που πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να διαγραφεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Καθυστέρηση δύο εβδομάδων εντοπίζει η αξιωματική αντιπολίτευση στη διαγραφή Μπογδάνου ενώ τονίζει πως ο Νίκος Δένδιας εξέθεσε ανεπανόρθωτα το πρώην πλέον στέλεχος της ΝΔ.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, για την κυβέρνηση δεν ήταν αρκετή η φασιστική και αποτρόπαια δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα νηπίων μεταναστών.

Έπρεπε ο Μπογδάνος να αγγίξει και το περιβάλλον του ίδιου του πρωθυπουργού όταν είπε στη Βουλή ότι στις γιορτές μίσους σε Γράμμο – Βίτσι έδωσε το «παρών» μαζί με την επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, κα Μαρία Αντωνίου, αλλά και τον βουλευτή Καστοριάς της Ν.Δ. Ζήση Τζηκαλάγια, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Άμεση διαγραφή και του βουλευτή Τζηκαλάγια και ταυτόχρονα αποπομπή της κας Αντωνίου από το Πρωθυπουργικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση από τον πρωθυπουργό καθώς οι προαναφερθέντες συμμετείχαν στις γιορτές μίσους μαζί με τη Χρυσή Αυγή και το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Και μετά ας πάρουν σειρά οι ακροδεξιοί πρωτοκλασάτοι υπουργοί του.

Σε διαφορετική περίπτωση όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή η σημερινή απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι υποκριτική και θα αποτελεί επιβεβαίωση για το ότι ο πρωθυπουργός συνεχίζει και ανέχεται ακροδεξιούς στο κόμμα του και την κυβέρνησή του.

 

Λευτέρης Παυλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πολιτική: Νέα Δημοκρατία: Αυτό είναι το πόθεν έσχες της πρώην υφυπουργού της έκφρασης “Το τζάμπα πέθανε”

Νέα Δημοκρατία: Αυτό είναι το πόθεν έσχες της πρώην υφυπουργού της έκφρασης “Το τζάμπα πέθανε”

Η φράση «το τζάμπα πέθανε» άναψε αντιδράσεις, όμως τα περιουσιακά στοιχεία μαρτυρούν μια δική τους αλήθεια..

Πολιτική
Πολιτική: Ελληνικός Παλμός: 21.000 αφίξεις μέσω Κρήτης με όλο το βάρος να έχει πέσει στο Λιμενικό – Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Ελληνικός Παλμός: 21.000 αφίξεις μέσω Κρήτης με όλο το βάρος να έχει πέσει στο Λιμενικό – Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Ο πρόεδρος του Ελληνικού παλμού,Νίκος Παπαδόπουλος, από το βήμα της Βουλής, μιλά για 21.000 αφίξεις μέσω Κρήτης και ζητά στήριξη στο Λιμενικό.

Πολιτική
Πολιτική: Συμφέρον του πιτ μπουλ ή δημόσιο συμφέρον; Το Υπ. Εσωτερικών καλείται να απαντήσει

Συμφέρον του πιτ μπουλ ή δημόσιο συμφέρον; Το Υπ. Εσωτερικών καλείται να απαντήσει

Έγγραφο του ΥΠΕΣ προς τον Δήμο Ζακύνθου ζητά αξιολόγηση αιτημάτων υιοθεσίας για το πιτ μπουλ, χωρίς καμία αναφορά στη δημόσια ασφάλεια.

Πολιτική
Κοινωνία: Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025 δεν θα μείνει στην ιστορία της Χώρας μας ως χρονιά προόδου. Περισσότερο θα καταγραφεί ως μια περίοδος πολιτικής αδράνειας, θεσμικής κόπωσης και κανονικοποίησης της αδικίας.

Κοινωνία
Πολιτική: Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δικαστής του κόσμου και η “σιωπή” για τη νομιμότητα

Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δικαστής του κόσμου και η “σιωπή” για τη νομιμότητα

Ο Μητσοτάκης μιλά για ελπίδα στη Βενεζουέλα, αλλά ζητά σιωπή για τη νομιμότητα.. όταν βολεύει, το δίκαιο εξαφανίζεται.

Πολιτική
Πολιτική: Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Σωτήριος Μουτούσης του Νικολάου γεννήθηκε στο χωριό Τραγανό της Αχαΐας στις 6 Φεβρουαρίου 1894.

Πολιτική
Media: Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνεχίζει να είναι ο... Άρης Πορτοσάλτε.

Media
Πολιτική: Ο Φειδίας Παναγιώτου με στόχο την Κυπριακή Βουλή ανακοινώνει την Άμεση Δημοκρατία, το νέο του κόμμα

Ο Φειδίας Παναγιώτου με στόχο την Κυπριακή Βουλή ανακοινώνει την Άμεση Δημοκρατία, το νέο του κόμμα

Ο Φειδίας Παναγιώτου παραμένει ευρωβουλευτής και ανακοινώνει το κόμμα Άμεση Δημοκρατία με ψηφιακή συμμετοχή πολιτών για επιλογή υποψηφίων και θέσεις στη Βουλή.

Πολιτική
ExtraTime: Δεύτερη παραπομπή της Δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας στο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Δεύτερη παραπομπή της Δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας στο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Για δεύτερη φορά καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αιρετών η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή...

ExtraTime