ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σύξυλοι» όσοι συκοφαντούν τη ΝΙΚΗ για δήθεν «παρανομίες» – Ο πρ. αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Γ. Αποστολάκης, επικεφαλής του Επικρατείας με το κόμμα!

Η ένταξη του πρώην Αρεοπαγίτη στο κόμμα ΝΙΚΗ, τινάζει στον αέρα την παραφιλολογία και τις συκοφαντίες των στρατευμένων ΜΜΕ
«Σύξυλοι» όσοι συκοφαντούν τη ΝΙΚΗ για δήθεν «παρανομίες» – Ο πρ. αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Γ. Αποστολάκης, επικεφαλής του Επικρατείας με το κόμμα!

Σε ένα χρονικό διάστημα που το κόμμα ΝΙΚΗ δέχεται μια καταιγίδα συκοφαντιών από τα κυρίαρχα ΜΜΕ και εντεταλμένοι αρθρογράφοι δεν διστάζουν να σκαρώνουν κατασκοπικά παραμύθια για να τη συνδέσουν ακόμα και με δίκτυα… τρομοκρατίας, η σύμπραξη του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, Γεωργίου Αποστολάκη, με το κόμμα ΝΙΚΗ, είναι μια εξέλιξη καθοριστικής σημασίας που «βουλώνει» πολλά στόματα και εκθέτει δημοσιογραφικές πένες.

Σύμφωνα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, ο Γεώργιος Αποστολάκης, γνωστοποίησε ότι στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 κατέρχεται ως επικεφαλής του συνδυασμού Επικρατείας, του κόμματος ΝΙΚΗ. Ο 69χρονος Γεώργιος Αποστολάκης έχει γεννηθεί στην Ερέτρια Φαρσάλων, το έτος 1954 και είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τον Ιούνιο του 2020 προήχθη σε αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και διετέλεσε πρόεδρος του Α2 Πολιτικού Τμήματος του Ανωτάτου Πολιτικού Δικαστηρίου. Ένα έτος μετά, τον Ιούνιο του 2021, αποχώρησε από το δικαστικό σώμα, λόγω συνταξιοδότησης.

Προηγούμενα διορίστηκε:

Πάρεδρος Πρωτοδικείου στις 22-6-1983,

Πρωτοδίκης στις 16-2-1985,

Πρόεδρος Πρωτοδικών στις 11-3-1998,

Εφέτης στις 1-8-2003,

Πρόεδρος Εφετών στις 10-9-2012 και

Αρεοπαγίτης στις 11-8-2016.

Η επιλογή ενός πρώην Αρεοπαγίτη, και μάλιστα πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, να συστρατευτεί στον αγώνα της ΝΙΚΗΣ, αποδεικνύει πως οι συνωμοσιολογικές κραυγές των «γαλάζιων» (και όχι μόνο) Μέσων Ενημέρωσης που καταφέρονται ενάντια στη ΝΙΚΗ, δεν είναι τίποτε άλλο από φληναφήματα και ιαχές παραπληροφόρησης.

Ένας καθόλα αξιοσέβαστος Δικαστικός Λειτουργός με αναγνώριση από όλο το Δικαστικό Σώμα, δεν υπήρχε περίπτωση να διακινδυνεύσει την υπόληψη του, για να σχετιστεί με οποιοδήποτε «μόρφωμα» που «κινείται μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας», έτσι όπως παρουσίαζαν τη ΝΙΚΗ οι άθλιοι συκοφάντες στα δεκάδες άρθρα που έχουν επιστρατεύσει για να πλήξουν την ολοένα και αυξανόμενη δημοφιλία της ΝΙΚΗΣ.

Ο κ. Αποστολάκης γνωρίζει καλά ότι έχει να κάνει με ένα αδιάφθορο κόμμα, που δεν εμπλέκεται σε κανένα σκιώδες παρασκήνιο (σε αντίθεση με άλλα), και γι’ αυτό ακριβώς συντάσσεται σε αυτή την προσπάθεια ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Αυτοί που επιστρατεύουν αστήρικτες εικασίες για… υπόγειες χρηματοδοτήσεις, σκοτεινά δίκτυα, δάκτυλους του… Πούτιν, «ρούβλια», και προειδοποιούν μάλιστα για «κίνδυνο για τη Δημοκρατία μας» που τάχα αποτελεί η… ΝΙΚΗ, περίλυποι βλέπουν τώρα μια αυθεντία του χώρου της Δικαιοσύνης όπως είναι ο κ. Αποστολάκης, να βάζει «σφραγίδα» εντιμότητας στο κόμμα που ηγείται ο Δημήτρης Νατσιός.

Βασικός πυλώνας της Δημοκρατίας μας είναι η Δικαστική εξουσία, και ο Άρειος Πάγος είναι το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης της Ελλάδας. Επομένως, το ειδικό βάρος που φέρει ένας πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου είναι εξαιρετικής σημασίας. Ο πολύπειρος Γεώργιος Αποστολάκης είναι ένας άξιος λειτουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας που μπορεί να διακρίνει πολύ καλύτερα το πού ελλοχεύουν οι πραγματικοί κίνδυνοι για το Πολίτευμα μας, απ’ ότι οι προπαγανδιστές δημοσιογράφοι του συρμού που εξυπηρετούν κομματικές ατζέντες.

Καιρός λοιπόν να αρχίσουν να μαζεύονται όσοι έχουν εκτροχιαστεί με τα όσα λένε και όσα γράφουν. Από εδώ και πέρα, όποιος συκοφάντης επιμένει να κατασκευάζει τρομο – σενάρια για το κόμμα ΝΙΚΗ, θα πρέπει να δώσει πειστική εξήγηση και για την «υπογραφή» του κ. Αποστολάκη στην προσπάθεια της ΝΙΚΗΣ.

 

 

Αλέξανδρος Ορφανίδης

Ο Αλέξανδρος Ορφανίδης αρθρογραφεί στο Sportime.GR από τα τέλη του 2021, επισημαίνοντας με τα άρθρα του, τα δεινά της ελληνικής κοινωνίας.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πολιτική: Ο Θανάσης Ζαννιάς στην Επιτροπή Συντονισμού των Τομέων Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Ο Θανάσης Ζαννιάς στην Επιτροπή Συντονισμού των Τομέων Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Ο ρόλος των «υπερτομεαρχών» είναι κομβικός στη διασφάλιση του συντονισμού, της παρακολούθησης και της αποτελεσματικής λειτουργίας των Τομέων Πολιτικής.

Πολιτική
Πολιτική: Και άλλη βουλευτής αποχώρησε από την Πλεύση Ελευθερίας. Με πόσους έμεινε το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Και άλλη βουλευτής αποχώρησε από την Πλεύση Ελευθερίας. Με πόσους έμεινε το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Νέα αποχώρηση από την Πλεύση Ελευθερίας μειώνει την κοινοβουλευτική της δύναμη στο ελάχιστο όριο

Πολιτική
Πολιτική: Νέα Δημοκρατία: Αυτό είναι το πόθεν έσχες της πρώην υφυπουργού της έκφρασης “Το τζάμπα πέθανε”

Νέα Δημοκρατία: Αυτό είναι το πόθεν έσχες της πρώην υφυπουργού της έκφρασης “Το τζάμπα πέθανε”

Η φράση «το τζάμπα πέθανε» άναψε αντιδράσεις, όμως τα περιουσιακά στοιχεία μαρτυρούν μια δική τους αλήθεια..

Πολιτική
Πολιτική: Ελληνικός Παλμός: 21.000 αφίξεις μέσω Κρήτης με όλο το βάρος να έχει πέσει στο Λιμενικό – Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Ελληνικός Παλμός: 21.000 αφίξεις μέσω Κρήτης με όλο το βάρος να έχει πέσει στο Λιμενικό – Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Ο πρόεδρος του Ελληνικού παλμού,Νίκος Παπαδόπουλος, από το βήμα της Βουλής, μιλά για 21.000 αφίξεις μέσω Κρήτης και ζητά στήριξη στο Λιμενικό.

Πολιτική
Πολιτική: Συμφέρον του πιτ μπουλ ή δημόσιο συμφέρον; Το Υπ. Εσωτερικών καλείται να απαντήσει

Συμφέρον του πιτ μπουλ ή δημόσιο συμφέρον; Το Υπ. Εσωτερικών καλείται να απαντήσει

Έγγραφο του ΥΠΕΣ προς τον Δήμο Ζακύνθου ζητά αξιολόγηση αιτημάτων υιοθεσίας για το πιτ μπουλ, χωρίς καμία αναφορά στη δημόσια ασφάλεια.

Πολιτική
Κοινωνία: Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025 δεν θα μείνει στην ιστορία της Χώρας μας ως χρονιά προόδου. Περισσότερο θα καταγραφεί ως μια περίοδος πολιτικής αδράνειας, θεσμικής κόπωσης και κανονικοποίησης της αδικίας.

Κοινωνία
Πολιτική: Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δικαστής του κόσμου και η “σιωπή” για τη νομιμότητα

Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δικαστής του κόσμου και η “σιωπή” για τη νομιμότητα

Ο Μητσοτάκης μιλά για ελπίδα στη Βενεζουέλα, αλλά ζητά σιωπή για τη νομιμότητα.. όταν βολεύει, το δίκαιο εξαφανίζεται.

Πολιτική
Πολιτική: Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Σωτήριος Μουτούσης του Νικολάου γεννήθηκε στο χωριό Τραγανό της Αχαΐας στις 6 Φεβρουαρίου 1894.

Πολιτική
Media: Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνεχίζει να είναι ο... Άρης Πορτοσάλτε.

Media