ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Όσα αποκαλύπτει στο βιβλίο του για το διαζύγιο

Αιχμές για την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ αφήνει ο Στέφανος Κασσελάκης.
Στέφανος Κασσελάκης: Όσα αποκαλύπτει στο βιβλίο του για το διαζύγιο

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στο νέο του βιβλίο. Με όνομα «Δεύτερη ευκαιρία», το βιβλίο του πολιτικού κάνει εκτενή αναφορά σε όσα συνέβησαν με το ΣΥΡΙΖΑ με τη RealNews να έχει εξασφαλίσει αποσπάσματα από αυτά που θα προκαλέσουν αντιδράσεις!

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλάει για το διαζύγιο με το ΣΥΡΙΖΑ και γράφει γι’ αυτό:

«Η απόφαση για ρήξη με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου – απόφαση που έλαβαν, όπως αποδείχθηκε στο τέλος άλλοι για εμένα. Έπειτα από μια διαδρομή γεμάτη προκλήσεις, όνειρα και αγώνες βρέθηκα αντιμέτωπος με ένα δίλημμα: να συνεχίσω να υπηρετεί έναν χώρο που δεν ανταποκρίνεται πλέον στις αξίες μου ή να κάνω ένα βήμα προς το άγνωστο, πιστός στο όραμα μου/μας για αλλαγή. Από την πρώτη ημέρα που εντάχθηκα στον ΣΥΡΙΖΑ, πίστευα βαθιά στις αρχές του. Η αλληλεγγύη, η κοινωνική δικαιοσύνη και η ανάγκη για ένα καλύτερο αύριο ήταν οι πυλώνες πάνω στους οποίους οικοδόμησα τις προσπάθειές μου. Όμως, από την πρώτη ημέρα κιόλας άρχισα επίσης να βλέπα σημάδια κόπωσης, δογματισμού και εσωστρέφειας – σημάδια που εντείνονταν μέρα με τη μέρα με αποκορύφωμα το Συνέδριο του Νοέμβριου. Το κόμμα που κάποτε παρουσιαζόταν ως μια δύναμη αλλαγής, αποδείχθηκε ένα καλοστημένο ψέμα».

Στο βιβλίο του, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται φυσικά και στις «καλές εποχές», δηλαδή όταν το όνομά του μπείτε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, και παρουσιάζει μηνύματα που έστειλε στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ήταν 28 Απριλίου 2023 όταν η Πόπη Τσαπανίδου ανακοίνωσε μέσω βίντεο τα ονόματα των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις βουλευτικές εκλογές. Εγώ βρισκόμουν στην 9η και μη εκλόγιμη θέση του ως εκπρόσωπος των αποδήμων. Από μόνο του το γεγονός αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή. Πέντε μήνες μετά θα εκλεγόμουν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά στο μεταξύ χρειάστηκε να συμβούν πολλά. Αυτό που δεν μπορούσα να φανταστώ, βέβαια, είναι όσα θα ακολουθούσαν. Είχε προηγηθεί η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο.»

Πηγή: Mediatime.gr

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πολιτική: Νέα Δημοκρατία: Αυτό είναι το πόθεν έσχες της πρώην υφυπουργού της έκφρασης “Το τζάμπα πέθανε”

Νέα Δημοκρατία: Αυτό είναι το πόθεν έσχες της πρώην υφυπουργού της έκφρασης “Το τζάμπα πέθανε”

Η φράση «το τζάμπα πέθανε» άναψε αντιδράσεις, όμως τα περιουσιακά στοιχεία μαρτυρούν μια δική τους αλήθεια..

Πολιτική
Πολιτική: Ελληνικός Παλμός: 21.000 αφίξεις μέσω Κρήτης με όλο το βάρος να έχει πέσει στο Λιμενικό – Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Ελληνικός Παλμός: 21.000 αφίξεις μέσω Κρήτης με όλο το βάρος να έχει πέσει στο Λιμενικό – Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Ο πρόεδρος του Ελληνικού παλμού,Νίκος Παπαδόπουλος, από το βήμα της Βουλής, μιλά για 21.000 αφίξεις μέσω Κρήτης και ζητά στήριξη στο Λιμενικό.

Πολιτική
Πολιτική: Συμφέρον του πιτ μπουλ ή δημόσιο συμφέρον; Το Υπ. Εσωτερικών καλείται να απαντήσει

Συμφέρον του πιτ μπουλ ή δημόσιο συμφέρον; Το Υπ. Εσωτερικών καλείται να απαντήσει

Έγγραφο του ΥΠΕΣ προς τον Δήμο Ζακύνθου ζητά αξιολόγηση αιτημάτων υιοθεσίας για το πιτ μπουλ, χωρίς καμία αναφορά στη δημόσια ασφάλεια.

Πολιτική
Κοινωνία: Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025 δεν θα μείνει στην ιστορία της Χώρας μας ως χρονιά προόδου. Περισσότερο θα καταγραφεί ως μια περίοδος πολιτικής αδράνειας, θεσμικής κόπωσης και κανονικοποίησης της αδικίας.

Κοινωνία
Πολιτική: Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δικαστής του κόσμου και η “σιωπή” για τη νομιμότητα

Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δικαστής του κόσμου και η “σιωπή” για τη νομιμότητα

Ο Μητσοτάκης μιλά για ελπίδα στη Βενεζουέλα, αλλά ζητά σιωπή για τη νομιμότητα.. όταν βολεύει, το δίκαιο εξαφανίζεται.

Πολιτική
Πολιτική: Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Σωτήριος Μουτούσης του Νικολάου γεννήθηκε στο χωριό Τραγανό της Αχαΐας στις 6 Φεβρουαρίου 1894.

Πολιτική
Media: Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνεχίζει να είναι ο... Άρης Πορτοσάλτε.

Media
Πολιτική: Ο Φειδίας Παναγιώτου με στόχο την Κυπριακή Βουλή ανακοινώνει την Άμεση Δημοκρατία, το νέο του κόμμα

Ο Φειδίας Παναγιώτου με στόχο την Κυπριακή Βουλή ανακοινώνει την Άμεση Δημοκρατία, το νέο του κόμμα

Ο Φειδίας Παναγιώτου παραμένει ευρωβουλευτής και ανακοινώνει το κόμμα Άμεση Δημοκρατία με ψηφιακή συμμετοχή πολιτών για επιλογή υποψηφίων και θέσεις στη Βουλή.

Πολιτική
ExtraTime: Δεύτερη παραπομπή της Δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας στο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Δεύτερη παραπομπή της Δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας στο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Για δεύτερη φορά καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αιρετών η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή...

ExtraTime