MEDIA

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν ήταν εύκολο να δουλεύω μαζί του ενώ ήξερα τι έκανε στη γυναίκα μου»

Για τον βαθμό δυσκολίας που είχε η συνεργασία του επαγγελματικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε στο OPEN, o Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν ήταν εύκολο να δουλεύω μαζί του ενώ ήξερα τι έκανε στη γυναίκα μου»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Στο κανάλι του Open και στην εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», βρέθηκε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης όπου και μίλησε για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τον οποίο και είχε κάνει φαρμακερά σχόλια κατά τη προφυλάκιση του.

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως δεν ήταν εύκολο να δουλέψει μαζί του, στην σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά και τις καταγγελίες που είχε κάνει εις βάρος του η γυναίκα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη.

Ο Μπουρδούμης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν δύσκολο να συνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλίππιδη εκείνη την περίοδο και κάτι που δεν μπορεί να γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι, όταν κλείνεται μια δουλειά στην τηλεόραση, δεν γνωρίζεις το ακριβές καστ. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη σειρά ήξερα ότι έχει κλείσει ένας άλλος πρωταγωνιστής σε αυτό τον ρόλο. Δέκα μέρες πριν μπω για γύρισμα αυτό άλλαξε.

Δεν υπήρχε το θέατρο και έπρεπε να δω τι θα κάνω. Η γυναίκα μου ήταν λεχώνα οπότε έπρεπε να δουλέψω. Ότι είχε γίνει και κατήγγειλε η ίδια, είχαν γίνει πριν την γνωρίσω και τα γνώριζα. Ήταν δύσκολη η θέση μου, υπήρχε μια αμηχανία και από τους δυο μας γιατί είχε τύχει να δουλέψω πολύ παλαιότερα σε δικό του θίασο οπότε είχα μια γνωριμία. Από εκεί και ύστερα γίνονταν τα γυρίσματα και προσπαθούσα να κρατήσω χαμηλούς τόνους, να κάνω τη δουλειά μου και τίποτα περισσότερο. Να μην δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στη δουλειά, να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και ήταν ένα πράγμα το οποίο κανείς δεν γνώριζε».

«Όταν άρχισε να σκάει το πράγμα, σαφώς όλα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Είχε προηγηθεί βέβαια μια προσωπική μας κουβέντα. Δεν έχει σημασία τι ειπώθηκε, ήταν μεταξύ μας για τη σχέση που έχουμε για την δουλειά» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Όσο πέρναγε ο καιρός και αργότερα, ακόμα και όταν αποχώρησε από τη σειρά, δυσκολευόμουν ακόμα περισσότερο».

«Ανακούφιση αισθάνθηκε η γυναίκα μου και όλα τα κορίτσια που είχαν το θάρρος να βγουν μπροστά και να μιλήσουν για ότι τους συνέβη. Ήταν μεγαλειώδες όλο αυτό που συνέβη».

Δείτε τα όσα είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στη Μπέττυ Μαγγίρα:

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Porto Leone τέλος στον Alpha: Δεν συνεχίζεται η σειρά – Οριστική απόφαση

Porto Leone τέλος στον Alpha: Δεν συνεχίζεται η σειρά – Οριστική απόφαση

Οριστική είναι η απόφαση του Alpha να ρίξει αυλαία στο Porto Leone, καθώς η σειρά που μας μετέφερε στη νυχτερινή Τρούμπα και στα κόκκινα φανάρια δεν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν περιθώρια τόσο σεναριακά όσο και εμπορικά.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Μελίνα Λεφάντζη: Από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Μελίνα Λεφάντζη: Από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Σε νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο περνά η Μελίνα Λεφάντζη, η οποία μετά το Grand Hotel του ΑΝΤ1 μετακομίζει στην ΕΡΤ, συμμετέχοντας σε βασικό ρόλο στο νέο project μυθοπλασίας της δημόσιας τηλεόρασης.

Media
Media: Survivor 2026 : Ακόμα δύο παίκτες στη λίστα – Ρέθυμνο και Ηγουμενίτσα

Survivor 2026 : Ακόμα δύο παίκτες στη λίστα – Ρέθυμνο και Ηγουμενίτσα

Τα νεότερα για τους παίκτες του Survivor 2026...

Media
Media: ΣΚΑΪ: Επιστροφή στη μυθοπλασία με νέες σειρές – Τι αλλάζει στο κανάλι

ΣΚΑΪ: Επιστροφή στη μυθοπλασία με νέες σειρές – Τι αλλάζει στο κανάλι

Ο ΣΚΑΪ επανεξετάζει σοβαρά τη μυθοπλασία και ανοίγει ξανά τον φάκελο των σειρών. Νέα σχέδια, προσεκτικά βήματα και αλλαγή στρατηγικής.

Media
Media: MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Το MEGA κυριάρχησε στην τηλεθέαση με τη ζωντανή μετάδοση του Betsson Super Cup και τον αγώνα Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Media
Media: Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση

Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ είναι πλέον γεγονός, με την ημερομηνία πρεμιέρας να έχει «κλειδώσει».

Media
Media: Παρά Πέντε reunion: Οι δύο ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Παρά Πέντε reunion: Οι δύο ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Μπορεί το reunion του Παρά Πέντε να σκόρπισε νοσταλγία και συγκίνηση, όμως δεν έλειψαν και οι ηχηρές απουσίες, που σχολιάστηκαν έντονα από το κοινό.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026.

Media