MEDIA

Καίτη Γαρμπή: Πρόστιμο μαμούθ απο την εφορία για φοροδιαφυγή – Τι έχει συμβεί

Η Καίτη Γαρμπή, ύστερα από οκτώ χρόνια δικαστικής διαµάχης µε το Σ∆ΟΕ, καλείται να πληρώσει για φοροδιαφυγή πρόστιμο 1,7 εκατ. ευρώ!
Καίτη Γαρμπή: Πρόστιμο μαμούθ απο την εφορία για φοροδιαφυγή – Τι έχει συμβεί

Η δικαστική µάχη που άνοιξε στα ∆ιοικητικά ∆ικαστήρια πριν από 8 χρόνια χάθηκε οριστικά για την Καίτη Γαρµπή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, o πέλεκυς της ∆ικαιοσύνης έπεσε βαρύς για τη λαϊκή τραγουδίστρια, αφού οι αναντιστοιχίες µεταξύ φορολογικών δηλώσεων και τραπεζικών καταθέσεων σε διάστηµα µιας δεκαετίας ήταν τόσο καραµπινάτες όσο και οι φόροι που πλέον καλείται να καταβάλει στις Αρχές – για την ακρίβεια 828.300 ευρώ για φόρους και πρόστιµα που µαζί µε τις προσαυξήσεις θα αγγίξουν το ποσό του 1,7 εκατ. ευρώ.

Πλέον η τραγουδίστρια έχει 1,7 εκατοµµύριο λόγους για να µελαγχολήσει, όσο δηλαδή και το ποσό που καλείται να καταβάλει λόγω φοροδιαφυγής.

Σίγουρα το 2022 δεν κλείνει καλά για το ζεύγος Γαρµπή – Σχοινά, αφού µόλις πρόσφατα ξεκίνησε νέα δικαστική αντιπαράθεση µε τον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στο οποίο ο ∆ιονύσης Σχοινάς θα εµφανιζόταν µε τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Μια συνεργασία που ναυάγησε, πυροδοτώντας εκατέρωθεν εξώδικα και αξιώσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ από την πλευρά του επιχειρηµατία.

Η φορολογική περιπέτεια της τραγουδίστριας ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2014 όταν στην τσιµπίδα του Σ∆ΟΕ πιάστηκε τόσο η ίδια όσο και γιατροί, δικηγόροι κ.ά.

Ύστερα από αυτό, ο προϊστάµενος της ∆ΟΥ Κηφισιάς προχώρησε σε πράξεις προσδιορισµού φόρου εισοδήµατος των οικονοµικών ετών 2001 έως 2011 για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (ΚΒΣ) και καταλόγισε εις βάρος της καλλιτέχνιδας φόρο εισοδήµατος και πρόσθετο φόρο λόγω ανακριβών δηλώσεων το ποσό των 840.000 ευρώ, περίπου.

Από την πλευρά της τραγουδίστριας κατατέθηκαν ενδικοφανείς προσφυγές κατά των πράξεων προσδιορισµού του φόρου εισοδήµατος.

Κάποιες από αυτές -ελάχιστες για την ακρίβεια- έγιναν δεκτές και τον Φεβρουάριο του 2016, µε απόφαση του προϊσταµένου της Ανεξάρτητης Αρχής ∆ηµοσίων Εσόδων, το ποσό της φορολογικής
απαίτησης από τις 840.000 µειώθηκε στις 800.000 ευρώ περίπου.

Η αντιπαράθεση, όµως, της κυρίας Γαρµπή µε τις φορολογικές αρχές δεν σταµάτησε εκεί, αλλά µεταφέρθηκε στα ∆ιοικητικά ∆ικαστήρια.

Να σημειωθεί πως η τραγουδίστριατον ∆εκέµβριο του 2019 καταδικάστηκε από το Εφετείο Αθηνών σε φυλάκιση 13 µηνών,µε τριετή αναστολή, για ανεξόφλητες οφειλές που είχαν βεβαιωθεί στην Εφορία.

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: ΣΚΑΪ: Τα πρόσωπα που μένουν και οι αλλαγές που εξετάζονται στο πρόγραμμα

ΣΚΑΪ: Τα πρόσωπα που μένουν και οι αλλαγές που εξετάζονται στο πρόγραμμα

Σε φάση επαναξιολόγησης προσώπων και εκπομπών βρίσκεται ο ΣΚΑΪ, με το κανάλι να ζυγίζει τι συνεχίζει, τι αλλάζει και ποιοι μπορούν να παίξουν ρόλο στο επόμενο βήμα του προγράμματος.

Media
Media: Ανατροπές και αναβολές σειρών στην ΕΡΤ: Ποιες πάνε για Σεπτέμβριο και ποιες αλλάζουν πλάνο

Ανατροπές και αναβολές σειρών στην ΕΡΤ: Ποιες πάνε για Σεπτέμβριο και ποιες αλλάζουν πλάνο

Σημαντικές ανατροπές στον σχεδιασμό της μυθοπλασίας φέρνει η νέα στρατηγική της ΕΡΤ, με σειρές να μπαίνουν σε αναβολή, άλλες να μετακινούνται χρονικά και το πρόγραμμα να επαναχαράσσεται ενόψει της επόμενης σεζόν.

Media
Media: Τέλος η Γη της ελιάς – Οι Μπλε ώρες παίρνουν σκυτάλη στο MEGA

Τέλος η Γη της ελιάς – Οι Μπλε ώρες παίρνουν σκυτάλη στο MEGA

Η Γη της ελιάς ετοιμάζεται να ρίξει οριστικά αυλαία, με το MEGA να σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα στη μυθοπλασία του και τη νέα σειρά Μπλε ώρες να μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης για την προσεχή σεζόν.

Media
Media: ΑΝΤ1: Flat Hunters, νέα ριάλιτι και επαναλήψεις σειρών – Όλες οι αλλαγές στο πρόγραμμα

ΑΝΤ1: Flat Hunters, νέα ριάλιτι και επαναλήψεις σειρών – Όλες οι αλλαγές στο πρόγραμμα

Σε φάση αναδιάταξης και δοκιμών μπαίνει ο ΑΝΤ1, με νέα ριάλιτι, συζητήσεις για φρέσκα projects και επαναλήψεις σειρών...

Media
Media: ΣΚΑΪ: Γιατί παραμένει κενή η θέση γενικού διευθυντή – Το παρασκήνιο και οι καθυστερήσεις

ΣΚΑΪ: Γιατί παραμένει κενή η θέση γενικού διευθυντή – Το παρασκήνιο και οι καθυστερήσεις

Παρά το γεγονός ότι η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, στον ΣΚΑΪ παραμένει ανοιχτό ένα κομβικό ζήτημα: η θέση του γενικού διευθυντή, η οποία εξακολουθεί να μένει κενή μετά την αιφνίδια αποχώρηση από τη διοίκηση.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2026

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Sportime Πρωτοσέλιδο (7/1): Ήταν δύσκολο το βράδυ για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Sportime Πρωτοσέλιδο (7/1): Ήταν δύσκολο το βράδυ για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Sportime Πρωτοσέλιδο (7/1): Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός γνώρισαν την ήττα στους αγώνες τους στην Ευρωλίγκα, δεν ήταν και καλό

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Porto Leone τέλος στον Alpha: Δεν συνεχίζεται η σειρά – Οριστική απόφαση

Porto Leone τέλος στον Alpha: Δεν συνεχίζεται η σειρά – Οριστική απόφαση

Οριστική είναι η απόφαση του Alpha να ρίξει αυλαία στο Porto Leone, καθώς η σειρά που μας μετέφερε στη νυχτερινή Τρούμπα και στα κόκκινα φανάρια δεν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν περιθώρια τόσο σεναριακά όσο και εμπορικά.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Media