MEDIA

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έπεσαν οι υπογραφές! Εκεί πάει!

Σε γνώριμα μέρη η Queen Dina που πόζαρε με τα συμβόλαια φάτσα -φόρα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έπεσαν οι υπογραφές! Εκεί πάει!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρήκε κι επίσημα τη νέα της στέγη και δεν μπορούμε να πούμε ότι μας εξέπληξε κιόλας, καθώς το… ψηστήρι γινόταν καιρό!

Βλέπετε, η Acun Medya του Ατζούν Ιλιτσαλί επιδίωκε συνεργασία με την Queen Dine από καιρό. Από τότε βασικά που η Κωνσταντίνα είχε περάσει – και δεν ακουμπήσει – από το Survivor.

Να όμως που από την εταιρία παραγωγής διέκριναν ότι η παρουσιάστρια θα μπορούσε να προσφέρει. Το είχε αποδείξει άλλωστε και με το My Style Rocks και θα το κάνει ξανά με τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας που θα προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Βέβαια, παράλληλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει να ασχοληθεί και με το «Αγρότης μόνος ψάχνει». Τα επεισόδια έχουν γυριστεί και πλέον, μετά από συζητήσεις με το κανάλι, αυτά θα προβληθούν κατά πάσα πιθανότητα στο δεύτερο κομμάτι της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Σπυροπούλου: Οι υπογραφές και το πρότζεκτ

Πάμε όμως στα φρέσκα κουλούρια, τα οποία θέλουν την Queen Dina να υπογράφει πουρνό-πουρνό την Παρασκευή (23/07) συμβόλαιο συνεργασίας με την Acun. Περιχαρής άλλωστε το κοινοποίησε με μια φωτογραφία στα γραφεία της εταιρίας, όπου με τα συμβόλαια φάτσα-φόρα μας ανακοίνωσε το νέο της τηλεοπτικό βήμα! Καλοστέργιωτη!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έπεσαν οι υπογραφές! Εκεί πάει!

Η Queen Dina υπέγραψε πουρνό-πουρνό την Παρασκευή (23/07) συμβόλαιο συνεργασίας με την Acun.

Φημολογείται επίσης ότι θα παρουσιάσει και μια lifestyle εκπομπή τα ΣΚ, αλλά ακόμα το τοπίο δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Το… σιγουράκι είναι το My Style Rocks, το οποίο πηγαίνει απόλυτα στην Κωνσταντίνα και μπορεί να το υποστηρίξει χωρίς κανένα πρόβλημα. Δηλαδή μπορεί να βάλει στη θέση τους τις παίκτριες που σίγουρα θα θέλουν να της πάρουν τη θέση στο εγγύς μέλλον. Το αν μπορούν, εντελώς άλλο θέμα.

Για ψυχαγωγικές εκπομπές πάλι, ο καιρός θα το δείξει αν θα κουμπώσει κάπου ως βασική παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: Survivor 5: Τι όρο έθεσε ο Ντάνος για να μπει στο παιχνίδι; – Ποιοι έχουν πει «όχι»

Αποφυλακίστηκε ο Σέρχιο Κόκε: «Θέλω να δω την οικογένειά μου και τον Άρη!»

«Μπαμ» με Ιτούρμπε ο Άρης!

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ με το The Quiz of Balls

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ με το The Quiz of Balls

Σε διπλό ρόλο παρουσιαστή στον ΣΚΑΪ περνά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, καθώς εκτός από το Όπου Υπάρχει Ελλάδα, αναλαμβάνει και την παρουσίαση νέου τηλεπαιχνιδιού.

Media
Media: Survivor spoiler 26/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την ασυλία – Η σίγουρη (;) υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor spoiler 26/1 : Η ομάδα που έχει προβάδισμα για την ασυλία – Η σίγουρη (;) υποψήφια προς αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο με τεράστια ενδιαφέρον αυτό της Δευτέρας, με τη 2η ασυλία και την υποψηφιότητα προς αποχώρηση

Media
Media: Survivor 26/1 spoiler : Σε ποια ομάδα θα είναι η Φανή Παντελάκη στο τέλος του επεισοδίου;

Survivor 26/1 spoiler : Σε ποια ομάδα θα είναι η Φανή Παντελάκη στο τέλος του επεισοδίου;

Θα αλλάξει ομάδα η Φανή Παντελάκη μετά τα όσα θα συμβούν με εκείνη και τον Μιχάλη Σηφάκη στους Επαρχιώτες;

Media
Media: Σαρωτικό ξεκίνημα για το Φως στο Τούνελ: Πρωτιά με εντυπωσιακά ποσοστά

Σαρωτικό ξεκίνημα για το Φως στο Τούνελ: Πρωτιά με εντυπωσιακά ποσοστά

Δυναμική επιστροφή έκανε το Φως στο Τούνελ, κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης στην πρώτη του εμφάνιση για το 2026.

Media
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Media: Survivor: Σάρωσε ξανά στην τηλεθέαση – Διπλή πρωτιά την Κυριακή 25 Ιανουαρίου

Survivor: Σάρωσε ξανά στην τηλεθέαση – Διπλή πρωτιά την Κυριακή 25 Ιανουαρίου

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε για ακόμη μία φορά το Survivor, καταγράφοντας διπλή πρωτιά τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο το βράδυ της Κυριακής 25 Ιανουαρίου.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Survivor 26-1 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι έδειξε το trailer

Survivor 26-1 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι έδειξε το trailer

Για μία ακόμα φορά το trailer μας δίνει πολύ γερό στίγμα για την ομάδα που κερδίζει την ασυλία.

Media