Λάκης Λαζόπουλος για ευλογιά των πιθήκων: Πάνε να προλάβουν την εξέγερση των νέων

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε τα δικά του σχόλια σχετικά με την ευλογία των πιθήκων και την «εποχή των πανδημιών» την οποία ζούμε.

Απολαυστικός ήταν για ακόμη μία φορά ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του με όνομα «Στο στόμα του Λάκη» στο news247.gr όπου σχολιάζει κάθε εβδομάδα τα θέματα της επικαιρότητας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Στο τελευταίο επεισόδιο ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων για την παραμονή του μέτρου χρήσης μασκών στα θέατρα, τον Ερντογάν και τη στάση του προς την Ελλάδα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και το μακελειό σε δημοτικό σχολείο στις ΗΠΑ.

Την έναρξη του podcast ωστόσο ο ηθοποιός, σεναριογράφος, συγγραφέας και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην ευλογιά των πιθήκων και παρέθεσε τις δικές του σκέψεις και ερωτήματα.

Αυτή δεν είναι η μόνη φορά που ο Λαζόπουλος καταπιάνεται με τις αρρώστιες που απασχολούν τον κόσμο το τελευταίο διάστημα καθώς κατά καιρούς έχει σχολιάσει και τον Κορονοϊό αλλά και την ηπατίτιδα στα παιδιά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, λοιπόν, ο κόσμος βαδίζει προς τα πίσω καθώς ζούμε σε μια ιδιαίτερη περίοδο που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.

Στις μέρες μας υπάρχει διαρκής υπαναχώρηση των ελευθεριών μας με την επίδειξη πιστοποιητικών αλλά και όλων των επαφών μας ανέφερε ο ηθοποιός ενώ δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για τις μάσκες λέγοντας ότι «βγάζουν λεφτά από τις μάσκες που πωλούνται».

Λάκης Λαζόπουλος για ευλογιά των πιθήκων: Ζούμε στον αιώνα των πανδημιών 

Όσον αφορά την ευλογιά των πιθήκων, ο Λαζόπουλος εξέφρασε τις ανησυχίες του για την εξέλιξη του ιού αλλά και το πως πάνε να τον κατηγοριοποιήσουν ως κάτι που χτυπάει τους νέους και τους ομοφυλόφιλους.

«Σιγά σιγά το φέρνουν; Το Βέλγιο βάζει σε καραντίνα 3 εβδομάδες όποιον κολλήσει και όποιον ήρθε σε επαφή. Θα πρέπει να δίνεις όλες τις σεξουαλικές σου επαφές;» αναρωτήθηκε.

Στη συνέχεια μίλησε για τον «αιώνα των πανδημιών και των φαρμακευτικών» στον οποίο έχουμε μπει πετώντας και τα βέλη του για τις κατηγορίες των Ρώσων πως στην Ουκρανία βρέθηκαν εργαστήρια που κατασκευάζουν ιούς όμως ΠΟΥ και ΟΗΕ «κωφεύουν».

Τέλος, έκλεισε το θέμα μιλώντας για τον Ελληνικό λαό και την ανύπαρκτη επανάστασή του.

«Τι κάνουμε εμείς οι Έλληνες; Δεν είμαστε επαναστατικός λαός; Κάθε άλλο, είμαστε ένας ωραίος καθιστικός λαός, ένας συμβιβασμένος λαός. Είμαστε ένας απελπισμένος λαός που χαίρεται.

Γιατί να επαναστατήσουμε; Aφού συμφωνούμε ότι έχουμε την… “καλύτερη κυβέρνηση” όλων των εποχών!»

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Κόλαση με 38άρια από εδώ και πέρα!

Fuel Pass: Νέο επίδομα βενζίνης μέσα στο καλοκαίρι – Ποιοι το δικαιούνται

Power Pass: Οριστικό! Τότε ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα