MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ παντρεύεται με τον Σταύρο – Ο Αστέρης διαγράφει την Καλλιόπη

Ο Σασμός συνεχίζεται πιο ανατρεπτικός από ποτέ και εμείς σας αποκαλύπτουμε όλα όσα θα δούμε σε επόμενα επεισόδια.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ παντρεύεται με τον Σταύρο – Ο Αστέρης διαγράφει την Καλλιόπη

Σασμός: Νέα πρόσωπα συστήνονται στο τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha που σαρώνει την τηλεθέαση στη βραδινή ζώνη.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, η επίθεση που οργανώνει η Καλλιόπη στο σπίτι των γυναικών Βρουλάκη θα είναι σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι για την Αργυρώ. Η Αργυρώ φεύγει από τη Κρήτη μαζί με τη μητέρα της Μαρίνα για τα Γιάννενα όπου προσπαθούν με όλες τους της δυνάμεις να κάνουν μία νέα αρχή.

Στα Γιάννενα, Αργυρώ και Μαρίνα συναντάνε νέες δυσκολίες αλλά κάνουν και κάποιες νέες γνωριμίες που θα τις βοηθήσουν. Ιδιαίτερα η συνάντηση της Αργυρώς με το νεαρό Σταύρο θα φέρει τα άνω κάτω στη ζωή της.

Ο Σταύρος είναι ένας γοητευτικός ευγενικός νεαρός. Η πρώτη γνωριμία του με την Αργυρώ θα είναι επεισοδιακή καθώς αυτός της βοηθάει στις ερημιές. Ο Σταύρος θα ερωτευτεί από τη πρώτη στιγμή τη κοπέλα και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη καρδιά της.

Πού θα βρεις τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος;

Η Αργυρώ θέλει να ξεχάσει το παρελθόν και να συνεχίσει τη ζωή της την ώρα που προσπαθεί να κρύψει ότι είναι έγκυος στο παιδί του Αστέρη. Στον Σταύρο βρίσκει ένα άτομο εμπιστοσύνης που τη βοηθάει να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή αλλά και να γιατρέψει τις πληγές της.

Μαρίνα και Αργυρώ τον εκτιμούν πολύ και στο τέλος ο Σταύρος θα καταφέρει να πείσει την Αργυρώ να κάνει σχέση μαζί του. Αργυρώ και Σταύρος μάλιστα πρόκειται να παντρευτούν με τη  κοπέλα να θέλει να κλείσει οριστικά τη πόρτα πίσω της στους Σταματάκηδες και να μεγαλώσει το παιδί της σε ένα ήρεμο περιβάλλον.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης ξεγράφει τη μητέρα του

Η φυγή της Αργυρώς και της Μαρίνας χαροποιεί ιδιαίτερα τη Καλλιόπη η οποία βλέπει τα ύπουλα σχέδια της να ευδοκιμούν.

Τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλο το χωριό το οποίο συζητάει το λόγο για τον οποίο αναγκάστηκαν να φύγουν με τα λόγια για τον εκφοβισμό των Σταματάκηδων να είναι επικριτικά.

Η Μαρίνα συναντάει τελευταία φορά την Καλλιόπη πριν φύγει και οι δυο τους έχουν μία έντονη λογομαχία. Η γιαγιά Ειρήνη που μένει πίσω αντιμετωπίζει κι αυτή κατά μέτωπο τη Καλλιόπη.

Τα νέα της φυγής της Αργυρώς φτάνουν και στα αυτιά του Αστέρη στη φυλακή. Ο Αστέρης γίνεται έξαλλος με τη μητέρα του την οποία θεωρεί υπεύθυνη για τη φυγή της μεγάλης του αγάπης.

Καλεί τη Καλλιόπη να τον συναντήσει για να της ανακοινώσει πως έχει πεθάνει πλέον για αυτόν και δε θέλει να τη ξαναδεί μπροστά του! Η Καλλιόπη φεύγει καταρρακωμένη από τη φυλακή μη μπορώντας να πιστέψει ότι την απαρνήθηκε ο ίδιος της ο γιος…

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 8-2 : Τα δείχνει όλα το trailer!!  Τι γίνεται με την Αναστασία – Πόσοι νέοι παίκτες μπαίνουν και σε ποιες ομάδες

Survivor 8-2 : Τα δείχνει όλα το trailer!! Τι γίνεται με την Αναστασία – Πόσοι νέοι παίκτες μπαίνουν και σε ποιες ομάδες

Πολύ διαφωτιστικό το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor, σε ότι αφορά την Αναστασία και τις νέες προσθήκες.

Media
Media: Πράσινο φως από το ΕΚΚΟΜΕΔ: Οι σειρές που παίρνουν επιδότηση και μπαίνουν μπροστά

Πράσινο φως από το ΕΚΚΟΜΕΔ: Οι σειρές που παίρνουν επιδότηση και μπαίνουν μπροστά

Κομβικές αποφάσεις για την ελληνική μυθοπλασία παίρνει το ΕΚΚΟΜΕΔ, δίνοντας το πράσινο φως σε νέες σειρές που εξασφαλίζουν επιδότηση και μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης.

Media
Media: Survivor 8/2 : Αυτός μπαίνει την Κυριακή!

Survivor 8/2 : Αυτός μπαίνει την Κυριακή!

Επιβεβαιώνονται οι προσθήκες στο Survivor και θα δούμε σίγουρα κάποιες την ερχόμενη Κυριακή. Ποιος παίκτης μπαίνει σίγουρα…

Media
Media: Survivor: Γιατί δεν θα προβληθεί επεισόδιο την Τετάρτη (11/2) – Τι αλλάζει σε ασυλίες και αποχώρηση

Survivor: Γιατί δεν θα προβληθεί επεισόδιο την Τετάρτη (11/2) – Τι αλλάζει σε ασυλίες και αποχώρηση

Χωρίς επεισόδιο Survivor θα μείνει αυτή την εβδομάδα η Τετάρτη, με τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο να «παγώνουν» προσωρινά. Τι συνέβη και πώς επηρεάζεται η αποχώρηση.

Media
Media: Survivor: Διπλή αποχώρηση – Πόσα χρήματα πήραν Χρήστος Μυλωνάς και Γιώργος Τσουκαλάς

Survivor: Διπλή αποχώρηση – Πόσα χρήματα πήραν Χρήστος Μυλωνάς και Γιώργος Τσουκαλάς

Δύο αποχωρήσεις μέσα σε ένα επεισόδιο στο Survivor, με τον Χρήστο Μυλωνά να χάνει στη μονομαχία και τον Γιώργο Τσουκαλά να φεύγει οικειοθελώς. Πόσα χρήματα πήραν τελικά από το παιχνίδι.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Μια νύχτα μόνο: Ο Σταύρος μαθαίνει το σοκαριστικό μυστικό της Αρετής και κάνει πίσω

Μια νύχτα μόνο: Ο Σταύρος μαθαίνει το σοκαριστικό μυστικό της Αρετής και κάνει πίσω

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μια νύχτα μόνο, ο Σταύρος ανακαλύπτει ότι ο Οδυσσέας πλήρωσε την Αρετή για να κοιμηθεί μαζί του, μια αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα.

Media
Media: Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Σταύρος υποκύπτει στον έρωτα με τη Δέσποινα – Το λάθος που αλλάζει τα πάντα

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Σταύρος υποκύπτει στον έρωτα με τη Δέσποινα – Το λάθος που αλλάζει τα πάντα

Η απουσία της Ασπασίας φέρνει τον Σταύρο και τη Δέσποινα πιο κοντά από ποτέ, με μια στιγμή αδυναμίας να οδηγεί σε εξελίξεις που θα έχουν συνέπειες στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha.

Media