MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης γίνεται έξαλλος με τη Καλλιόπη για τη φυγή της Αργυρώς

Ο Σασμός συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια θα φέρουν τη κατάρρευση του Αστέρη από τα νέα της φυγής της Αργυρώς.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης γίνεται έξαλλος με τη Καλλιόπη για τη φυγή της Αργυρώς

Σασμός επόμενα επεισόδια: Όλα αλλάζουν και πάλι στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha η οποία όπως έχουν ήδη αποκαλύψει τα Σασμός spoiler μεταφέρεται προσεχώς στα Γιάννενα.

Η αφορμή για να φύγουν Αργυρώ και Μαρίνα από το σπίτι τους στη Κρήτη και να μετακομίσουν στα Γιάννενα θα είναι μία ύπουλη επίθεση της Καλλιόπης. Η Καλλιόπη στέλνει δικό της άτομό να μπει στο σπίτι των τριών ανυπεράσπιστων γυναικών και να τις εκφοβίσει.

Η Αργυρώ θα αποφασίσει πως ως εδώ ήταν αρκετά και ζητάει από τη μητέρα της να φύγουν. Αυτή το δέχεται και οι ζωές τους πλέον μεταφέρονται στα Γιάννενα.

Τα νέα της φυγής τους μεταφέρονται γρήγορα στο χωριό όπου σχολιάζουν επικριτικά την άνανδρη επίθεση σε τρεις γυναίκες που έστησε η Καλλιόπη.

Τα νέα φτάνουν και στα αυτιά του Αστέρη στη φυλακή. Ο Αστέρης καταρρέει στην ιδέα ότι η αγαπημένη του έχει φύγει για πάντα από τον τόπο. Γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει για την επίθεση της μητέρας του και τα βάζει μαζί της κατηγορώντας την που η Αργυρώ έχει φύγει πλέον μακριά του.

Όσον αφορά τη Μαρίνα και την Αργυρώ, οι δυο γυναίκες βάζουν τα δυνατά τους να ορθοποδήσουν και να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο. Δύσκολα όμως τα καταφέρνουν. Η Αργυρώ κλείνεται και πάλι στον εαυτό της, μένει μόνο δίπλα στο πλάι της μάνας της μην έχοντας όρεξη να βγει στον έξω κόσμο.

Μία γνωριμία που θα κάνουν οι δυο τους όμως θα αποδειχτεί καθοριστική. Η Μαρίνα θα γνωρίσει μία γυναίκα, τη Δέσποινα. Η Δέσποινα είναι μία γυναίκα η οποία επίσης έχασε το νεαρό γιο της πρόσφατα από τροχαίο. Ο θρήνος και το ίδιο τραγικό παρελθόν θα φέρουν κοντά της δύο γυναίκες.

Μέσω της Δέσποινας, Μαρίνα και Αργυρώ γνωρίζουν και τον Σταύρο, έναν νεαρό, 30 χρονών ο οποίος ερωτεύεται κεραυνοβόλα την Αργυρώ με το που τη δει. Θεωρεί τα θλιμμένα μάτια της τα πιο όμορφα που έχει δει πράγμα που της το εκμυστηρεύεται.

Ευθύς, τίμιος και καλόκαρδος, από τη πρώτη στιγμή προσπαθεί να τη πλησιάσει με ευγένεια χωρίς να τη πιέζει. Η Αργυρώ δε ανταποκρίνεται αρχικά στα αισθήματά του όμως ο Σταύρος κάνει υπομονή.

Αργά και σταθερά, ο Σταύρος καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Η Αργυρώ αρχίζει διστακτικά να βγαίνει μαζί του και να ξαναβρίσκει λίγο τον εαυτό της. Του εξομολογείται τα πάντα και ο Σταύρος, έξω από όλα όσα συμβαίνουν στη Κρήτη δε μπορεί να διανοηθεί αυτά που έχει ζήσει.

 

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 8-2 : Τα δείχνει όλα το trailer!!  Τι γίνεται με την Αναστασία – Πόσοι νέοι παίκτες μπαίνουν και σε ποιες ομάδες

Survivor 8-2 : Τα δείχνει όλα το trailer!! Τι γίνεται με την Αναστασία – Πόσοι νέοι παίκτες μπαίνουν και σε ποιες ομάδες

Πολύ διαφωτιστικό το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor, σε ότι αφορά την Αναστασία και τις νέες προσθήκες.

Media
Media: Πράσινο φως από το ΕΚΚΟΜΕΔ: Οι σειρές που παίρνουν επιδότηση και μπαίνουν μπροστά

Πράσινο φως από το ΕΚΚΟΜΕΔ: Οι σειρές που παίρνουν επιδότηση και μπαίνουν μπροστά

Κομβικές αποφάσεις για την ελληνική μυθοπλασία παίρνει το ΕΚΚΟΜΕΔ, δίνοντας το πράσινο φως σε νέες σειρές που εξασφαλίζουν επιδότηση και μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης.

Media
Media: Survivor 8/2 : Αυτός μπαίνει την Κυριακή!

Survivor 8/2 : Αυτός μπαίνει την Κυριακή!

Επιβεβαιώνονται οι προσθήκες στο Survivor και θα δούμε σίγουρα κάποιες την ερχόμενη Κυριακή. Ποιος παίκτης μπαίνει σίγουρα…

Media
Media: Survivor: Γιατί δεν θα προβληθεί επεισόδιο την Τετάρτη (11/2) – Τι αλλάζει σε ασυλίες και αποχώρηση

Survivor: Γιατί δεν θα προβληθεί επεισόδιο την Τετάρτη (11/2) – Τι αλλάζει σε ασυλίες και αποχώρηση

Χωρίς επεισόδιο Survivor θα μείνει αυτή την εβδομάδα η Τετάρτη, με τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο να «παγώνουν» προσωρινά. Τι συνέβη και πώς επηρεάζεται η αποχώρηση.

Media
Media: Survivor: Διπλή αποχώρηση – Πόσα χρήματα πήραν Χρήστος Μυλωνάς και Γιώργος Τσουκαλάς

Survivor: Διπλή αποχώρηση – Πόσα χρήματα πήραν Χρήστος Μυλωνάς και Γιώργος Τσουκαλάς

Δύο αποχωρήσεις μέσα σε ένα επεισόδιο στο Survivor, με τον Χρήστο Μυλωνά να χάνει στη μονομαχία και τον Γιώργο Τσουκαλά να φεύγει οικειοθελώς. Πόσα χρήματα πήραν τελικά από το παιχνίδι.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Μια νύχτα μόνο: Ο Σταύρος μαθαίνει το σοκαριστικό μυστικό της Αρετής και κάνει πίσω

Μια νύχτα μόνο: Ο Σταύρος μαθαίνει το σοκαριστικό μυστικό της Αρετής και κάνει πίσω

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μια νύχτα μόνο, ο Σταύρος ανακαλύπτει ότι ο Οδυσσέας πλήρωσε την Αρετή για να κοιμηθεί μαζί του, μια αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα.

Media
Media: Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Σταύρος υποκύπτει στον έρωτα με τη Δέσποινα – Το λάθος που αλλάζει τα πάντα

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Σταύρος υποκύπτει στον έρωτα με τη Δέσποινα – Το λάθος που αλλάζει τα πάντα

Η απουσία της Ασπασίας φέρνει τον Σταύρο και τη Δέσποινα πιο κοντά από ποτέ, με μια στιγμή αδυναμίας να οδηγεί σε εξελίξεις που θα έχουν συνέπειες στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha.

Media