MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης γίνεται έξαλλος με τη Καλλιόπη για τη φυγή της Αργυρώς

Ο Σασμός συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια θα φέρουν τη κατάρρευση του Αστέρη από τα νέα της φυγής της Αργυρώς.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης γίνεται έξαλλος με τη Καλλιόπη για τη φυγή της Αργυρώς

Σασμός επόμενα επεισόδια: Όλα αλλάζουν και πάλι στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha η οποία όπως έχουν ήδη αποκαλύψει τα Σασμός spoiler μεταφέρεται προσεχώς στα Γιάννενα.

Η αφορμή για να φύγουν Αργυρώ και Μαρίνα από το σπίτι τους στη Κρήτη και να μετακομίσουν στα Γιάννενα θα είναι μία ύπουλη επίθεση της Καλλιόπης. Η Καλλιόπη στέλνει δικό της άτομό να μπει στο σπίτι των τριών ανυπεράσπιστων γυναικών και να τις εκφοβίσει.

Η Αργυρώ θα αποφασίσει πως ως εδώ ήταν αρκετά και ζητάει από τη μητέρα της να φύγουν. Αυτή το δέχεται και οι ζωές τους πλέον μεταφέρονται στα Γιάννενα.

Τα νέα της φυγής τους μεταφέρονται γρήγορα στο χωριό όπου σχολιάζουν επικριτικά την άνανδρη επίθεση σε τρεις γυναίκες που έστησε η Καλλιόπη.

Τα νέα φτάνουν και στα αυτιά του Αστέρη στη φυλακή. Ο Αστέρης καταρρέει στην ιδέα ότι η αγαπημένη του έχει φύγει για πάντα από τον τόπο. Γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει για την επίθεση της μητέρας του και τα βάζει μαζί της κατηγορώντας την που η Αργυρώ έχει φύγει πλέον μακριά του.

Όσον αφορά τη Μαρίνα και την Αργυρώ, οι δυο γυναίκες βάζουν τα δυνατά τους να ορθοποδήσουν και να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο. Δύσκολα όμως τα καταφέρνουν. Η Αργυρώ κλείνεται και πάλι στον εαυτό της, μένει μόνο δίπλα στο πλάι της μάνας της μην έχοντας όρεξη να βγει στον έξω κόσμο.

Μία γνωριμία που θα κάνουν οι δυο τους όμως θα αποδειχτεί καθοριστική. Η Μαρίνα θα γνωρίσει μία γυναίκα, τη Δέσποινα. Η Δέσποινα είναι μία γυναίκα η οποία επίσης έχασε το νεαρό γιο της πρόσφατα από τροχαίο. Ο θρήνος και το ίδιο τραγικό παρελθόν θα φέρουν κοντά της δύο γυναίκες.

Μέσω της Δέσποινας, Μαρίνα και Αργυρώ γνωρίζουν και τον Σταύρο, έναν νεαρό, 30 χρονών ο οποίος ερωτεύεται κεραυνοβόλα την Αργυρώ με το που τη δει. Θεωρεί τα θλιμμένα μάτια της τα πιο όμορφα που έχει δει πράγμα που της το εκμυστηρεύεται.

Ευθύς, τίμιος και καλόκαρδος, από τη πρώτη στιγμή προσπαθεί να τη πλησιάσει με ευγένεια χωρίς να τη πιέζει. Η Αργυρώ δε ανταποκρίνεται αρχικά στα αισθήματά του όμως ο Σταύρος κάνει υπομονή.

Αργά και σταθερά, ο Σταύρος καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Η Αργυρώ αρχίζει διστακτικά να βγαίνει μαζί του και να ξαναβρίσκει λίγο τον εαυτό της. Του εξομολογείται τα πάντα και ο Σταύρος, έξω από όλα όσα συμβαίνουν στη Κρήτη δε μπορεί να διανοηθεί αυτά που έχει ζήσει.

 

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Survivor 10-2 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία;

Survivor 10-2 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία;

Αγώνας για γερά νεύρα θα είναι αυτός για την 3η ασυλία. Ποια ομάδα την κερδίζει;

Media
Media: Τελικά ήταν lip-syncing η εμφάνιση της Mariah Carey στην τελετή των Ολυμπιακών;

Τελικά ήταν lip-syncing η εμφάνιση της Mariah Carey στην τελετή των Ολυμπιακών;

Ερωτήματα για το αν η Mariah Carey τραγούδησε live στην τελετή των Ολυμπιακών

Media
Media: Γιατί ο Alpha βάζει τέλος σε Άγιο Έρωτα, Να μ’ αγαπάς και Porto Leone – Η στρατηγική πίσω από την απόφαση

Γιατί ο Alpha βάζει τέλος σε Άγιο Έρωτα, Να μ’ αγαπάς και Porto Leone – Η στρατηγική πίσω από την απόφαση

Ο Alpha προχωρά σε πλήρη ανανέωση της prime time την επόμενη σεζόν, κλείνοντας τον κύκλο τριών σειρών. Οι στρατηγικοί λόγοι.

Media
Media: Τηλεθέαση: Το MasterChef κράτησε την κορυφή – Το Survivor κράτησε δυνάμεις στη μάχη της prime time

Τηλεθέαση: Το MasterChef κράτησε την κορυφή – Το Survivor κράτησε δυνάμεις στη μάχη της prime time

Το MasterChef διατήρησε την πρωτιά στην prime time, ωστόσο το Survivor έδειξε αντοχές σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική βραδιά,

Media
Media: Survivor 10/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι δείχνει το trailer

Survivor 10/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι δείχνει το trailer

Η εκτίμηση που μπορούμε να κάνουμε με βάση το trailer για την 3η ασυλία στο Survivor…

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (10/2): Δύσκολα τα πράγματα για τον Μεντιλίμπαρ

Πρωτοσέλιδο Sportime (10/2): Δύσκολα τα πράγματα για τον Μεντιλίμπαρ

Πρωτοσέλιδο Sportime (10/2): Το θέμα με τους ξένους παίκτες στον Ολυμπιακό μπήκε στην πρώτη γραμμή μετά την ήττα στο ντέρμπι

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 9/2 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler αποχώρηση 9/2 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Οριστικό και κλειδωμένο spoiler για τον παίκτη που βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση. Η 2η υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

Media
Media: Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή – Ξανά στην κορυφή με υψηλές πτήσεις

Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή – Ξανά στην κορυφή με υψηλές πτήσεις

Το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την απόλυτη κυριαρχία του στη βραδινή ζώνη της Παρασκευής, κατακτώντας την πρώτη θέση στην τηλεθέαση.

Media