MEDIA

Survivor διαρροή spoiler 16/5: Μία αποχώρηση ανά δύο εβδομάδες;

Όλα δείχνουν πως αλλάζουν τα δεδομένα και σε ότι έχει να κάνει με τις αποχωρήσεις. Μία ανά δύο εβδομάδες;
Survivor διαρροή spoiler 16/5: Μία αποχώρηση ανά δύο εβδομάδες;

Survivor διαρροή spoiler 16/5: Όλα δείχνουν πως αλλάζουν τα δεδομένα και σε ότι έχει να κάνει με τις αποχωρήσεις. Μία ανά δύο εβδομάδες;

Survivor διαρροή spoiler 16/5: Να είμαστε σοβαροί, ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι; Όπως κάνουμε πάντα στο Sportime εξάλλου για το Survivor και σε όλα μας τα θέματα, θα είμαστε. Από εδώ έχετε όλα τα δεδομένα εξάλλου και τα πιο έγκυρα Survivor spoiler.

Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τα νέα δεδομένα έφεραν και γρήγορες προσαρμογές. Ασφαλώς από απόψε θα έχουμε τα πάντα στο πιάτο μας. Ο Γιώργος Λιανός θα κάνει την ανακοίνωση της παραγωγής για το τι συμβαίνει και τι θα δούμε από εδώ και πέρα. Διότι δεν είναι μόνο οι δύο νέες ομάδες.

Ο τρόπος και ο λόγος για τον οποίο θα γίνονται τα αγωνίσματα θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ίσως τα ματσαρίσματα να μην καθορίζονται καν από τους παικτες πλέον.

Ας θυμηθούμε τα όσα είχε πει πριν από λίγο χρονικό διάστημα για το επεισόδιο της Κυριακής. Δεν είπε πολλά, ωστόσο έδωσε μερικές ειδήσεις στις ραδιοφωνικές εκπομπές που βγαίνει.

Δείτε και ακούστε τι είχε αναφέρει.

Σας αναφέραμε νωρίτερα πως θα έχουμε αγωνίσματα για ασυλία κανονικά από την ερχόμενη εβδομάδα. Θα γίνεται ατομικό το παιχνίδι ή θα παραμείνει όπως το ξέραμε;
Εδώ είναι η μεγάλη απορία και έχει να κάνει με τις αποχωρήσεις.

Πόσοι θα φεύγουν από εδώ και πέρα;

Υπάρχει το σενάριο να γίνει ατομικό το παιχνίδι. Το ξέρουμε, το έχουμε διαβάσει, το έχουμε αναλύσει κι από εδώ. Το κρατάμε. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πως θα γίνει πιο ατομική η κάθε προσπάθεια του κάθε παίκτη. Θα το δούμε. Αυτό είναι το ένα σενάριο.

Υπάρχει κι ένα ακόμα, το οποίο οφείλουμε να πούμε. Δύο ασυλίες κάθε εβδομάδα. Ένας υποψήφιος από κάθε ομάδα που τη χάνει. Με ψηφοφορία ή με βάση τα στατιστικά; Θα το δούμε. Αν ισχύσουν όλα τα παραπάνω. Συγκεχυμένες οι πληροφορίες. Ας σας το αναλύσουμε όλες. Ασυλία κάθε Δευτέρα, υποψήφιος. Ασυλία κάθε Τρίτη, υποψήφιος. Ασυλία την επόμενη Δευτέρα, υποψήφιος, Ασυλία την επόμενη Τρίτη, υποψήφιος. Συνολικά τέσσερις υποψήφιοι μετά από δύο εβδομάδες και συνολικά μία αποχώρηση ανά δύο εβδομάδες μέχρι να φτάσουμε στην τελική 4άδα!

Διαβάστε επίσης

Survivor: Ξέχασε την Μαριαλένα ο Λιβάνης – Ποζάρει χωρίς…(pic)

Κορονοϊός – Πάτρα: «Καραντινάκηδες πονάτε;» – Τι γίνεται στα μεταμεσονύκτια κορονοπάρτι;

ΑΕΚ – Μπακάκης: Πως θα λυθεί το μεταξύ τους πρόβλημα;

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Όμιλος Antenna και Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώνουν δυνάμεις για την εκπαίδευση και τη νέα γενιά

Όμιλος Antenna και Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώνουν δυνάμεις για την εκπαίδευση και τη νέα γενιά

Τη στρατηγική του συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενισχύει ο Όμιλος Antenna, επενδύοντας στην εκπαίδευση, την κοινωνική καινοτομία και τη δημιουργία ουσιαστικών επαγγελματικών ευκαιριών για τους νέους.

Media
Media: Μεγάλη Χίμαιρα: Όλα όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Μεγάλη Χίμαιρα: Όλα όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Η Μεγάλη Χίμαιρα φτάνει στο τέλος της με ένα καθηλωτικό φινάλε, στο οποίο οι ισορροπίες καταρρέουν, τα μυστικά βαραίνουν τις ζωές των ηρώων και το σπίτι των Ρεΐζηδων σημαδεύεται για πάντα από τραγικές εξελίξεις.

Media
Media: Survivor: Είναι δυνατόν να «διώχνουν» την καλύτερη παίκτρια; Τι συμβαίνει με τη Μαντίσα στους Αθηναίους

Survivor: Είναι δυνατόν να «διώχνουν» την καλύτερη παίκτρια; Τι συμβαίνει με τη Μαντίσα στους Αθηναίους

Παρά το γεγονός ότι αγωνιστικά ξεχωρίζει και φέρνει νίκες, η Μαντίσα βρίσκεται στο στόχαστρο των Αθηναίων στο Survivor, με τις εντάσεις να κορυφώνονται και το ερώτημα να γίνεται ένα: πώς γίνεται να έχουν πρόβλημα με την καλύτερη παίκτρια;

Media
Media: Δεν υπάρχει αυτό που κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης

Δεν υπάρχει αυτό που κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης

Αν έπρεπε να υπάρξει τηλεοπτικό ρεκόρ χρονιάς, θα το είχε ήδη κερδίσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, καθώς μέσα σε μία σεζόν εμφανίζεται σε πέντε διαφορετικά κανάλια – κάτι που πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει.

Media
Media: Ολυμπιακός: Ζωντανά στο MEGA η κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League

Ολυμπιακός: Ζωντανά στο MEGA η κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League

Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον επόμενο ευρωπαϊκό του αντίπαλο και το MEGA News θα είναι εκεί, μεταδίδοντας ζωντανά την κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League από τη Νιόν.

Media
Media: Πορτοσάλτε σε Ολυμπιακό: «Το δικαιούστε» – Η ατάκα που συζητήθηκε

Πορτοσάλτε σε Ολυμπιακό: «Το δικαιούστε» – Η ατάκα που συζητήθηκε

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στα νοκ άουτ του Champions League έφερε πανηγύρια, χαμό και… συγχαρητήρια από τον Άρη Πορτοσάλτε. Με το ζόρι, αλλά τα έδωσε.

Media
Media: Ολυμπιακός: Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πώς έζησε το 2-1 επί του Άγιαξ

Ολυμπιακός: Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πώς έζησε το 2-1 επί του Άγιαξ

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Άγιαξ δεν σχολιάστηκε μόνο στα γήπεδα και τα social, αλλά και στο πλατό του Buongiorno, με τη Φαίη Σκορδά να μοιράζεται μια ιδιαίτερη εμπειρία από το βράδυ της πρόκρισης.

Media
Media: Eurovision 2026 Ελλάδα – Εθνικός τελικός στις 15 Φεβρουαρίου με Καπουτζίδη, Μαγγίρα και Βρανά

Eurovision 2026 Ελλάδα – Εθνικός τελικός στις 15 Φεβρουαρίου με Καπουτζίδη, Μαγγίρα και Βρανά

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον εθνικό τελικό της Eurovision 2026, με την ΕΡΤ να έχει «κλειδώσει» ημερομηνίες, παρουσιαστές και διαδικασία για την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής.

Media