MEDIA

Survivor: Ο Σάκης είπε στην Μαριαλένα το σ’ αγαπώ – Το παραδέχτηκε

Πήραν την απάντησή τους όσοι αμφέβαλλαν για το αν ο έρωτας που είχε ο Σάκης Κατσούλης για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι αληθινός.
Survivor: Ο Σάκης είπε στην Μαριαλένα το σ’ αγαπώ – Το παραδέχτηκε

Survivor: Πήραν την απάντησή τους όσοι αμφέβαλλαν για το αν ο έρωτας που είχε ο Σάκης Κατσούλης για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι αληθινός.

Πολλοί είναι εκείνοι που αμφιβάλλουν για το αν Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι πράγματι ερωτευμένοι και πάλι ή όχι. Ακόμη και οι δικοί τους άνθρωποι ή όσοι τους έζησαν από κοντά στο Survivor όπως ο Τριαντάφυλλος δεν είναι σε θέση να πουν σίγουρα «ναι» ή σίγουρα «όχι».

Βεβαίως υπάρχουν και εκείνοι όπως η Καρολίνα Καλύβα που εκστόμισε ατάκα για Σάκη και Μαριαλένα που θα συζητηθεί.

Τελικά την απάντηση την έδωσαν τα ίδια τα παιδιά από τον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Τρίτης (15/06) του στο Survivor 4 είχαμε… τρυφερότητες που μαρτυρούν πολλά. Για την ακρίβεια ο τραυματισμός της Μαριαλένας έκανε τον Σάκη να αποκαλυφθεί καθώς δεν τα… είδα όλα κωλυόμενα!

Οι δύο παίκτες που στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι και το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, στον Άγιο Δομίνικο ήρθαν και πάλι κοντά, με το φλερτ να μην σταματά.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει την ασυλία.

Ο Σάκης Κατσούλης από την άλλη έχασε μόνο μια από τις πέντε ζωές που είχε κερδίζοντας έτσι την ασυλία και εξασφαλίζοντας τόσο τη δική του παραμονή όσο και της Μαριαλένας αφού εκείνος είναι αυτός που θα υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σάκης Κατσούλης προσπαθούσε να ηρεμήσει τη Μαριαλένα που παραπονιόταν για τον τραυματισμό της με εκείνη να τον τραβά προς το μέρος της αγκαλιάζοντάς τον.

Αμέσως μετά εκείνος της είπε: «Σ΄αγαπάω ρε. Έχασα μια ζωούλα όταν ήσουν στο γιατρό μόνο» με εκείνη να ανταποδίδει την αγάπη της ενώ λίγο μετά του είπε: «Μπράβο αγάπη μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Αυτός είναι ο σύντροφός της Μαρίνας

Άγγελος Τσιπούρας, το ταλέντο του Άρη που δεν στάθηκε τυχερός όπως ο Έρικσεν

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Survivor spoiler 1/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Survivor spoiler 1/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Μια πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής

Media
Media: Γιατί το Ριφιφί είναι «χρυσή» μεταγραφή για τον Alpha

Γιατί το Ριφιφί είναι «χρυσή» μεταγραφή για τον Alpha

Όταν μια σειρά έχει ήδη δοκιμαστεί, συζητηθεί και αγαπηθεί, η ελεύθερη τηλεόραση δεν ρισκάρει – επενδύει. Και ο Alpha, με το Ριφιφί, παίζει εκ του ασφαλούς.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 1/2 : Διώχνουν τον Gio; Τι δείχνει το trailer

Survivor 1/2 : Διώχνουν τον Gio; Τι δείχνει το trailer

Επεισόδιο με ένταση και μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτό της Κυριακής στο Survivor. Τι θα γίνει με τον Gio…

Media
Media: Γιατί ο Alpha «βγάζει» τους Τρομερούς γονείς από την prime time

Γιατί ο Alpha «βγάζει» τους Τρομερούς γονείς από την prime time

Όταν μια σειρά φεύγει από την prime time, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Ο Alpha μετακινεί τους Τρομερούς γονείς και δείχνει ποιους εμπιστεύεται στη μάχη της τηλεθέασης.

Media
Media: Γιατί ο ANT1 δεν μπορούσε να αποφύγει τις αλλαγές – Το πρόβλημα της τηλεθέασης και το restart

Γιατί ο ANT1 δεν μπορούσε να αποφύγει τις αλλαγές – Το πρόβλημα της τηλεθέασης και το restart

Οι αλλαγές στον ANT1 δεν είναι θέμα γούστου ή «φρεσκαρίσματος». Είναι αποτέλεσμα ανάγκης, καθώς ο σταθμός έχει μείνει πίσω στην τηλεθέαση σε σχέση με τον Alpha και το MEGA.

Media
Media: Η μάχη ξεκίνησε: Alpha, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ μπαίνουν στα βαθιά της prime time

Η μάχη ξεκίνησε: Alpha, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ μπαίνουν στα βαθιά της prime time

Τα δοκιμαστικά τελείωσαν και οι δικαιολογίες μαζί τους. Η prime time μπαίνει πλέον στην κανονική της μάχη, με Alpha, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ να ρίχνουν τα δυνατά τους χαρτιά και να μετράνε αντοχές.

Media
Media: Ο Παναθηναϊκός κράτησε ψηλά τον ΑΝΤ1 στο prime time

Ο Παναθηναϊκός κράτησε ψηλά τον ΑΝΤ1 στο prime time

Για ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό βάρος ο Παναθηναϊκός στάθηκε κάτι παραπάνω από αξιοπρεπώς στην τηλεθέαση.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026.

Media