MEDIA

Survivor spoiler 12/7: Όλα τα λεφτά η συμφωνία με τον Ντάνο για το All-Star!

Οι συζητήσεις με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είναι υπαρκτές, αλλά η υπόθεση δεν είναι απλή για να επιστρέψει στο Survivor.
Survivor spoiler 12/7: Όλα τα λεφτά η συμφωνία με τον Ντάνο για το All-Star!

Survivor spoiler 12/7: Η επόμενη εκδοχή του Survivor είναι το πράγμα που καίει αυτή τη στιγμή. Και λογικό σε ένα βαθμό. Η συζήτηση έχει ανοίξει για ένα Survivor All-Star και όλα είναι στο τραπέζι των συζητήσεων αυτή τη στιγμή. Survivor All Star χωρίς Ντάνο πάντως δεν θα είναι εύκολο να γίνει. Όλα τα λεφτά είναι η συμφωνία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ας είμαστε ξεκάθαροι και ακριβείς. Το Survivor All-Star μπορεί να γίνει πανεύκολα αν συμφωνήσει ο Ντάνος. Όλα τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα. Ντάνος να πει ναι και στη συνέχεια όλα βρίσκονται. Το ποιοι παλιοί παίκτες θα τον πλαισιώσουν είναι ψιλά γράμματα από ένα σημείο και μετά. Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ το έχει αντιληφθεί πλήρως αυτό.

Στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, έγινε λόγος για κρούση μέσω τρίτου στον Ντάνο. Λίγες μέρες νωρίτερα, ο ίδιος είχε πει πως δεν του έχει γίνει πρόταση για το Survivor All – Star κι αν αυτό γίνει, τότε θα το συζητήσει. Πρώτη φορά έδειξε είναι η αλήθεια ανοικτός, σχετικά ανοικτός, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όντως, τυπικά έχει δίκιο. Δεν υπάρχει στο τραπέζι επίσημη πρόταση. Διότι, η παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης έχει πρώτα να δει τον ρόλο του ΣΚΑΪ σε αυτή την ιστορία. Αν δεν πάρει το «οκ» για αυξημένο μπάτζετ στα μισθολόγια των παικτών, δεν πρόκειται να γίνει κάτι.
Υπό αυτό το πρίσμα, ο Ντάνος δεν έχει πρόταση.

Survivor spoiler 12/7: Διερευνητική επαφή και συζητήσεις

Για να πάει όμως η παραγωγή του Survivor σε κουβέντα με τον ΣΚΑΪ, πρέπει να έχει μερικά δεδομένα στα χέρια της. Με άλλα λόγια, ο υπολογισμός για το μισθολογικό μπάτζετ των παικτών είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος. Πολλά αλλάζουν στο επόμενο Surivor, είναι η αλήθεια.

Οι στοίχοι είναι ξεκάθαροι. Υπάρχον, όμως, παίκτες που η παραγωγή ξέρει πολύ καλά πόσο θα τις κοστίσουν. Κι αν υπάρξουν παράλογες απαιτήσεις, τότε θα πάει παρακάτω. Δεύτερος Ντάνος, ωστόσο, δεν υπάρχει. Γι’ αυτό και έγινε μια διερευνητική επαφή μαζί του, για να γίνει σαφές αρχικά αν θα πήγαινε Άγιο Δομίνικο για δεύτερη φορά. Σε αυτό αρνητικός δεν έδειξε ο νικητής του πρώτου Survivor επί Ατζούν.

Το δεύτερο θέμα είναι το οικονομικό. Οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή. Εύκολο δεν θα είναι, αλλά ας πούμε πως μπορεί να τα βρουν στη μέση. Η μεγάλη διαφορά έχε να κάνει με κάποιο fix ποσό. Το Survivor πληρώνει ανά εβδομάδα, όπως είναι γνωστό. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλει όμως κάτι εξασφαλισμένο, ανεξάρτητα από την πορεία που θα έχει μέσα στο παιχνίδι…

Ειδήσεις τώρα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξαναχτυπά!

Αυτή η αγαπημένη ηθοποιός δηλώνει έτοιμη για την πολιτική!

Ολυμπιακός: Εκεί δεν ξέρει τι να κάνει ο Μαρτίνς

Το ρεπορτάζ για κρούση μέσω τρίτου στον Ντάνο…




Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025

Media
Media: Στο Παρά Πέντε 20 χρόνια μετά: Αυτά θα δούμε στο επετειακό reunion του MEGA

Στο Παρά Πέντε 20 χρόνια μετά: Αυτά θα δούμε στο επετειακό reunion του MEGA

Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά, σε μια βραδιά που υπόσχεται γέλιο, συγκίνηση και μοναδικές στιγμές. Όλη η παρέα επιστρέφει στο MEGA για ένα επεισόδιο που τα έχει όλα.

Media
Media: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι επόμενα επεισόδια: Η Ασπασία εμπιστεύεται τον Σταύρο στη Δέσποινα – Ο Λεωνίδας μαθαίνει την αλήθεια

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι επόμενα επεισόδια: Η Ασπασία εμπιστεύεται τον Σταύρο στη Δέσποινα – Ο Λεωνίδας μαθαίνει την αλήθεια

Στα νέα επεισόδια από Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, η Ασπασία αναγκάζεται να αφήσει τον Σταύρο στη Δέσποινα, προκαλώντας αναστάτωση και αμηχανία.

Media
Media: Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια: Η Χλόη στα όρια – Ο θάνατος της Πετρούλας, το μυστικό της Φανής και η ομολογία που ανατρέπει τα πάντα

Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια: Η Χλόη στα όρια – Ο θάνατος της Πετρούλας, το μυστικό της Φανής και η ομολογία που ανατρέπει τα πάντα

H Χλόη δίνει μάχη με την αλήθεια και τις απώλειες, ο πατέρας Νικόλαος βιώνει το πιο σκληρό χτύπημα της ζωής του και η Χριστίνα αποκαλύπτει όσα έκρυβε. Οι ανατροπές είναι συνταρακτικές.

Media
Media: Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Η Αλίκη στο στόχαστρο για τον πυροβολισμό του Ρήγα – Τι αποκαλύπτεται

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Η Αλίκη στο στόχαστρο για τον πυροβολισμό του Ρήγα – Τι αποκαλύπτεται

Στα νέα επεισόδια του Grand Hotel, η Αλίκη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη κρίση της ζωής της: κατηγορείται για τον πυροβολισμό του Ρήγα και όλα δείχνουν πως το τίμημα θα είναι βαρύ.

Media
Media: Τέλος σεζόν στις ελληνικές σειρές: Ποιες σταματούν άμεσα – Η λίστα με ημερομηνίες

Τέλος σεζόν στις ελληνικές σειρές: Ποιες σταματούν άμεσα – Η λίστα με ημερομηνίες

Η τηλεόραση κατεβάζει ρολά για τις γιορτές και οι σειρές κάνουν παύση νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Ποια προγράμματα ολοκληρώνουν το πρώτο μέρος της σεζόν – και πότε;

Media
Sportime BET: Christmas mode με Λένα Ζευγαρά στον Πειραιά – Εκρηκτική συναυλία, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και 120.000 λαμπιόνια στην εορταστική φιέστα του My Radio 104.6 powered by Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο

Christmas mode με Λένα Ζευγαρά στον Πειραιά – Εκρηκτική συναυλία, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και 120.000 λαμπιόνια στην εορταστική φιέστα του My Radio 104.6 powered by Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο

Εκρηκτική συναυλία στον Πειραιά με τη Λένα Ζευγαρά, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και 120.000 λαμπιόνια από το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο και το My Radio 104,6

Sportime BET
Media: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι επόμενα επεισόδια: Ιουλία και Φωκάς ξεκινούν από την αρχή στη Ρόδο – Η ιστορία της Μαριέττας που συγκλονίζει

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι επόμενα επεισόδια: Ιουλία και Φωκάς ξεκινούν από την αρχή στη Ρόδο – Η ιστορία της Μαριέττας που συγκλονίζει

Στα επόμενα επεισόδια από Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, η Ιουλία και ο Φωκάς αφήνουν πίσω τους τα δύσκολα χρόνια και μετακομίζουν στη Ρόδο

Media
Media: Να μ’ αγαπάς επόμενα επεισόδια: Η απειλή του Ορφέα στη Φωτεινή και η ανατροπή με την Άννα

Να μ’ αγαπάς επόμενα επεισόδια: Η απειλή του Ορφέα στη Φωτεινή και η ανατροπή με την Άννα

Η Φωτεινή βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Ορφέα, ο οποίος την πιέζει αδίστακτα και την απειλεί πως θα της πάρει το παιδί μόλις γεννήσει.

Media