MEDIA

Survivor Tριαντάφυλλος: Έβαλα μαλλιά πριν το Survivor

Ο Tριαντάφυλλος, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες, επέστρεψε στην Ελλάδα. Όλα όσα είπε για τη σχέση του με τον Κόρο και για τη μεταμόσχευση μαλλιών.
Survivor Tριαντάφυλλος: Έβαλα μαλλιά πριν το Survivor

Survivor: Ο Tριαντάφυλλος, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες, επέστρεψε στην Ελλάδα. Όλα όσα είπε για τη σχέση του με τον Κόρο και για τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Ο Tριαντάφυλλος εξελίχθηκε ως ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor. Πλέον, επέστρεψε στην Ελλάδα. «Επέστρεψε σαν τον Παπανδρέου», είπε σχετικά ο Γιώργος Λιανός.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης, αλλά μεταξύ άλλων και για την αμοιβή του.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Love it»  του ΣΚΑΪ: 

«Τον Κόρο τον θεωρούσα φίλο μου. Δεν ξέρω τι έπαθε. Ήταν μια εφήμερη σχέση. Αφού κατάφερα το καραγκιόζης να το κάνω μοντέρνο καραγκιόζης, είναι τέλειο. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου και έκανα μεταμόσχευση μαλλιών. Ήθελαν 5-6 μήνες να φυτρώσουν. Στο Μαϊάμι ο Κόρο με αγκάλιαζε, άλλαξε η συμπεριφορά του. Μου είπε “τελικά εντάξει, τα μαλλιά σου βγήκανε”. Είναι καλό παιδί, αλλά μερικές φορές επηρεάζεται, πάει όπου πάνε οι πολλοί. Κατάλαβε το λάθος του και όποτε πήγαινε να ψαρέψει, μου έλεγε… φίλε, θα φάμε σήμερα».

Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει και για τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν περί προσπάθειας δωροδοκίας των συμπαικτών του.

«Κερδίσαμε ένα έπαθλο και ήμουν πολύ χαρούμενος και τους είπα ότι θέλω να τους κάνω ένα δώρο. Ο Ασημακόπουλος μου είπε ότι του αρέσουν τα δώρα και του είπα ότι θέλεις ρε φίλε, μέχρι 2.000 ευρώ. Όταν δεν είναι καταγεγραμμένο κάτι, τον άλλον μπορούν να τον βγάλουν τρελό, εγώ τους είχα πει ότι θέλω να καταγράφεται. Ο Ασημακόπουλος μου έχει πει τρελά πράγματα, αλλά δεν πρόκειται να τα πω ποτέ», είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Το τι συμβόλαιο είχα εγώ για να πάω στο Survivor δεν τους αφορά»

«Το τι συμβόλαιο είχα εγώ για να πάω στο Survivor δεν τους αφορά. Δεν πήγαμε μαζί να υπογράψουμε. Ο Ηλίας κοιτιέται στην κατσαρόλα κάθε δέκα δευτερόλεπτα. Εγώ ήθελα να δω πώς πάει το μαλλί. Και ο Ασημακόπουλος έχει κάνει πράγματα πάνω του, μαγκιά του», είπε σχετικά με την αμοιβή του.

Τέλος, εξέφρασε την άποψή του για τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ απάντησε και στον Γιώργο Κοψιδά.

«Ο Ηλίας βγάζει κακίες λέει ειρωνείες. Επηρεάζεται πολύ και θέλει να τα έχει καλά με όλους. Μένω σε ένα συγκρότημα, το οποίο έτυχε να έχει πισίνα, δεν είναι ιδιωτική. Κύριε Κοψιδά, δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου που έχασα τον πατέρα μου, έπρεπε να δουλέψω για τη μητέρα μου και την αδελφή μου. Είμαι περήφανος που δεν έχω σπουδάσει και είμαι χαμηλής μόρφωσης. Να ξέρεις ότι πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι, δεν παίζει ρόλο η μόρφωση, ούτε τα χρήματα, ούτε το ποιος είσαι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Ψεύτικος υφυπουργός «πέθανε» τον Κώστα Καραμανλή στο Twitter

Survivor αποχώρηση 8/6: Αυτόν θα υποδείξει ο νικητής της ασυλίας!

Μαλλιά κουβάρια Καινούργιου με Σκορδά! (vid)

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

 

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (8/12): Ο ΠΑΟΚ το ντέρμπι, ο Άρης φωνάζει

Πρωτοσέλιδο Sportime (8/12): Ο ΠΑΟΚ το ντέρμπι, ο Άρης φωνάζει

Πρωτοσέλιδο Sportime (8/12): Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Άρης έμεινε να φωνάζει για τη διαιτησία

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Άγιος Έρωτας – Η Χριστίνα αποκαλύπτει μυστικά–φωτιά: Ο Χάρης, ο Αντρέας και ο πατέρας Νικόλαος στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων

Άγιος Έρωτας – Η Χριστίνα αποκαλύπτει μυστικά–φωτιά: Ο Χάρης, ο Αντρέας και ο πατέρας Νικόλαος στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων

Στα επόμενα επεισόδια του Άγιος Έρωτας, η Χριστίνα εγκλωβίζεται ανάμεσα στην αλήθεια και την προστασία της οικογένειάς της...

Media
Media: Μία νύχτα μόνο επόμενα επεισόδια : Σάββας–Μίνα ξεσκεπάζονται, η Άσπα καταρρέει – Η Ελένη στο στόχαστρο της μαφίας

Μία νύχτα μόνο επόμενα επεισόδια : Σάββας–Μίνα ξεσκεπάζονται, η Άσπα καταρρέει – Η Ελένη στο στόχαστρο της μαφίας

Μια φωτογραφία–φωτιά αποκαλύπτει την προδοσία του Σάββα και της Μίνας, γκρεμίζοντας τον γάμο της Άσπας...

Media
Media: Η Μπέττυ Μαγγίρα «κλειδώνει» στο Star – Το πραγματικό σχέδιο πίσω από τη μεταγραφή

Η Μπέττυ Μαγγίρα «κλειδώνει» στο Star – Το πραγματικό σχέδιο πίσω από τη μεταγραφή

Η Μπέττυ Μαγγίρα μετακομίζει οριστικά στο Star, όμως πίσω από την ήσυχη μεταγραφή κρύβεται ένα καλά οργανωμένο project.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Media: Γη της Ελιάς – Επόμενα επεισόδια: Στάθης και Χάιδω μπλοκάρουν τον γάμο Βασιλικής–Στέφανου, ενώ η Ασπασία μαθαίνει την πιο φρικτή αλήθεια

Γη της Ελιάς – Επόμενα επεισόδια: Στάθης και Χάιδω μπλοκάρουν τον γάμο Βασιλικής–Στέφανου, ενώ η Ασπασία μαθαίνει την πιο φρικτή αλήθεια

Στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, ο γάμος της Βασιλικής και του Στέφανου βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο. Ο Στάθης και η Χάιδω γίνονται απροσδόκητοι σύμμαχοι,

Media
Media: MasterChef 10: Οι κριτές ανακατεύονται ξανά στο comeback του Star το 2026  – ποιος «κλειδώνει» την επιστροφή;

MasterChef 10: Οι κριτές ανακατεύονται ξανά στο comeback του Star το 2026 – ποιος «κλειδώνει» την επιστροφή;

Το MasterChef μπαίνει στην επετειακή 10η σεζόν του και στο Star μυρίζει… μεγάλες ανατροπές. Παλιοί σεφ ακούγονται ξανά δυνατά

Media
Media: Παιχνίδια Εκδίκησης – Ο Χρήστος «καίει» τον Άγη στα επόμενα επεισόδια: Ποια παγίδα στήνεται για τη Μάγια;

Παιχνίδια Εκδίκησης – Ο Χρήστος «καίει» τον Άγη στα επόμενα επεισόδια: Ποια παγίδα στήνεται για τη Μάγια;

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, ο Χρήστος βάζει στο στόχαστρο τον Άγη, υποψιαζόμενος πως ετοιμάζει κάτι πολύ πιο σκοτεινό από όσα δείχνει.

Media