MEDIA

X-FACTOR 2019: Η εμφάνιση του βαφτισιμιού του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης (11/9) το Χ-FACTOR 2019 στην τηλεόραση του Open.
X-FACTOR 2019: Η εμφάνιση του βαφτισιμιού του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης (11/9) το X-FACTOR 2019 στην τηλεόραση του Open.

Το show ξεκινά με την διαδικασία των οντισιόν, οι οποίες πραγματοποιούνται στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Κύπρο. Από την κριτική επιτροπή επιλέγονται με ψηφοφορία 64 παίκτες, οι οποίοι πηγαίνουν στην επόμενη φάση.

Στη συνέχεια θα πρέπει να περάσουν με επιτυχία ακόμη 3 στάδια για να φτάσουν στη μεγάλη επιτυχία, τα Bootcamp, Chairs και φυσικά τα live shows.

Ο νικητής κερδίζει 50.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με την εταιρεία panic records.

Στην πρώτη φάση του X Factor τον πιο κρίσιμο και δύσκολο ρόλο της επιλογής, τον έχουν οι κριτές: O μοναδικός Χρήστος Μάστορας, ο πολυτάλαντος frontman των Melisses, του πιο δημοφιλούς και πετυχημένου ελληνικού γκρουπ σήμερα. H δυναμική Μελίνα Ασλανίδου, μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, με μοναδική χροιά φωνής και διαχρονικά τραγούδια. Ο μετρ των ερτζιανών, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ένας από τους διασημότερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς στη χώρα μας. O Γιώργος Θεοφάνους, ο μεγαλύτερος σύγχρονος συνθέτης της γενιάς του, που έχει υπογράψει τις πιο μεγάλες επιτυχίες για κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαχαιρίτσας: Το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό τραγουδιστή

Στην πρώτη audition, έναν από τους διαγωνιζόμενους ήταν ο βαφτισιμιός του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (9/9).

«Δε ξέρω, είναι σίγουρος για αυτό που πάει να κάνει; Ήταν από μικρός μέσα στα πόδια μας. Όπως καταλαβαίνετε τον βλέπω με ένα διαφορετικό μάτι» ακούγεται να λέει στο εισαγωγικό βίντεο ο σπουδαίος καλλιτέχνης.

Ο 24χρονος Τζόνι Βασαλάκης, γιος του Δημήτρη Βασαλάκη που έπαιζε ηλεκτρικό μπάσο συγκρότημα «Τερμίτες», εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές τραγούδώντας το «Bailamos» του Enrique Iglesias, ενώ είπε ακαπέλα και το «Μου λες τα μάτια σου»  του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη θέση, καθώς πήρε τέσσερα «Όχι», μιας και οι κριτές θεώρησαν προτιμότερο να δουλέψει τη φωνή του και να ξαναπροσπαθήσει .

Δείτε την εμφάνισή του στην πρεμιέρα του X-FACTOR 2019

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Όμιλος Antenna και Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώνουν δυνάμεις για την εκπαίδευση και τη νέα γενιά

Όμιλος Antenna και Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώνουν δυνάμεις για την εκπαίδευση και τη νέα γενιά

Τη στρατηγική του συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενισχύει ο Όμιλος Antenna, επενδύοντας στην εκπαίδευση, την κοινωνική καινοτομία και τη δημιουργία ουσιαστικών επαγγελματικών ευκαιριών για τους νέους.

Media
Media: Μεγάλη Χίμαιρα: Όλα όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Μεγάλη Χίμαιρα: Όλα όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Η Μεγάλη Χίμαιρα φτάνει στο τέλος της με ένα καθηλωτικό φινάλε, στο οποίο οι ισορροπίες καταρρέουν, τα μυστικά βαραίνουν τις ζωές των ηρώων και το σπίτι των Ρεΐζηδων σημαδεύεται για πάντα από τραγικές εξελίξεις.

Media
Media: Survivor: Είναι δυνατόν να «διώχνουν» την καλύτερη παίκτρια; Τι συμβαίνει με τη Μαντίσα στους Αθηναίους

Survivor: Είναι δυνατόν να «διώχνουν» την καλύτερη παίκτρια; Τι συμβαίνει με τη Μαντίσα στους Αθηναίους

Παρά το γεγονός ότι αγωνιστικά ξεχωρίζει και φέρνει νίκες, η Μαντίσα βρίσκεται στο στόχαστρο των Αθηναίων στο Survivor, με τις εντάσεις να κορυφώνονται και το ερώτημα να γίνεται ένα: πώς γίνεται να έχουν πρόβλημα με την καλύτερη παίκτρια;

Media
Media: Δεν υπάρχει αυτό που κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης

Δεν υπάρχει αυτό που κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης

Αν έπρεπε να υπάρξει τηλεοπτικό ρεκόρ χρονιάς, θα το είχε ήδη κερδίσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, καθώς μέσα σε μία σεζόν εμφανίζεται σε πέντε διαφορετικά κανάλια – κάτι που πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει.

Media
Media: Ολυμπιακός: Ζωντανά στο MEGA η κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League

Ολυμπιακός: Ζωντανά στο MEGA η κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League

Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον επόμενο ευρωπαϊκό του αντίπαλο και το MEGA News θα είναι εκεί, μεταδίδοντας ζωντανά την κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League από τη Νιόν.

Media
Media: Πορτοσάλτε σε Ολυμπιακό: «Το δικαιούστε» – Η ατάκα που συζητήθηκε

Πορτοσάλτε σε Ολυμπιακό: «Το δικαιούστε» – Η ατάκα που συζητήθηκε

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στα νοκ άουτ του Champions League έφερε πανηγύρια, χαμό και… συγχαρητήρια από τον Άρη Πορτοσάλτε. Με το ζόρι, αλλά τα έδωσε.

Media
Media: Ολυμπιακός: Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πώς έζησε το 2-1 επί του Άγιαξ

Ολυμπιακός: Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πώς έζησε το 2-1 επί του Άγιαξ

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Άγιαξ δεν σχολιάστηκε μόνο στα γήπεδα και τα social, αλλά και στο πλατό του Buongiorno, με τη Φαίη Σκορδά να μοιράζεται μια ιδιαίτερη εμπειρία από το βράδυ της πρόκρισης.

Media
Media: Eurovision 2026 Ελλάδα – Εθνικός τελικός στις 15 Φεβρουαρίου με Καπουτζίδη, Μαγγίρα και Βρανά

Eurovision 2026 Ελλάδα – Εθνικός τελικός στις 15 Φεβρουαρίου με Καπουτζίδη, Μαγγίρα και Βρανά

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον εθνικό τελικό της Eurovision 2026, με την ΕΡΤ να έχει «κλειδώσει» ημερομηνίες, παρουσιαστές και διαδικασία για την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής.

Media